Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx
Tema o bitnim bivsim devojkama. Koliko ih je bilo? Koliko ste se volele? Zasto ste raskinule? Koja je na kraju ispala krava i zasto?
Originally posted by MademoiselleJedna veza od 4 godine i 8 meseci. Volela, veoma. Raskinula ona, jer to je bilo jedino rešenje.
Tema o bitnim bivsim devojkama. Koliko ih je bilo? Koliko ste se volele? Zasto ste raskinule? Koja je na kraju ispala krava i zasto?
Zaljenje za bivsima dozvoljeno do granice patetike, pljuvanje po istim takodje dozvoljeno (dokle god je u skladu sa pravilnikom GS)
Originally posted by Galateja
Originally posted by MademoiselleJedna veza od 4 godine i 8 meseci. Volela, veoma. Raskinula ona, jer to je bilo jedino rešenje.
Zaljenje za bivsima dozvoljeno do granice patetike, pljuvanje po istim takodje dozvoljeno (dokle god je u skladu sa pravilnikom GS)
Nije kriva nijedna i krive smo obe. U dugim vezama pitanje krivice je kompleksnije.
Niti žalim, niti imam želju da pljujem.
Sa tom vezom sam dobila životno iskustvo, a izgubila veru u vezu kao pojam, kao i u ljubav kao u trajnu kategoriju.
Originally posted by Black LadyIma i u vezama crnih rupa
Sve bivse su mi super.. i dan danas sam ok sa njima, ne znam jel se racunaju crne rupe.... sa nekima jesam ok, sa nekima nisam, i bas zato su rupe...
Ali svaka devojka (partner)sa kojom sam bila, nemam lose misljenje...
Originally posted by MademoiselleNe, ali su mi osobe zenskog pola sa pocetnim slovom imena jednim nesto ko usud.
E, a jel vam se nekad desilo da se deojka zove isto kao i vi?
Originally posted by Mademoisellekoja tema
Originally posted by MademoiselleUffffffffffffff kakva pitanja, ovo zahteva nadzor psihologa...
Originally posted by Galateja
Ne postoji nešto voljenije od sadašnje i omraženije od bivše - sudeći prema odgovorima.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!