Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By HappyHours
Verujem da za mene mnogi znaju, nekima sam pominjala a neki su cak i videli...
Svi ti ostali koji samo pricaju za sada mogu samo da pricaju, ali se i plasim nekog javnog outovanja jer polazim od toga kako bi moj otac reagovao da to saopstim.... zapravo, mislim da ne bi reagovao, vec 'pokazao'.
A kada znate kako bi rodjeni otac reagovao, ima li potrebe da pricam kako bi ostali ljudi oko njega to prihvatili...
U svakom slucaju ta patnja koju oni i sada osecaju jer ne izlazim sa momcima ili kada izlazim oni ne znaju ko su, a devojke su uvek prisutne.
Od mene su culi da udaje nema jer nema takvih kakve bih zelela (a dovoljan je i sporazumni brak), i za sada cute...
A i ako nastave da prigovaraju dozvolim im da se pogledaju na kratko, oni u poslednjih par godina kakav nacin ophodjenja imaju jedan prema drugom...
Sto duze i odgovornije radim svoj posao, dobijam da slobodi da ocuvam svoju privatnost.

:snesko:
Korisnikov avatar
By Savitar
Mislim da svaki pojedinac sam moze najbolje da shvati i kakvoj je situaciji, i kako da se prema tome postavi... ali imam samo jednu opasku: i ja sam mislio da ZNAM kako ce moj otac reagovati, pa sam pogreshio!a pritom su se javiili i neki nvoi momenti za koje nisam znao, a mislim da utichu na ochevu reakciju...
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Savitar
i ja sam mislio da ZNAM kako ce moj otac reagovati, pa sam pogreshio!a pritom su se javiili i neki nvoi momenti za koje nisam znao, a mislim da utichu na ochevu reakciju...
Mozes da pojasnis?
Makar da kazes - da li su ti momenti bili u pozitivnom ili negativnom smislu, po tebe i ceo problem?

:ledeni: :snesko: :ledeni:
Korisnikov avatar
By Savitar
pa, evo, vec sam pisao o tom, a jednostavno recheno, kada sam se outovao saznao sam da mi je cale kao adolescent takodje imao khm, "sklonosti" i shvrljao na sve strane, a mislim da je to ublazilo njegovu reakciju, mislim da me je, barem donekle, razumeo...
nije da me prihvata ko geja, ali mi se chini da se ponasha racionalnije i stalozenije od mame....
:zastava:
Korisnikov avatar
By Mars
Uu.. To je odlicno, mislim. To je blago.

:snesko:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
a koje je pitanje? :roll:

btw. mnoge su tate imale takvih sklonosti. :)
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by lukeguy
a koje je pitanje? :roll:

btw. mnoge su tate imale takvih sklonosti. :)
Pa... Posle ogledane Americke Lepote, ne mogu da se zakunem u suprotno ... mada neki primer iz zivota nemam. Posebno ne mogu da zamislim mog oca u toj varijanti... :durenje:

:leden: :snesko: :ledeni:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!