Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by PentaGramDa, ali teorija koja ima čvrste dokaze, teorija evolucije nije hipoteza nego dokazana naučna istina.
Vernik, verujem u Stvoritelja, ali i u Lucifera...
Ne podržavam ateizam, i teoriju evolucije... Kao što sam naziv kaže - to je IPAK teorija evolucije...
Originally posted by AngraMainaNemam nista protiv evolucije u smislu da se menjamo shodno uslovima u kojima zivimo... Ja imam problem sa nastankom zivota, odnosno stvaranjem, a ne sa evolucijom... Zapravo, verujem u stvaranje, a ne u nastanak
Originally posted by PentaGramDa, ali teorija koja ima čvrste dokaze, teorija evolucije nije hipoteza nego dokazana naučna istina.
Ne podržavam ateizam, i teoriju evolucije... Kao što sam naziv kaže - to je IPAK teorija evolucije...
Problem nastaje, kad se zapitaš šta znači "dokaz" i šta znači "istina"...
Originally posted by MISSingPuzzlePiece
Verujem u energiju, zakon privlacnosti, slucajnosti...
Originally posted by Sanja SteppenwolfinAli nisi full blown for real
ovo je diskriminacija.. ja sam muslimanka bolan![]()
Originally posted by PentaGramlolovoz
jelenah napisao:Jesam, ali neki moj mambo džambo.The same, kinda. Verujem u reinkarnaciju, jer mi taj protok energije zvuci logicno...al verovatno je to neki moj strah da cu potpuno nestati kad umrem, sto ce se i desiti, probably
Crkvu ne podržavam.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!