Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by bas bleu
Originally posted by Marsu zavisnosti od preferenci
Kako rasporediti ovo malo glasova, kako...
odes na ovu temu
http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=43099
ili ovu
http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=43247
ili obe
i osvezis pamcenje.
simples.
Originally posted by LoniMaco, `ajde ekskuliraj... Jo ?
Ah Deni prerano je!
Prco zšato nema 4 boda?
Na evroviziji ima 4 boda.
Drugo, hajd da organizujemo da počne od 1.decembra, ali tako
da se u prvom krugu samo nabrajaju imena bez bodovanja.
Time ćemo da poštedimo brojača (čitaj mene) sabiranja.
Dakle svako desetak kandidata predloži i svako dobije po 1 bod.
E onda idemo u drugi krug sa 32 najbolja kandidata.
Onda da se glasa od 1 do 12.
Originally posted by *deni*Podseca me na Kragija. Objasnjava kako je govno lepo, i kako su ljudi surovi, netolerantni, licemerni, lazljivi kada kazu da ne vole govna.
Originally posted by DanteKak` je krasno...
Originally posted by *deni*
Originally posted by LoniMaco, `ajde ekskuliraj... Jo ?
... (Loni nešto piskarao ovde)
Originally posted by AngraMainaE pa nismo svi takvi.
Ama u pravu si, izgleda da je najmudrije ono što svi rade, merkati i šacovati šta ko misli i kako će da glasa, pa onda u skladu s tim podeliti i glasove, po prećutnim uzajamnim sporazumima, po principu češanja leđa. Takva je ljudska priroda, da interesne koalicije vladaju svakim izborima i glasanjima, pa i ovima na forumu gej srbije.
Originally posted by MarsPa ništa, onda meni nemoj reći ko je taj drugi, a njemu daj instrukciju da me ne kontaktira i biće kao da ne znamo ko sedi u dvočlanoj komisiji.
Pa ne smeš da kažeš!
Mora kao na ceremoniji dodele OSKARA, ili kao u filmu Deadlock, da ne znate ko je onaj drugi da se ne biste dogovarali.
Originally posted by AngraMainaVreme je da se pređe u epistularnu formu (nemoj se razočarati, nisam Vergilije, ni Dante):
Eh moje szep denika, kakvo crno opuštanje, nema meni opuštanja ni do nove 2015, ako pre toga ne bude smak sveta...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!