Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Loni!

Bači nam jednu praznu tabelu makar, pls!

Ae!!
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Loni

Ah Deni prerano je!

Prco zšato nema 4 boda?
Na evroviziji ima 4 boda.

Drugo, hajd da organizujemo da počne od 1.decembra, ali tako
da se u prvom krugu samo nabrajaju imena bez bodovanja.

Time ćemo da poštedimo brojača (čitaj mene) sabiranja.
Dakle svako desetak kandidata predloži i svako dobije po 1 bod.

E onda idemo u drugi krug sa 32 najbolja kandidata.
Onda da se glasa od 1 do 12.
Maco, `ajde ekskuliraj... Jo ?
:ozbiljan: :njuska:
Korisnikov avatar
By *deni*
Vreme je za prvi muzički intermezzo, naš novi video spot...

''
Korisnikov avatar
By mirth
Jao novi izbori! :love:

I mi tradiciju za trku imamo! :giggle:

Ja cu ove godine bas imati problem s rasporedjivanjem poena. :misli:
Korisnikov avatar
By Kittrie
i neko ce se zaista baviti jos jednom anketom/izborom??
omfg, zaista cu poceti forum da koristim za 100% proseravanje i licno igraliste (sad samo tezim tome).
licno bih se ubila ako bi neko pucnuo poen slucajno, jer bi to znacilo da kao i imam postova (u sta ne zelim da verujem) i da se nesto jos kao trudim (sto , ako i radim, radim iz cistog sebicluka, egzibicionizma, maximizirane dosade..sve onako lose, to je ono pravo).
Korisnikov avatar
By jukie
Ja sam zaboravio ko je šta rekao. Tako da predlažem da napravite posebnu temu gde ćete postaviti poruke koje znate da su mi se dopale, pa da se podsetim.
By Kragi
Oh, evo i prvog pomenutog imena po Lonijevom predlogu. Molim da se uvaži prilikom izbora za zvezdu foruma :zvezda:
p.s.
po mom skromnom ali 'umišljenom' mišljenju, ti si ipak lepši :cvece:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
E ne mogu više ova glasanja. Procenjujem da ima nekih 20-25 korisnika zbog kojih dolazim i stvarno ne mogu da biram za koga ću da glasam. Otprilike kao kad gori kuća a ti treba da odabereš koje dete ćeš da spaseš.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma, opusti se, Angra... Nije nam krava stala na nogu...Do Nove godine imamo vremena da sredimo misli i odlučimo za koga ćemo da glasamo i kako ćemo rasporediti poene. Ako uopšte odlučimo da glasamo. Možemo i da ne glasamo. Glasanje u ovoj temi nije nikakva obligacija.
:)
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Eh moje szep denika, kakvo crno opuštanje, nema meni opuštanja ni do nove 2015, ako pre toga ne bude smak sveta... :rock: Ama u pravu si, izgleda da je najmudrije ono što svi rade, merkati i šacovati šta ko misli i kako će da glasa, pa onda u skladu s tim podeliti i glasove, po prećutnim uzajamnim sporazumima, po principu češanja leđa. Takva je ljudska priroda, da interesne koalicije vladaju svakim izborima i glasanjima, pa i ovima na forumu gej srbije.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by AngraMaina

Ama u pravu si, izgleda da je najmudrije ono što svi rade, merkati i šacovati šta ko misli i kako će da glasa, pa onda u skladu s tim podeliti i glasove, po prećutnim uzajamnim sporazumima, po principu češanja leđa. Takva je ljudska priroda, da interesne koalicije vladaju svakim izborima i glasanjima, pa i ovima na forumu gej srbije.
E pa nismo svi takvi.

U tom cilju tražim DVA DOBROVOLJCA kojima ću da kovertiram SADA svoje glasove koje će oni posle otvoriti kad za to dodje vreme.

Naravno neće znati jedan za drugog kako bi se dodtno eliminisala mogućnost za malverzacije.

Ako se niko ne javi ja mogu i da odem kod PricewaterhouseCoopers i iskoristim njihov kredibilitet, ali bi mi draže bilo da sve ostane ovde u našoj kući.

:ozbiljnost_pre_svega:

Ja mislim da sam sada zajebao i Lonija.
Korisnikov avatar
By *deni*
Evo, ja ću da ti čuvam glasove...
:andjelak:
Korisnikov avatar
By Mars
Pa ne smeš da kažeš!

:doh:

Mora kao na ceremoniji dodele OSKARA, ili kao u filmu Deadlock, da ne znate ko je onaj drugi da se ne biste dogovarali.
By alexandermagic
1 Lepa Krepa
2 Dušan Maljković
3 2 kune

---

5 Popeye
6 Morgan Le Faye
7 Armand

---

8 Wilhelmina
10 bas bleu

i najveći broj poena, naravno:

12 null/shut.

Toliko.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Mars

Pa ne smeš da kažeš!

:doh:

Mora kao na ceremoniji dodele OSKARA, ili kao u filmu Deadlock, da ne znate ko je onaj drugi da se ne biste dogovarali.
Pa ništa, onda meni nemoj reći ko je taj drugi, a njemu daj instrukciju da me ne kontaktira i biće kao da ne znamo ko sedi u dvočlanoj komisiji.
:eureka:
Korisnikov avatar
By Mars
Ok.

A ti budi spreman da te kontaktiraju mnogi i da blefiraju da su baš oni taj drugi.

Ti ne znaš kakvih sve ljudi ima...

Oh, dobili smo i prve glasove.
Korisnikov avatar
By *deni*
Samo neka izvole da me kontaktiraju, ja ću sas diplomatiju sve da rešim, nema ti da brineš brigu nikakvu...
:cvetduga:
By Speculum Columbae
Originally posted by AngraMaina

Eh moje szep denika, kakvo crno opuštanje, nema meni opuštanja ni do nove 2015, ako pre toga ne bude smak sveta... :rock:
Vreme je da se pređe u epistularnu formu (nemoj se razočarati, nisam Vergilije, ni Dante):

Poštovani AngroMaino!
ne očajavaj!
Dante.

Slika
Korisnikov avatar
By Mars
Deni, lepo je ali mnogo zaklanjaš Simonidu.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa ona i ne treba da je u prvom planu u ovom vidoje skotu.
Ona tu predstavlja prateću plesnu grupu, koja je u pozadini.
:cheer:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja bih da si ti stao u jedno ćoše kadra i ne pomeraš se, a da ona igra na sredini.

:cheer:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!