Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By DiablO
Možda će zvučati smešno, ali tužan sam svake godine za moj rođendan... Uvek se dogodi neko sranje... Njtužniji sam bio za prošli kad je tatu odvela hitna pomoć. Posle kada sam ga obilazio u bolnici i imao pravo na posete samo dva puta nedeljno, a svaki put kad sam ga video mogao je biti poslednji. Posle toga kada se mama razbolela. Sada im je stanje stabilno pa sam se i ja malo smirio...
Korisnikov avatar
By inga
Prošle godine kada nisam otišla na Madonin koncert.
Korisnikov avatar
By Mage
Uglavnom sam uvek pomalo tužan. Ima dosta stvari koje doprinose tome, tako da ne bi mogao sad nešto da izdvojim... Recimo juče mi je bilo jako teško kad sam saznao da mi keva boluje od alchajmerove.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ne znam. Nikad nisam bio tuzan sa razlogom.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Pa... Nisam. Daj mi primer ako tvrdis drugacije :P
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Svaki put kad sam tužan, ja sam najtužniji.

Evo na primer sad - pustio sam neku grčku muziku, podseća me na svašta, otvorio profil na FB koji nije trebalo, setio se svačega i kako već ide.

:sigh:
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Galateja

Tuga je kao kancer, samo što kancer prvo razara fizičko, potom psihičko ja, dok tuga razara obratno. Tera te da si netrpeljiviji, obazriviji, povredljiviji. Deformiše. Tuga je kao suzavac.
Moram se samocitirati: trenutno sam u iščekivanju kreščenda pa da se dignem iz pepela!
:feniksuiščekivanju:
Korisnikov avatar
By VANGEL
Skoro uvek sam tuzan - a mozda sam se tako i rodio :(
Ma nebitno.
Korisnikov avatar
By 2kune
pih... danas su samo seljačine tužne... prave svetske žene su depresivne :lepeza:
Korisnikov avatar
By VANGEL
Ne lupaj gluposti - sve ima svoj razlog .
Korisnikov avatar
By 2kune
pa o tome i govorim... tuga se liječi alkoholom a depresija tabletama... :awesome:
Korisnikov avatar
By VANGEL
Neka hvala - ni alkohol ni tablete mi ne trebaju - to bi bio jos jedan problem vise .
Korisnikov avatar
By 2kune
vidiš, vidiš... sad mi padne na um jedna zamisao... što ne bih bio i tužan i depresivan... :awesome:
Korisnikov avatar
By VANGEL
Ma daj ne blesavi - zar ces bez povoda da budes tuzan i depresivan ?
Korisnikov avatar
By 2kune
paaa... ne baš bez povoda... oću pit i kljukat se tabletama :pinknaocari:
Korisnikov avatar
By VANGEL
Ako mislis da ce te tako tuga i depresija proci samo napred .
Ja tako NE MISLIM .
Korisnikov avatar
By 2kune
pa dušo, tko god može misliti pod zajedničkim djelovanjem alkohola i tableta sigurno nije u redu... ili mu mišljenje nije dovoljno razvijeno ili su ga prevarili diler i teta u samoposlugi... :hekla:
Korisnikov avatar
By VANGEL
Ako si dovoljno pametan nema prevare i sl ....
No - misljenja razna tako da o ukusima netreba raspravljati .
By Kragi
Premotavam film i pokušavam da nadjem situaciju u kojoj sam bio najtužniji. :neznam: bilo je situacija i momenata kada sam se tako osecao ali pošto nema jedinice za merenje tuge teško da mogu da izdvojim konkretno, momenat najveće :neznam:

- sedimo i pijemo kafu u merkatoru i na njegov predlog idemo do 'mamta' da vidimo šta ima od knjiga. tamo se uhvati za prvu knjigu koju je video uz komentar: 'uvek sam voleo ovakve priče' i jasno očekuje da mu je kupim. ja naravno to uradim ali posle dva dana shvatim da je otišla kao rođendanski poklon drugarici.

- sećam se da sam bio jako tužan kada sam gledao brokeback prvi put
- momenat kad sam shvatio da mi neko kaže da me voli u trenutku kada ima neki problem i kada mu treba 'pomoć'. ne zato što sam mu poverovao, jer nisam, nego zato što mi se pre toga jako dopao

... itd
Korisnikov avatar
By Dzi
"ne mogu ti reci sta je tuga uzmi mi za zlo al mi vjeruj to.. :peva:

Hm, mislim da sam ipak najtuznija bila kad sam izgubila meni drage ossobe, 1995.god. deda, 1999.god. drugarica, 2003.god. baka.
Korisnikov avatar
By Tungi
"Tuga je kad progutas klikere,a ne daju ti pare da kupis nove" (Kefalica)

:D
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
kad sam diplomirala. pomislim - o, Bože, nema vise strebanja?! o,neeeeeeeeee! :)
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
tuzna sam uvek kada pomislim da sam odrasla bez tate koji je radio u inostranstvu.. i koji ja mislim u poslednjih 15 godina i jace nije sebi nista priustio u zivotu kako bi ja imala..

tuzna sam kada vidim kako moja sestra i majka razgovaraju, a ja nisam sa majkom nikada imala blizak odnos ( to nije ljubomora, drago mi je sto sa sestrom bar ima dobar odnos)

tuzna sam kad pomislim da imam 24 godina, a iza sebe nemam nijednu normalnu vezu koja je duza bila od godinu dana...

tuzna sam kada pomislim na buducnost i kroz glavu mi prodje da cu mozda zavrsiti sama...
Korisnikov avatar
By fica
Bez dvoumljenja mogu da kazem da mi je najtužniji i najdepresivniji period bio 2007. i 2008. godine.
U tom periodu se nakupilo svašta - razvod roditelja, ćale ostao bez posla, uopšte užasna atmosfera u kući, prijemni za srednju, pa onda nova škola, problemi sa društvom i ekstremni problemi ocenama...
Svaki dan se svodio jedino na sedenje u zatvorenoj sobi. Tako okružen ogromnim haosom samo sam bio za kompom i jeo sam nenormalno. Kao da to nije bilo dovoljno, u tom periodu sam se još i ugojio 10 kg... Hteo sam da nestanem. :(
Negde u tom periodu sam se priključio na ovaj forum i bilo mi je olakšanje da znam da nisam jedini koji ima takve probleme.

Ta agonija se konačno završila na samom početku 2009., kad sam prvi put napravio nalog na romeu i skupio snage da upoznam nekoga. Stekao sam zaista bilskog prijatelja koji mi je veoma pomogao da se vratim u normalu.
Korisnikov avatar
By Mage
Tužan sam kad se setim koliko je život besmislen i mukotrpan :gotika:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Budem tužan kad se setim 2006-te godine. Vraćao sam se kući sa prakse, ulazim u stan, pitam baku i deku gde su mi mama i tata, i baka mi odgovara tužnim glasom da mi je mama u Urgentnom centru. Taj dan je mama popunjavala sa tatom neke dokumente, jer je tata trebao poslovno da putuje u Rusiju. Mislim da je to bio najteži period u mome životu. Na svu sreću, sve se završilo dobro...
:)
By Glasnik
Tužan sam svaki put kad vidim na ulici neku mnogo staru osobu, jer sam svestan da ću jednog dana i ja tako teško da hodam. :(
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!