Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Nego gde je dalje?
gledala sam tri epizode
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
:lol: bas bleu :novinar:

ali ja to ne volim kad mi neko preprica, i onda gledam .. nije isti osecaj za feeling :lizalica:
Korisnikov avatar
By bas bleu
pa pocinja za sat, a vi smislite do tada.
mada ja mogu da prenosim i tako da kada budete gledale sve vreme iscekujete da se desi to sto sam ispricala ;)
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
:smeh: sad sam se setila :smeh: asocijacija na prenosenje informacija i prepricavanje

off

kad sam trebala da citam Anu Karenjinu u srednjoj (a ja mrzim rusku knjizevnost) sestra mi kao prepricavala, i prica kao da je tu neka devojka, pa se pojavi njena zla bliznakinja iz proslosti, pa pokusava da joj preotme mesto u drustvu, i decka, i sta mi vise nije napricala :lol:

i ja sa facom :iskolacen: no way?! procitala knjigu i gadjala je knjigom kad sam dosla pred kraj -.-
bila je to lepa cvoruga :awesome:
Korisnikov avatar
By Oziris
@jovanabeograd: Cek' cek', sad te nisam bas najbolje razumela: da li ti je Laura Fraser prezgodna, dakle - glumica koja igra Cat, ili ti je Fiona somethin' somethin' koja igra Tess? JerBO mi se izjava i postavljena fotka ne slazu... :neznam:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Jao, greska. Izvini. Laura Fraser is a no-no :lol:

Mislila sam na Fionu Button, aka osobu koja glumi Tess :D

Jes prezgodna, jel da? :pervert:
Korisnikov avatar
By Oziris
Ruku na srce, sto jes' jes'... Mada, meni je policajka taman, TAAAMMMMAAANNN po meri (kontam da ovo pisem po milioniti put i da vas sve smaram kao i Kittrie sa svojom strejterkom (nesto o'ladila lately...) ali oprosticete mi - takva fascinacija mi se nije desila jos od Marine i Helene iz L worda.) :lol:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Helena :bale: :bale: :bale:

Savrsena zena :drama:

A dobra je i policajka...mislim, pocinje da mi se dopada. A i najmanje je histericna od svih onih zena.
Korisnikov avatar
By Oziris
^ See, now you're talking! :D

SviDZa mi se kako razmisljas. :D :lol:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
:lol:

Nadam se da se u ove naredne 3 epizode nece pojavljivati u kupacem. U suprotnom - ode mast u propas'

Korisnikov avatar
By Oziris
Ma daaaaaj, nemoj mi kvariti anticipaciju!!!! Pa ja samo to i cekam!!! Ili u kupacem, ili gola! Doduse, bez fejk kristala! :smeh:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Eh, cuj nju. Bez fejk kristala...pa gde to ima? U Glasgowu svakako ne.
Nadam se da ce nastaviti da joj snimaju dupence u provokativnim scenama, ne bi li zaobisli kontroverzni pirsing :lol:

Ziveli fejk kristali, smrt Swarovskom! :deni:
Korisnikov avatar
By Oziris
I wan't belly button!!!! I want navel, tummy, abs, whatever she can give me in the scenes!!! :blush:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
sta vam je trebalo da pominjete Marinu i Helenu :drama:

iskljucujem se na neko vreme ( :drkanje: )

ako se pojavi link za 4. saljite
Korisnikov avatar
By Oziris
Hahahaha, you are not aloneeeee, I am here with youuuuuu... :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
and I'm back :sigh:

ont

meni Tess jeste zgodna.. plus plavusa.. ali... ne znam... nesto mi se ne uklapa u koncept...
Korisnikov avatar
By Oziris
A, pa, suvise bi bilo bzvz da je tako rano scenarijski regularno ubiju, a ona nije dovoljno poznata glumica da bi tako rano napustila seriju zarad "veceg" projekta. ;)
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by Oziris

A, pa, suvise bi bilo bzvz da je tako rano scenarijski regularno ubiju, a ona nije dovoljno poznata glumica da bi tako rano napustila seriju zarad "veceg" projekta. ;)

Ma nije to, nego nam bb lacks social life pa je nasla jadne forumasice da traumira tako sto ce izrezirati Frenkicin suicid :giggle:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
:lol: mozda vaskrsne pa postane str8 :napitak:

ili nastavak

Frankie looking for something to bang in Hell :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
:mazi:

I hear you, ja sam zarobljena u selu na planini. -.- Vapim za ljudima, zvukom ambulantnih kola i socijalnim zivotom koji sam nekad imala :sigh:

Hvala na infou, sad cu da krenem da jurim link :zavera:
Korisnikov avatar
By bas bleu
sam kraj... ohohoh. well, she is bi after all.

evo sada se upravo zavrsilo.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Računajte da će link za nekih sat, sat i po... Šaljem svima kojima sam i ranjše.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!