Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
dakle, jednostavan koncept...
napisete koje ste to poznate face upoznali and stuff... mozete detaljnije opisati okolnosti and stuff, vase dojmove podijeliti and stuff... ali ono, ne racuna se ako ste bili na necijem koncertu and stuff... osim ako ste bili u backstageu, i guess :D

recimo, ja sam kao nadobudni postadolescent imao priliku popricati sa stephenom frearsom o tome zasto je 'mary reilly' ispala tako grozan film. bio je vrlo susretljiv i uopce ga nije zasmetalo sto potenciram pricu o njegovom najvecem promasaju, a ja sam bio dovoljno pun sebe da to i cinim. :D

(ok, znam da stephen frears za mnoge bas i nije neko veliko name to drop, ali meni je to ostalo bas u lijepom sjecanju.)

dakle, pohvalite se sa svojim celebrity connections. and stuff! :party:
Korisnikov avatar
By bas bleu
dva puta pricala sa morisijem na morrissy-solo chat-u.

he called me a wise little owl.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ja sam sa sa Jelenom Kostov iz zvezda granda takmicila pre 7 godina u Nisu na karaoke zurci u gajbu piva :lol: i ona je pobedila -.- ali sam imala zasluzeno drugo mesto od 50tak devojaka i pile smo zajedno :mirth:

sad bacite hejt na zvezde granda i Jelena Kostov ... who?

ali jbg

imala sam i bliski susret sa poznatom osobom iz Nemacke, ali ovde nije popularan :nokti:
By dukkehjem
bah ne znam koga bih sve dodao, puno ih je...

fotkao sam se s josipom lisac :love:

i tako...
Korisnikov avatar
By Srklet
ok, sjetih se jos jednog zanimljivog 'celebrityja'... karl-heinz dellwo, pripadnik druge generacije njemackog RAF-a, koji je sudjelovao u onom napadu na ambasadu u stockholmu... tad je imao 23 godine i proveo je 20 godina u zatvoru... bio je hot kao mladi ljevicarski terorist :D

Slika
Korisnikov avatar
By IriS
ja sam letos imala veoma blizak susret sa Gocom Tržan. naletela je na mene, tačnije zakucala se u mene svojim gabaritnim sisama i umalo me nije oborila. :sise:

ali verujem da se to ne računa :nope:

ove naše "zvezde" koje sam upoznala, uglavnom glumce i pevače, su toliko nadobudni i sa nosevima međ' oblacima, da su potvrdili sve moguće stereotipe koji o njima postoje.
Korisnikov avatar
By Tungi
Sa Josipom posle svakog koncerta,razmenim neku u backstageu:D

To je vec postalo prijateljstvo.

Upoznao sam Konstatina Kostjukova,takodje u backstageu,posle Grk Zorbe,u Novom Sadu.Mirjanu Bobic Mojsilovic ( :lol: ),Cecu Slavkovic,Viktoriju,Marka Vidojkovica...Sa nekima od njih sam u kontaktu.

I dosta kolega pisaca.Mladih,pretezno.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Jel se racuna to da mi je Darko Kostic namignuo u gej klubu? :lol:

Inace, ne secam se da sam se sa nekim iscaskala...

Ali sam zato srela Barney Stinsona u nekog gej akciji na Mikonosu. :pervert: Drugarica ga lovila po zajebanim ostrvskim ulicicama al' nam utece.

U Becu videh i Rebeccu Romijn i Ditu von Teese. Onako, slucajno na ulici.
Korisnikov avatar
By kal zakath
davno, davno...Anja Rupel (neka rodbina moje prijateljice), Rok Petrovič (jedan razred izza mene u osnovnoj školi), Pero Lovšim (Pankrti - ista gostiona)
By Ulix
Originally posted by Popeye

ok, sjetih se jos jednog zanimljivog 'celebrityja'... karl-heinz dellwo, pripadnik druge generacije njemackog RAF-a, koji je sudjelovao u onom napadu na ambasadu u stockholmu... tad je imao 23 godine i proveo je 20 godina u zatvoru... bio je hot kao mladi ljevicarski terorist :D

Slika
Cool. :cool:

Gde si ga upoznao?
By Kragi
Jelena Tomašević neće da priča sa mnom od kad sam je u osnovnoj, jednom, pocup'o za kosu. :smeh:
Jbg, nisam znao da će biti poznata :sigh:
Korisnikov avatar
By pazzaz
nisam fan javnih licnosti ali zbog prirode posla ih znam dosta, lista je stvarno dugacka posebno kad je domaca scena u pitanju
a od stranih najdraze osobe koje sam upoznao su Kate Moss, Natalia Vodianova, Karen Elson, Carine Roitfeld ...
Korisnikov avatar
By castor
nja
drugi na listi mi je bio xavier naidoo :love:
Korisnikov avatar
By walt333
Originally posted by Kragi

Jelena Tomašević neće da priča sa mnom od kad sam je u osnovnoj, jednom, pocup'o za kosu. :smeh:
:cheer:
E neka si. Oduševljen sam. Nadam se da je plakala.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Jao, setila sam se! Pricala sam sa Kuznetsovom jednom prilikom. Zena je jako krupna i ima uzasno grub glas. Definitely not a pretty picture.
A "Pricale" smo o nekoj salati, i tome kako njoj ne treba taj zelenis vec mesiste :lol:
Korisnikov avatar
By Stripi
Rade Šerbedžija, Lenka Udovički, Kori Udovički, Mani Gotovac, Josipa Lisac, Nebojša Glogovac, Lepa Brena, Željko Mitrović, Branislav Lečić, Stipe Mesić, Ivica Račan, Jovan Ćirilov, Borka Vučić i još neki, ne mogu se sad sjetit.
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by Stripi

Lepa Brena

jbt kako ovo zaboravih
poljubila me je kad sam imao sedam godina
ja njoj dao ruzu :blush:

Upoznao i Basaru :pivce: ... isao sa mojim calom u skolu..
Korisnikov avatar
By ultraviolet
svarno ne mogu da se setim. dodirnula sam nekad davno [fak, baš] anju andersen i bojanu petrović. nempojma. ne mogu da se setim :iskolacen:
By Ulix
Upoznao sam Davida Albaharija, meni je to bio doživljaj. :)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
hm..
Blejao sa Brankom Katic jedne veceri.
Slika
Pjevao skupa sa Kajom Milacic (iz Bg je, udata u CG, inace je pjevala za Dr Iggi-ja u vrijeme kad smo svi djuskali uz "Oci boje duge"),
Slika
Ivanom Popovic (pobjednica Intro karaoka i Suncanih Skala),
Slika
Marijom Bozovic .
Slika
Bio u istom krugu Pop Idola sa Cvetom Majtanovic - mislim da smo procakulali malo, mada bas malo - i ona tada jos nije bila poznata.
Slika
Uz to, upoznao sam gomilu crnogorskih glumaca i glumica dok sam bio clan alternativnog teatra "Beba".
Dok sam radio za jedan festival barokne i renesansne muzike upoznao dosta poznatih umjetnika poput Marije Jonas (operska pjevacica iz Njemacke. Umalo sam joj masirao noge - don't want to talk about it)
Slika

I jos dosta njih.

:hvala:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!