Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By nsBeckie
Legend of the Seeker :up:

(btw, to je vise epska fantastika nego naucna)

za SF seriju, pogledaj "Heroes"
Korisnikov avatar
By Waldorf
Jedan od mojih all time favorita je definitivno Firefly. Gledam je celosti sigurno jednom u 6 meseci.
Onda Doctor Who, V (2009) (baš mi je bila legla) i naravno BSG. :love:
By LeDeNa_
Originally posted by nsBeckie

Legend of the Seeker :up:

(btw, to je vise epska fantastika nego naucna)

za SF seriju, pogledaj "Heroes"
Jesi odgledala sve epizode Legend of the Seeker?

Ja nisam i ubih se trazeci :(

Na netu nema da se skinu te poslednje epizode...Barem ja nisam nasla kmee.

Ali je extra :D

Pogledacu "Heroes" :)

Waldorf tnx... :)

colorado, to je meni ipak nesto drugacije...super je serija ali sam gledala...hvala
By LeDeNa_
Pa to je problem kad nasi konji na tv-u puste epizode i odjednom nema, stop...

Ja cu da zovem i molim za Legend of the Seeker :D
Korisnikov avatar
By Waldorf
Da. :/ Mada s druge strane, kontam da bi se vremenom pokvarila i razvodnjila i postala totalni 'meh', a ovako je full-on-rock-on sve vreme. :D
Korisnikov avatar
By Kiborg
Legend of the seeker je nekako više fantasy, nije to baš SF. Ali je OK, ja sam gledao par epizoda na koje sam naleteo povremeno na SciFi-ju.

Od SF serija omiljene su mi Battlestar galactica i razni serijali Star Treka. Takođe su mi i Stargate SG-1 i Stargate Atlantis bili dobri. Trenutno gledam Stargate Universe i čekam da počne V. Dobar je bio i Flash Forward ali dušmani ga ukinuše.

Trenutno sam u anime fazi pa gledam malo Fullmetal Alchemist -a koji me apsolutno oduševljava, ali nije baš ni to SF, a skinuo sam i povremeno gledam i Neon Genessis Evangelion koji se baš bavi SF tematikom, Code Geass je sledeći :D
By LeDeNa_
Pisem sve :D

Hvala svima...

Ma nervira me sto uglavnom prekinu epizode i onda :drama: :(
Korisnikov avatar
By Kiborg
Nadji bre nekog da ti doturi legend of the seeker :)
Sigurno da ima negde da se skine kompletno :)
By LeDeNa_
Originally posted by Kiborg

Nadji bre nekog da ti doturi legend of the seeker :)
Sigurno da ima negde da se skine kompletno :)
Trazila sam ehhh....pa i ovde sam zato postavila temu...Nadjem nekad ;)
Korisnikov avatar
By Galadriel
The Lost Room je odlichan stariji serijal.
I anima Ergo Proxy...
Korisnikov avatar
By svejedno
Video ja tog Seekera prosli put kad sam upalio Tv..pre nekih 2 meseca, recimo...nema to veze sa SF-om.

..

Lm, DUNE.

Knjige, film, serije... nista sto ima veze sa Dinom nije lose.
Korisnikov avatar
By htg
Ja sam kao klinac gledao seriju Visitors ili skraceno "V" na tadasnjem NS plusu.
I odusevljavao se...
Joj, moje srece kada sam video da su napravili remake serije:

http://www.imdb.com/title/tt1307824/
By LeDeNa_
joj hvala....dobila sam od jedne osobe ovde ostale epizode Legend of the Seeker Slika Slika Slika

Hvala srce

:hug:
By XanaX
Luke Skywalker je bio prvi SF-tip kojeg sam gledao u kinu (tata me vodio), zaljubio se u Lukea i u SF. Sigourney je tješila sve moje dječačke patnje kroz Aliena, a onda sam gledao THE MOVIE - THX 1138.

Kako je to dobar film, i još tada snimljen... wow. To je moj ultimativni SF movie.

Od novijih, The Moon (mislim da se tako zove, s članom "the") je pravi SF, ima dovoljno sf-hardcorea i dovoljno mistike. A, priznajem, i "District 9" je sjajan film...
Korisnikov avatar
By Srklet
hm, od svjezijih SF-ova, meni se svidio 'sunshine', iako je mogao biti mnogo bolji.
Korisnikov avatar
By gossip
True Blood

Vampire Diaries ( :love: )
By Dragonite
Meni lično je Legend of the Seeker bila nekako nekompletna. Ričard Sajfer mi je bio dosta neubedljiv kao lik, prebrzo se transformisao iz seljačeta u spasitelja; Zedikus i Šota su mi bili dosta simpatični, kao i Mordesete (ili Mordsith, mrzi me sad da tražim). Gledao sam prvu sezonu na Sci-Fi-ju. Ko voli žene, ima tu da vidi dosta sisa Kejlan Amnel, kao i te Mordesete (sve su cice) koje su stalno utegnute u kožu :bic: .

Za Dinu se slažem sa Svejednom, ja sam prvih šest knjiga pročitao, te mi (Laurentisov) film i (Holmarkove?) serije legnu kao vizuelizacija svega toga; gre'ota je što verovatno nikad neće biti snimljeni ostali delovi (teško da će neko da ekranizuje God Emperor of Dune sa šestometarskim crvom u ulozi besmrtnog cara koji vlada tri i po milenijuma). Isto tako mi je žao i Hiperiona i Domaje (no dobro, neću sad da pretvorim ovo u lament nad nikad ekranizovanim delima fantastike).

Dve serije su me u zadnje dve godine prijatno iznenadile: Dr Who i Torchwood. Za ne-whoviane, Dr Who je britanska serija, ima 5 'novih' sezona i ili se svidi, ili se ne svidi konzumentima; Torchwood je malo narodniji spin-off od Who-a.
Zapravo, ko je gledao i Being Human (isto britanski SF, duh, vampir i vukodlak žive zajedno, evo na AXN-u ide druga sezona) može da vidi da ta britanska produkcija gura sve te fantasy elemente u drugi plan, te malo koristi 'prave' specijalne efekte - za razliku od Stargate Atlantis, koja je u svakoj epizodi imala CGI koji su verovatno koštali više nego godišnji budžet srpskog ministarstva za poljoprivredu. Don't get me wrong, Stargate Atlantis se meni najviše svidela od cele SG franšize - Šepard je bio neodoljivo sladak, MekKej prijatno iritantan (i sa Zelenkom imao taj vajb dva naučnika koji se stalno prepiru), Tejla, Ronon, itd... jedino što je toj seriji falilo su jači negativci, Wraith-ovi mi nikad nisu bili nešto strašni, mada su Asuranci bili na momente jezivi sa mind-probing tehnikama i prolascima kroz zid. Ono što mi se nikako nije sviđalo u SG-A su doktori (prvo je bio onaj što je ličio na tužno kuče, a posle ona devojka koju kao da su izvukli iz školske klupe), i Ričard Vulzi je bio iritantan kao birokrata (doduše, takva mi je bila uloga).

Isti glumac (Robert Pikardo, koji je inače bio baja u mlađim danima, kad je imao kosu) je odlično glumio holografskog doktora u Star Trek: Voyageru, jedinoj Star Trek seriji gde je, da citiram Kiborga 'Kapetanica Džejnvej malo-malo pa pucala' na prvo što naiđe. Uprkos gomili slabih epizoda, ST: Voyager ima neke koje ne mogu da se preskoče ako volite svemirske opere; takođe, u Voyageru je i gomila žena: Alice Krige kao Borg Queen (jeziva, ledena i manipulativna bičarka koju ne možete nikako da ubijete), Seven of Nine, ex-borgovska radilica (prelepa, savršena i vazda utegnuta Jeri Ryan), B'Elana Tores, poluklingonka, glavni inženjer broda i kapetanica Ketrin Džejnvej (koja je sa Q-continuumom i Borgovima u Star Trek mitologiji potpuno zasenila Pikarda (njega je Q maltretirao, njoj je nudio seks; njega je Borg asimilovao, a ona ih je razbila ko beba zvečku) i Siska (Deep Space 9).

E da - Misfits! Na to sam sasvim slučajno naleteo pre nekoliko meseci, išla je tek prva sezona. Mini serija (svega šest epizoda) o maloletnim delikventima u Londonu koji stiču neke supermoći nakon čudne oluje. Obećava.

Naravno, ne mogu da izostavim Farscape: Džim Henson (Mapetovci) i sin mu su radili lutke i kostime za ovu kultnu seriju. Spoiler: Džon Krajton (prezgodni Ben Browder koji vazda pokazuje dupe u kožnim pantalonama) je astronaut koji je kroz nekakvu crvotočinu dospeo na drugi kraj svemira; za ljude niko nije ni čuo, tu je milion nekih čudnih vrsta, on slučajno dospeva na zatvorski brod (Leviathan, organski-živi-inteligentni-miroljubivi brodovi-životinje kojima upravlja za njih trajno vezani i nepokretni Pilot) sa Ka D'Argom (Luxan, ratnik, vuče traume iz prošlosti zbog smrti žene i nestalog sina), Rajdželom (nasilno uklonjenim vladarom Hinerijanskog carstva), Čianom (Nebari, siva koža, veliki dekolte, slobodno seksualno ponašanje), Zotoh Zan (Delvijanka, po fizilogiji biljka, po profesiji sveštenica, zatvorena zbog političkog ubistva) i Erin Sun, Peacekeeper-kom (neka vrsta represivne intergalaktičke milicije, kao NATO) koja je nepravedno optužena i mora da beži sa njima. E sad... u Farskejpu nema praznog hoda kao u Star Trek serijalima, radnja je stalno nabijena, sve je mnogo prirodnije i životnije (podseća, po maštovitosti, na Star Wars), vanzemaljci su sve sem humanoidni, ima dosta (impliciranog) seksa i humora, svi likovi vuku neke mračne grehe iz prošlosti a specijalno efekti su i više nego zadovoljavajući (štaviše, odlični, ako se uzme da je to pravljeno pre 10 godina).

Još da pomenem:

- Sanctuary

- Dollhouse

- Firefly
Korisnikov avatar
By spliff
ne volim neshto sf...
najboilji sf film koji sam gledao je blade runner
Korisnikov avatar
By luciferin91
U on je hot. Ja sam citao knjige, mada je serija neuporedivo bolja (kao i kod Gospodara prtenova - film).

Inace nekada sam pratio seriju Eureka sada mi je bzv.

Star wars su klasika.
Korisnikov avatar
By mitrandir
Pffffffffffffffffff. Gospodar prstenova-knjiga i film- ko dupe i oko.
Trust me :)
Korisnikov avatar
By luciferin91
Hm citao sam pre 2 godine i uzasno se smorio vec oko 5 glave. Ne znam, postoje filmovi i knjige koji me odusheve - kao Legenda o Tragacu ili Rat Svetova, ali za knjigu Gospodara Prstenova pamtim da sam na silu citao do 5 poglavlja i na kraju odustao.

Mada, to je bilo pre 2 godine, sada mozda bi mi se i svidela.

Inace, ako ima film koji svi ljubitelji SF vole to je Back to the future. :smilegrin:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!