Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Val
Jbt, gde vi svi zivite? U Karton-City? Ja ovde nishta ne cujem ni danju ni nocu. Jednostavno me ne zanima. Iskljucim se i zivim svoj zivot. Jest' da ne cujem ni kad me zena zove (a sedi pored mene) :lol:
Korisnikov avatar
By m..
Ja sam kod caleta imala isto tako kevu i cerku koje se stalno svadjaju (obe su imale neke mentalne poremecaje, jedan je bila sizoftenicar a druga neki broderline slucaj), nebrojeno puta smo zvali muriju, par puta su ukucani isli da ih smiruju, mislim isla je cela zgrada, jer si mogao da ih cujes 4 zgrade dalje. Ali neverovatno, kako se promeni vreme, ili temperatura skoci, ove se povampire. Na kraju se cerka bacila kroz prozor i poginula.
Korisnikov avatar
By M M and I
Ovaj zaista...Jebes zemlju u kojoj je i tako nesto problem. O.K. i ovde se desi (mada retko) da se neko narolja nekom losom vodkom i u 3 ujutru krene sa nekom dernjavom ili muzikom...
Ali je uopste ne oklevam da zovem Securitas (nesto tipa gradske organizacije za odrzavanje reda i obezbedjenje)...I onda oni dodju u roku od 10-tak minuta i resavaju problem. Ako oni nalete na "tvrd orah" i ne mogu da rese problem bez upotrebe sile, onda zovu policiju koja na njihov poziv salje patrolu ili dve...And that´s it.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Boshko
Ja sam se skoro preselio u jedan deo grada o cijim stanovnicima ceo svoj zivot slusam kao o divljacima... A ono ispadose fini neki ljudi, vaspitani i tihi... Ja iz centra doso da im dizem pritisak muzikom i galamom... Greota, taman se navikli da zive ko u banji...
Moje komšije su prili?no tihe u proseku... recimo ja uopšte nisam znao da sestri?ina jedne žene živi sa njom u stanu ni da jedna druga ima podstanarku... ima porodica sa dvoje dece i jedino se ?uju na hodniku kada im drugari dolaze ili odlaze, ništa ne puštaju glasnu muziku... jedno ku?e je doduše glasno kada ga puste u sobu do vrata ali to reaguje na ljude koji prolaze stepeništem, i brzo ga opet uvedu unutra... najve?i problem su komšije iznad nas, koje se ?uju samo u kupatilu, i to njihovo malo dete ume da jaukne u 11 no?u, tipa udarilo se u lavabo, i onda majka vi?e na njega (mislim da je malo neracionalna oko toga kada treba grditi a kada tešiti)
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
06:00h: Prvi debil 17god: Maaaamaaaaa! Maaaaaamaa! Maaaama pi*** ti materina seljachka gde su mi charape!
Drugi debil 14god: Shta se deresh majmune ne mogu da spavam!!!
Mala debilka 11god: Mamaaa! Mamaaaa! Ja ne mogu da zivim sa vama!!!
07:00h Mala debilka 11god: Ne mogu da nadjem torbu! Vrati mi... znam da je kod tebe! Maaaamaaaa!
prvi debil 17god: Ostavi taj noz glupacho!!!
Mala debilka 11god: Nisam glupacha vrati mi torbu ima nos da ti odgrizem! Maaaamaaaa!!!
(mama se nikad ne chuje, mislim da ta zena ne postoji)
Drugi debil 14god: dosta vas dvoje seljaci jedni!!! (podrigne obavezno)
Mala debilka 11god: Ma nemoj da ti prerezem grkljan debilu!
(od 07:30 do 14h nisu kuci, ali se po stanu chuju razni mistichi zvuci, to je verovatno keva koja je na bensedinima)
14:15h Prvi Devil 17god: Nisi mi napravila picu, pa kako cu te polomiti... Pa sta ti je mama, to ja tako kazem (keva se probudila) Nemoj mama, nemoj! Aaaaaa
Mala debilka 11god: Tako tako!!!.... A sto meneeeeee!!! Piz** jedna!!!
Drugi debil 14god: Seljaci!!! (glasno podrigivanje)
16:30h - 20h tisina... apsolitna tisina... cale se vratio sa posla...
Kasnije ide muzika do daske, priguseni zvuci ko da neko vuce lesh po stanu i tako do ponoci kad se sve utisa a onda kuce pocne da laje do pet sati ujutro...
Dobro sam ja normalan... tako je odprilike vec 12 godina pored mog stana :) ))
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by M M and I
Ovaj zaista...Jebes zemlju u kojoj je i tako nesto problem. O.K. i ovde se desi (mada retko) da se neko narolja nekom losom vodkom i u 3 ujutru krene sa nekom dernjavom ili muzikom...
Ali je uopste ne oklevam da zovem Securitas (nesto tipa gradske organizacije za odrzavanje reda i obezbedjenje)...I onda oni dodju u roku od 10-tak minuta i resavaju problem. Ako oni nalete na "tvrd orah" i ne mogu da rese problem bez upotrebe sile, onda zovu policiju koja na njihov poziv salje patrolu ili dve...And that´s it.
Pa nije problem, tako da ne mozesh da jebesh zemlju po ovom pitanju, sorry.
Posle 10, 11 kada god okrenesh 92, dolaze za 20-ak minuta i definitivno umiruju razuzdane.
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by WhiteBoy
.... Maaaamaaaaa! Maaaaaamaa! Maaaama...
Sirota zena. I sirota deca. Bash tuzno.
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
MA sirota my ass :) Jedva cekam referendum, posto su zagrizeni crnogorci, pa da se odsele vishe...
By spf 3000
meni moja glasna komsinica uopste ne smeta. kakvih sam se sve zanimljivosti naslusala. potpuno edukativno :smirk:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Iznerviram sinocnjim iskustvom, pozeleh da kazem nesto na ovu temu..
Naime, sinoc sam prisustvovao rodjendanskoj zurci svoje drugarice u njenom stanu. Ona je imala dogovor, uz sve prisustvo njenog oca, sa predsednikom kucnog saveta da sme da pravi dve zurke godisnje i za novu godinu. Niko se nije bunio...Tada jos, njen otac je dao svoj broj telefona predsedniku kucnog saveta da ga zove (naglaseno - tokom dana!) samo u hitnim slucajevima, ako je neka hitna i mnogo bitna skupstina stanara, jer ne zeli da se njegova kci bavi tim glupostima. Slusali smo neku muziku, pevali, djuskali, i na kraju nas je ostalo samo 4 u stanu... Dosla je policija, drugarica se izrazgovarala sa njima na najnormalniji nacin, rekose da je ok ako ima takav dogovor sa predsednikom i cao - zdravo...otisli su. Medjutim, nakon toga ju je nazvao tata, kog je predsednik probudio u pola noci zaleci se na buku. Naravno, nije imao sta da mu kaze jer je lik retard, a i nas je samo 4 tamo..nema smisla da se buni i zove u to doba zbog toga. Vidno iznervirana, drugarica se popela gore kod predsednika da mu se najebe majke ali na fin nacin, da mu kaze da je nepristojno i neukusno zvati njenog bolesnog oca u 4h nocu i lupetati gluposti, pogotovo zbog toga sto oni imaju vec pomenuti dogovor o zurkama. Ja sam se popeo sa njom gore,i video svojim ocima kako je njegova zena fizicki napada poput besnog psa, a njen muz je ugurava u stan......

Sta vi mislite o ovome? Kako bi vi reagovali? Kakvo je vase iskustvo sa komsijama u zgradi/kuci u kojoj zivite?
Korisnikov avatar
By Srklet
nemam pojma tko su mi susjedi. and i like it that way.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by haemoglobin87

Naime, sinoc sam prisustvovao rodjendanskoj zurci svoje drugarice u njenom stanu. Ona je imala dogovor, uz sve prisustvo njenog oca, sa predsednikom kucnog saveta da sme da pravi dve zurke godisnje i za novu godinu. Niko se nije bunio...
Ti te precutne dogovore mozes odmah macki o rep. Kucni red je kucni red i ako se buka cuje u 4 ujutru, komsije treba da zovu policiju, i to komunalnu, jer dadosmo grdne pare da se ljudi obuce, da im obezbedimo kola i motorole i sad da sede besposleni - ne ide.

Dosla je policija, drugarica se izrazgovarala sa njima na najnormalniji nacin, rekose da je ok ako ima takav dogovor sa predsednikom i cao - zdravo...otisli su.
Otisli su jer na prvi izlazak te samo opomenu da je prijavljeno da se iz stana cuje buka, uglavnom se ljudi izvuku bez prijave, ako su u stanju da stoje i normalno razgovaraju sa policajcima. Kazu da ce se utisati i to je to. Ako moraju da dodju dva puta, pise se prijava i prilicno brzo resava, za razliku od vecine drugih krivicnih dela.
Ja bih, recimo, da sam sama vlasnica stana u kojem zivim, komsijama iznad zvala policiju stalno. I stalno se njakala po sudovima sa njima, sve dok se ili ne odsele ili kultivisu, jer su stoka seljacka.

Medjutim, nakon toga ju je nazvao tata, kog je predsednik probudio u pola noci zaleci se na buku. Naravno, nije imao sta da mu kaze jer je lik retard, a i nas je samo 4 tamo..nema smisla da se buni i zove u to doba zbog toga. Vidno iznervirana, drugarica se popela gore kod predsednika da mu se najebe majke ali na fin nacin, da mu kaze da je nepristojno i neukusno zvati njenog bolesnog oca u 4h nocu i lupetati gluposti, pogotovo zbog toga sto oni imaju vec pomenuti dogovor o zurkama. Ja sam se popeo sa njom gore,i video svojim ocima kako je njegova zena fizicki napada poput besnog psa, a njen muz je ugurava u stan......

Sta vi mislite o ovome? Kako bi vi reagovali? Kakvo je vase iskustvo sa komsijama u zgradi/kuci u kojoj zivite?
Opet, taj dogovor sa predsednikom ti ne znaci nista, ako nigde ne pise da je dozvoljeno praviti zurke za rodjendan i novu godinu. Po mom licnom misljenju, neukusno je i nepristojno i praviti zurke u stanovima. Mislim, zasto bi mene boleo kurac za neciji tudji rodjendan i drustvo, ako sutra radim ili moram da ucim i MORAM da se odmorim i spavam? Zapravo, nema tu licnih netrpeljivosti, jednostavno, ko nije u stanju da zivi u na malom prostoru sa velikim brojem ljudi, kao sto je to slucaj u gradovima, neka se lepo preseli na obliznju planinu i sve super.

PS: ja sam jedna od tih ponekad buchnih, ali niko do sada nije zvao policiju.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
a sto bi nekog boleo kurac sto ti radis ili moras da ucis......imas prava da slavis jednako koliko neko ima prava da uci ili da spava
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by haemoglobin87

a sto bi nekog boleo kurac sto ti radis ili moras da ucis......imas prava da slavis jednako koliko neko ima prava da uci ili da spava
Postoje 'prava' i postoji 'red'. Tvoje pravo se zavrsava tamo gde pocinje moje.
Normalan svet slavi u kaficu ili diskoteci. Ili, ako se vec okuplja u stanu, se potrudi da druge ne uznemirava svojim aktivnostima.
Korisnikov avatar
By walt333
Moje komsinica vec treci dan vrti jednu te istu pesmu.

Jedva cekam da joj dosadi:cekam:
Korisnikov avatar
By Last_minutes
Komsije iza mene su jako bucne.. Ajde sto se jebu, nego sto je devojka jako bucna..
Mada mi je nekad korisna kada masturbiram :sweet:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Last_minutes

Komsije iza mene su jako bucne.. Ajde sto se jebu, nego sto je devojka jako bucna..
kaži joj to, odmah će da se stiša. :giggle:

i ja imam problem sa bučnim komšijama, sa dve strane. ovi pored i ovi iznad. pored živi neka žemska sa cimerkom (ponekad cimerku zameni momak), devojka ima užasno iritantan glas (kao neka strina priča), a momak ume da propeva isto tako umilno. a ovi gore su neki momci iz praistorije koji urlaju i puštaju druge neartikulisane glasove i tabanaju non-stop. istina, primirili su se poslednjih par dana, ali kontam da je to samo zatišje pred buru. :uplasen:
Korisnikov avatar
By Last_minutes
Originally posted by 2Q2Bstr8
Originally posted by Last_minutes

kaži joj to, odmah će da se stiša. :giggle:

i ja imam problem sa bučnim komšijama, sa dve strane. ovi pored i ovi iznad. pored živi neka žemska sa cimerkom (ponekad cimerku zameni momak), devojka ima užasno iritantan glas (kao neka strina priča), a momak ume da propeva isto tako umilno. a ovi gore su neki momci iz praistorije koji urlaju i puštaju druge neartikulisane glasove i tabanaju non-stop. istina, primirili su se poslednjih par dana, ali kontam da je to samo zatišje pred buru. :uplasen:
Ma, ovi se neprestano jebu.. Devojka ispusta bas melodicne zvuke, ali i to dosadi, kada se nekontrolisano ponavlja :lol:
Strasno... kazem ja- dobro je, dok ne pocnem da cujem decka :kokice:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!