Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by BoshkoMoje komšije su prili?no tihe u proseku... recimo ja uopšte nisam znao da sestri?ina jedne žene živi sa njom u stanu ni da jedna druga ima podstanarku... ima porodica sa dvoje dece i jedino se ?uju na hodniku kada im drugari dolaze ili odlaze, ništa ne puštaju glasnu muziku... jedno ku?e je doduše glasno kada ga puste u sobu do vrata ali to reaguje na ljude koji prolaze stepeništem, i brzo ga opet uvedu unutra... najve?i problem su komšije iznad nas, koje se ?uju samo u kupatilu, i to njihovo malo dete ume da jaukne u 11 no?u, tipa udarilo se u lavabo, i onda majka vi?e na njega (mislim da je malo neracionalna oko toga kada treba grditi a kada tešiti)
Ja sam se skoro preselio u jedan deo grada o cijim stanovnicima ceo svoj zivot slusam kao o divljacima... A ono ispadose fini neki ljudi, vaspitani i tihi... Ja iz centra doso da im dizem pritisak muzikom i galamom... Greota, taman se navikli da zive ko u banji...
Originally posted by M M and IPa nije problem, tako da ne mozesh da jebesh zemlju po ovom pitanju, sorry.
Ovaj zaista...Jebes zemlju u kojoj je i tako nesto problem. O.K. i ovde se desi (mada retko) da se neko narolja nekom losom vodkom i u 3 ujutru krene sa nekom dernjavom ili muzikom...
Ali je uopste ne oklevam da zovem Securitas (nesto tipa gradske organizacije za odrzavanje reda i obezbedjenje)...I onda oni dodju u roku od 10-tak minuta i resavaju problem. Ako oni nalete na "tvrd orah" i ne mogu da rese problem bez upotrebe sile, onda zovu policiju koja na njihov poziv salje patrolu ili dve...And that´s it.
Originally posted by haemoglobin87Ti te precutne dogovore mozes odmah macki o rep. Kucni red je kucni red i ako se buka cuje u 4 ujutru, komsije treba da zovu policiju, i to komunalnu, jer dadosmo grdne pare da se ljudi obuce, da im obezbedimo kola i motorole i sad da sede besposleni - ne ide.
Naime, sinoc sam prisustvovao rodjendanskoj zurci svoje drugarice u njenom stanu. Ona je imala dogovor, uz sve prisustvo njenog oca, sa predsednikom kucnog saveta da sme da pravi dve zurke godisnje i za novu godinu. Niko se nije bunio...
Dosla je policija, drugarica se izrazgovarala sa njima na najnormalniji nacin, rekose da je ok ako ima takav dogovor sa predsednikom i cao - zdravo...otisli su.Otisli su jer na prvi izlazak te samo opomenu da je prijavljeno da se iz stana cuje buka, uglavnom se ljudi izvuku bez prijave, ako su u stanju da stoje i normalno razgovaraju sa policajcima. Kazu da ce se utisati i to je to. Ako moraju da dodju dva puta, pise se prijava i prilicno brzo resava, za razliku od vecine drugih krivicnih dela.
Medjutim, nakon toga ju je nazvao tata, kog je predsednik probudio u pola noci zaleci se na buku. Naravno, nije imao sta da mu kaze jer je lik retard, a i nas je samo 4 tamo..nema smisla da se buni i zove u to doba zbog toga. Vidno iznervirana, drugarica se popela gore kod predsednika da mu se najebe majke ali na fin nacin, da mu kaze da je nepristojno i neukusno zvati njenog bolesnog oca u 4h nocu i lupetati gluposti, pogotovo zbog toga sto oni imaju vec pomenuti dogovor o zurkama. Ja sam se popeo sa njom gore,i video svojim ocima kako je njegova zena fizicki napada poput besnog psa, a njen muz je ugurava u stan......Opet, taj dogovor sa predsednikom ti ne znaci nista, ako nigde ne pise da je dozvoljeno praviti zurke za rodjendan i novu godinu. Po mom licnom misljenju, neukusno je i nepristojno i praviti zurke u stanovima. Mislim, zasto bi mene boleo kurac za neciji tudji rodjendan i drustvo, ako sutra radim ili moram da ucim i MORAM da se odmorim i spavam? Zapravo, nema tu licnih netrpeljivosti, jednostavno, ko nije u stanju da zivi u na malom prostoru sa velikim brojem ljudi, kao sto je to slucaj u gradovima, neka se lepo preseli na obliznju planinu i sve super.
Sta vi mislite o ovome? Kako bi vi reagovali? Kakvo je vase iskustvo sa komsijama u zgradi/kuci u kojoj zivite?
Originally posted by haemoglobin87Postoje 'prava' i postoji 'red'. Tvoje pravo se zavrsava tamo gde pocinje moje.
a sto bi nekog boleo kurac sto ti radis ili moras da ucis......imas prava da slavis jednako koliko neko ima prava da uci ili da spava
Originally posted by Last_minuteskaži joj to, odmah će da se stiša.
Komsije iza mene su jako bucne.. Ajde sto se jebu, nego sto je devojka jako bucna..
Mada mi je nekad korisna kada masturbiram
Originally posted by 2Q2Bstr8Ma, ovi se neprestano jebu.. Devojka ispusta bas melodicne zvuke, ali i to dosadi, kada se nekontrolisano ponavlja
Originally posted by Last_minuteskaži joj to, odmah će da se stiša.
Komsije iza mene su jako bucne.. Ajde sto se jebu, nego sto je devojka jako bucna..
Mada mi je nekad korisna kada masturbiram
i ja imam problem sa bučnim komšijama, sa dve strane. ovi pored i ovi iznad. pored živi neka žemska sa cimerkom (ponekad cimerku zameni momak), devojka ima užasno iritantan glas (kao neka strina priča), a momak ume da propeva isto tako umilno. a ovi gore su neki momci iz praistorije koji urlaju i puštaju druge neartikulisane glasove i tabanaju non-stop. istina, primirili su se poslednjih par dana, ali kontam da je to samo zatišje pred buru.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!