Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by Dušan MaljkovićIzvini Dudo, ali lupetash.
3. 28 Days Later (2002) o virusu koji ubija skoro sve u Britaniji i od mrtvih prave zombije koji se po noći hrane ljudima. Remejk sa Vilom Smitom (I am Legend) je totalni trash u odnosu na ovo.
Originally posted by gorilicaDa. i virus uopste ne ubijaOriginally posted by Dušan MaljkovićIzvini Dudo, ali lupetash.
3. 28 Days Later (2002) o virusu koji ubija skoro sve u Britaniji i od mrtvih prave zombije koji se po noći hrane ljudima. Remejk sa Vilom Smitom (I am Legend) je totalni trash u odnosu na ovo.
I am Legend kao prvo nije remake 28 dana, kao drugo, vishe je SF nego Horror.
Originally posted by Kiborg
2. film: Pada meteor, neki čiča ode u istragu i na mestu pada nailazi na neku belu bezobličnu masu. Ta masa mu se zalepi na ruku. Šta se dešavalo u međuvremenu ne mogu da se setim, ali nedugo zatim on je u nekoj ambulanti i kada doktor dođe da ga pogleda, otvara vrata i vidi tog dedu prtvog, kako mu ta bela masa pulsira u glavi, tj. u praznoj lobanjskoj duplji, kroz prazne očne duplje i mreškanje na vratu. Tu sam prestao i to da gledam. Koliko sam čuo, to čudo je jelo ljude i raslo U glavi mi stoji naziv "Grumen", ali predstavu nemam da li je to tačan naziv.
Eto, valjda neko zna o čemu se radi, nadam se da nije neki ubertrash koji je toj mojoj drugarici tada palo napamet da uzme iz video kluba.
Originally posted by Mars
Originally posted by gorilicaDa. Napeto.
Da li je moguce da niko nije pomenuo Carrie iz 1976-e sa Sissy Spacek?
Scena na groblju mocna.
Originally posted by TungiJoj, ni ja....
Originally posted by Mars
Originally posted by gorilicaDa. Napeto.
Da li je moguce da niko nije pomenuo Carrie iz 1976-e sa Sissy Spacek?
Scena na groblju mocna.
Poslednja scena.Ruka sto izlazi iz groba?
Nikad se toliko nisam uplasio:drama:
Originally posted by Tungi
Originally posted by KiborgOpa. Zahvaljujem.
2. film: Pada meteor, neki čiča ode u istragu i na mestu pada nailazi na neku belu bezobličnu masu. Ta masa mu se zalepi na ruku. Šta se dešavalo u međuvremenu ne mogu da se setim, ali nedugo zatim on je u nekoj ambulanti i kada doktor dođe da ga pogleda, otvara vrata i vidi tog dedu prtvog, kako mu ta bela masa pulsira u glavi, tj. u praznoj lobanjskoj duplji, kroz prazne očne duplje i mreškanje na vratu. Tu sam prestao i to da gledam. Koliko sam čuo, to čudo je jelo ljude i raslo U glavi mi stoji naziv "Grumen", ali predstavu nemam da li je to tačan naziv.
Eto, valjda neko zna o čemu se radi, nadam se da nije neki ubertrash koji je toj mojoj drugarici tada palo napamet da uzme iz video kluba.
To je to.
Drugi film je The Blob -http://www.imdb.com/title/tt0094761/
Imam ga u kolekciji:)
Za prvi nisam siguran.Seticu se.
Originally posted by Pending-For-A-BendingBtw, to je adaptacija romana Ričarda Matisona, koja, doduše, može da se posmatra kao rimejk "Poslednjeg čoveka na Zemlji" sa Vinsentom Prajsom.
Originally posted by gorilicaDa. i virus uopste ne ubijaOriginally posted by Dušan MaljkovićIzvini Dudo, ali lupetash.
I am Legend kao prvo nije remake 28 dana, kao drugo, vishe je SF nego Horror.
Originally posted by *deni*Kul je što se bioskop nalazi u zapadnom Berlinu i iz njega nema izlaza, a kad film u filmu počne, bome, nema više ni ulaza.
Bio sam opsednut filmom " Demoni " kad sam bio mali.
Ima 2 dela.
U prvom delu je radnja smestena u bioskop...
Originally posted by Kiborg
Originally posted by Tungi
Originally posted by KiborgOpa. Zahvaljujem.
To je to.
Drugi film je The Blob -http://www.imdb.com/title/tt0094761/
Imam ga u kolekciji:)
Za prvi nisam siguran.Seticu se.
Originally posted by TungiA ne, to su dva različita filma (ili tri, čet'ri, pe'šes'... u zavisnosti od broja sikvela, rimejkova i sl). "Demons" je režirao Lamberto Bava, a "Night..."... pfff... nemam pojma, ali znam da to nije isto.
Je l' to "Noc demona"?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!