Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by MageAli ovo NIJE normalna zemlja.
Taj zakon je inače na snazi u svim normalnim zemljama sveta.
Originally posted by MageSlažem se. I kao svako lepo vaspitano dete, gledam i ugledam se na starije i ponavljam :
Jebale vas te cigare i vaša nikotinska zavisnost. Ko vas je terao da pušite! Ako hoćete sebe da trujete, radite to kada nikoga drugog ne ugrožavate!
Originally posted by Tungimogu da se kladim u oba bubrega, da ti isti ne smatraju da je osnovno ljudsko pravo da upravlja svojim životom i da čini izbore koje se tiču njegovog ličnog života, te da konzumiraju u najmanju ruku marihuanu, pa i heroin intravrenozno.
Smatramo da je osnovno ljudsko pravo da upravlja svojim zivotom i da cini izbore koji se ticu njegovog licnog zivota.
Nadamo se da ce SRBIJA STATI BAR NA DESET MINUTA i pokazati da ne pristaje na zakone divljeg liberalnog kapitalizma koji gusi svaku pojedinacnu slobodu jedinke i individuu svodi na puki zatvorski broj koji donosi kapital Velikom Bratu.velikom bratu bi legalizacija droga donela mongo veći keš, pa ipak droga se ne prodaje na trafici.
Originally posted by *deni*Ako ovo nije normalna zemlja zasto onda uopste ocekujemo da se postuje i antidiskriminacioni zakon?
Ali ovo NIJE normalna zemlja.
Originally posted by Mage
Podržavam novi zakon u potpunosti!
Taj zakon je inače na snazi u svim normalnim zemljama sveta. Samo se nadam da će ga poštovati više od "antidiskriminacionog zakona" koji je naša država kao uvela.
Jbt. dosta mi je više zadimljenih prostorija, smrdljivih majica, posteljine i ODVRATNOG dima koji je toliko prisutan da ne mogu da gledam i dišem.
...
Originally posted by *deni*Mislim da bi bilo u redu da se ugledaš na starije i da odeš kod direktora da ti da istu plaću kao i sebi. Kad je ima on, zašto ne bi i ti imao?
Poštovaću svaki zakon, pa i onaj o zabrani pušenja, čim moj direktor krene sa poštovanjem.
Ugledam se na starije od sebe, jer sam lepo vaspitano dete.
Originally posted by StripiTu si, Stripi, potpuno u pravu.
Originally posted by *deni*Mislim da bi bilo u redu da se ugledaš na starije i da odeš kod direktora da ti da istu plaću kao i sebi. Kad je ima on, zašto ne bi i ti imao?
Poštovaću svaki zakon, pa i onaj o zabrani pušenja, čim moj direktor krene sa poštovanjem.
Ugledam se na starije od sebe, jer sam lepo vaspitano dete.
Originally posted by Orlando the LadyMislim da jedino na Filološkom može da se puši gde god. Doduše, jeste da nas ponekad jure metlama što purnjamo u holu, ali nema veze.
Protiv bojkota sam.
Ali je makar universitas vazda bio slobodna sredina... A na fakultetu nas jure kako znaju i umeju, i prete nekim kaznama od pet hiljada.
Originally posted by StripiTo ne dolazi u obzir.
a pošto je on i fino ugojen gospon, a ti se ugledaš na starije, da nabaciš gore jedno tries kila.
Originally posted by *deni*Pa kako bi tako vrijedan čovjek mogao provesti dvadeset godina na razvijanju nerazvijene općine? Ili je toliko nerazvijena pa ima posla ili je posao lagodan?
Da pustim bradu, to mogu, mogu i da pušim, a mogao bih vala i 20 godina, kao on, da budem direktor u tom malom selu, gde su me poslali, kako piše u Ugovoru, " da razvijam nerazvijenu opštinu ".
Ne bih se bunio.
I da, on je jedan strejt čiča. Tako se bar izjašnjava. Ali, novo je vreme došlo, sad nije bitno da li si strejt, ili nisi, bitno da si sposoban, odgovoran i radan čovek, a ja to svakako jesam.
Originally posted by *deni*ali šta mi ti odgovaraš...
Pa ako tebi smrdi, a ti metni vlažnu maramicu na nos.
Originally posted by StripiPosao nije ni najmanje lagodan.
Originally posted by *deni*Pa kako bi tako vrijedan čovjek mogao provesti dvadeset godina na razvijanju nerazvijene općine? Ili je toliko nerazvijena pa ima posla ili je posao lagodan?
Da pustim bradu, to mogu, mogu i da pušim, a mogao bih vala i 20 godina, kao on, da budem direktor u tom malom selu, gde su me poslali, kako piše u Ugovoru, " da razvijam nerazvijenu opštinu ".
Ne bih se bunio.
I da, on je jedan strejt čiča. Tako se bar izjašnjava. Ali, novo je vreme došlo, sad nije bitno da li si strejt, ili nisi, bitno da si sposoban, odgovoran i radan čovek, a ja to svakako jesam.
Originally posted by deran
Originally posted by *deni*ali šta mi ti odgovaraš...
Pa ako tebi smrdi, a ti metni vlažnu maramicu na nos.
to je namenjeno ovima koji su za zabranu duvana,pošto i ja dumagijam,i ne mogu da zamislim da u kafiću ne mogu da zapalim cigar...
Originally posted by WilhelminaDivno.
Ma nista od zastite nepusaca dok se cigarete ne pocnu malo drugacije oporezivati i dok paklica ne bude kostala skromnih 5e, kao u nekim komsijskim zemljama.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!