Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
To je tačno.
Ali ja lično odbijam da idem u pušionicu, dokle god moj direktor puši gde god mu padne na pamet, a imamo jednaku stručnu spremu.
Kad se on uputi u pušionicu, uputiću se i ja.
:cigareta:
Stariji moraju da daju primer mlađima.
Korisnikov avatar
By Mage
Podržavam novi zakon u potpunosti! :up:

Taj zakon je inače na snazi u svim normalnim zemljama sveta. Samo se nadam da će ga poštovati više od "antidiskriminacionog zakona" koji je naša država kao uvela.

Jbt. dosta mi je više zadimljenih prostorija, smrdljivih majica, posteljine i ODVRATNOG dima koji je toliko prisutan da ne mogu da gledam i dišem.

Jebale vas te cigare i vaša nikotinska zavisnost. Ko vas je terao da pušite! Ako hoćete sebe da trujete, radite to kada nikoga drugog ne ugrožavate!

Over and out!
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Mage
Jebale vas te cigare i vaša nikotinska zavisnost. Ko vas je terao da pušite! Ako hoćete sebe da trujete, radite to kada nikoga drugog ne ugrožavate!
Slažem se. I kao svako lepo vaspitano dete, gledam i ugledam se na starije i ponavljam :
Čim moj direktor, koji ima 59 godina, krene da poštuje druge i da ih ne ugrožava duvanskim dimom, krenuću njegovim stopama u pušionicu, po sistemu - Gde ja stadoh, ti produži.
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by Tungi
Smatramo da je osnovno ljudsko pravo da upravlja svojim zivotom i da cini izbore koji se ticu njegovog licnog zivota.
mogu da se kladim u oba bubrega, da ti isti ne smatraju da je osnovno ljudsko pravo da upravlja svojim životom i da čini izbore koje se tiču njegovog ličnog života, te da konzumiraju u najmanju ruku marihuanu, pa i heroin intravrenozno.

Nadamo se da ce SRBIJA STATI BAR NA DESET MINUTA i pokazati da ne pristaje na zakone divljeg liberalnog kapitalizma koji gusi svaku pojedinacnu slobodu jedinke i individuu svodi na puki zatvorski broj koji donosi kapital Velikom Bratu.
velikom bratu bi legalizacija droga donela mongo veći keš, pa ipak droga se ne prodaje na trafici.

sve u svemu, proliv od protesta.
By J...
Originally posted by *deni*

Ali ovo NIJE normalna zemlja.
Ako ovo nije normalna zemlja zasto onda uopste ocekujemo da se postuje i antidiskriminacioni zakon?
Korisnikov avatar
By *deni*
Poštovaću svaki zakon, pa i onaj o zabrani pušenja, čim moj direktor krene sa poštovanjem.
Ugledam se na starije od sebe, jer sam lepo vaspitano dete.
:pionir:
Korisnikov avatar
By maka
ja sam za to da se uvede zabrana. iako pusim godinama i do 2 pakle dnevno. pasivno pusenje je jos gora stvar,ne treba nikog trovati ako vec ne pusi.
Korisnikov avatar
By *deni*
A ako vas zanima kako izgleda moj direktor, sad ću da vam pokažem...

''

Ovo je javni snimak, emitovan i na tv-u, tako da nema narušavanja privatnosti...
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Mage

Podržavam novi zakon u potpunosti! :up:

Taj zakon je inače na snazi u svim normalnim zemljama sveta. Samo se nadam da će ga poštovati više od "antidiskriminacionog zakona" koji je naša država kao uvela.

Jbt. dosta mi je više zadimljenih prostorija, smrdljivih majica, posteljine i ODVRATNOG dima koji je toliko prisutan da ne mogu da gledam i dišem.

...
:up:

Nadam se da ce i u Smajliju biti zabranjeno pusenje :molise:

Vise puta ne samo da zadime kafic nego zatvore prozor kad mi otvorimo i sta sad samo da se svadjas i da ti presedne izlazak koji bi trebalo da je prijatnost... pokupimo se i odemo...

Kod nas u firmi je odavno zabranjeno, pusaci su se bunili nesto malo ali navikose se, a inace na srecu vise je nepusaca...
Korisnikov avatar
By Stripi

Poštovaću svaki zakon, pa i onaj o zabrani pušenja, čim moj direktor krene sa poštovanjem.
Mislim da bi bilo u redu da se ugledaš na starije i da odeš kod direktora da ti da istu plaću kao i sebi. Kad je ima on, zašto ne bi i ti imao?
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Stripi

Mislim da bi bilo u redu da se ugledaš na starije i da odeš kod direktora da ti da istu plaću kao i sebi. Kad je ima on, zašto ne bi i ti imao?
Tu si, Stripi, potpuno u pravu.
Potpuno.
Pogotovo što je on na istom mestu već 20 godina direktor, pa se već ponaša kao mali Tito.
Korisnikov avatar
By DevojkaIzObraza
Originally posted by Orlando the Lady

Protiv bojkota sam.
Ali je makar universitas vazda bio slobodna sredina... A na fakultetu nas jure kako znaju i umeju, i prete nekim kaznama od pet hiljada.
Mislim da jedino na Filološkom može da se puši gde god. Doduše, jeste da nas ponekad jure metlama što purnjamo u holu, ali nema veze.
Ne verujem da će to zaživeti na fakultetu :')
Korisnikov avatar
By Stripi
a pošto je on i fino ugojen gospon, a ti se ugledaš na starije, trebao bi da nabaciš gore jedno tries kila.
Korisnikov avatar
By *deni*

a pošto je on i fino ugojen gospon, a ti se ugledaš na starije, da nabaciš gore jedno tries kila.
To ne dolazi u obzir.
Onda bih morao i da tražim i da me stave u neku presu, da bih se skratio na njegovu visinu, odnosno niskoću.
:slika:
Korisnikov avatar
By Stripi
ma da? Znači ipak ne možeš u svemu sljediti svog direktora, čisto poštovanja radi? A da pustiš malo bradu? To bi već išlo.
Pretspostavljam da je i str8? DA i ti budeš str8, čisto poštovanja radi?
Korisnikov avatar
By *deni*
Da pustim bradu, to mogu, mogu i da pušim, a mogao bih vala i 20 godina, kao on, da budem direktor u tom malom selu, gde su me poslali, kako piše u Ugovoru, " da razvijam nerazvijenu opštinu ".
Ne bih se bunio.
:lol:
I da, on je jedan strejt čiča. Tako se bar izjašnjava. Ali, novo je vreme došlo, sad nije bitno da li si strejt, ili nisi, bitno da si sposoban, odgovoran i radan čovek, a ja to svakako jesam.
Korisnikov avatar
By deran
kako bih voleo da zabrane alkohol bilo gde...:vudu:
Korisnikov avatar
By *deni*
I ti bi, derane, sve zabranjivao... :roll:
Šta, kita se više ne diže, pa si krenuo sa zabranama ?
Korisnikov avatar
By deran
kako na koga deni... :srbin:

da zabranio bih alkohol,koji meni smrdi,ne prija itd...:bljak:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa ako tebi smrdi, a ti metni vlažnu maramicu na nos.
:kija:
Korisnikov avatar
By Stripi

Da pustim bradu, to mogu, mogu i da pušim, a mogao bih vala i 20 godina, kao on, da budem direktor u tom malom selu, gde su me poslali, kako piše u Ugovoru, " da razvijam nerazvijenu opštinu ".
Ne bih se bunio.
I da, on je jedan strejt čiča. Tako se bar izjašnjava. Ali, novo je vreme došlo, sad nije bitno da li si strejt, ili nisi, bitno da si sposoban, odgovoran i radan čovek, a ja to svakako jesam.
Pa kako bi tako vrijedan čovjek mogao provesti dvadeset godina na razvijanju nerazvijene općine? Ili je toliko nerazvijena pa ima posla ili je posao lagodan?
Korisnikov avatar
By deran

ali šta mi ti odgovaraš... :lol:

to je namenjeno ovima koji su za zabranu duvana,pošto i ja dumagijam,i ne mogu da zamislim da u kafiću ne mogu da zapalim cigar...

zapravo,mogu-u hrvatskoj prošle godine je već bilo tako...:njuska:
Korisnikov avatar
By *deni*

Ne bih se bunio.
Pa kako bi tako vrijedan čovjek mogao provesti dvadeset godina na razvijanju nerazvijene općine? Ili je toliko nerazvijena pa ima posla ili je posao lagodan?
Posao nije ni najmanje lagodan.
Ja tamo obavljam jako mnogo poslova, od kojih mnogi nisu strogo pravnički :
Vodim razne manifestacije, pušim, friziram stanarke kad su izbori za najlepšu frizuru, pušim, držim predavanja, pušim, vodim i pratim stanare i stanarke, kad moraju da se pojave pred određenim državnim organima, a nisu u stanju to sami da obave, pušim, sedim u više različitih komisija... pušim... Ma sve živo ja tamo radim, veruj mi... A pri tom, svaki dan putujem na posao i vraćam se sa tog posla autobusom, jer ne mogu zaista da stanujem u tom selu.
To bi mi već bilo previše.
:pas:
Mada su mi se javila već dva simpatična, klozetirana, momka iz tog sela, sa kojima održavam intimne odnose, ali u strogoj diskreciji, na njihov zahtev.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ma nista od zastite nepusaca dok se cigarete ne pocnu malo drugacije oporezivati i dok paklica ne bude kostala skromnih 5e, kao u nekim komsijskim zemljama.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by deran

ali šta mi ti odgovaraš... :lol:

to je namenjeno ovima koji su za zabranu duvana,pošto i ja dumagijam,i ne mogu da zamislim da u kafiću ne mogu da zapalim cigar...

Pa vidi, ja volim i da pijem i da pušim, pa me iritira kad neko stavlja zabrane na ove prijatne i srcu drage aktivnosti...
:love:
By Kragi
@ W.mina: Dobro, tada ćemo dečko i ja da se držimo za ruke i šetamo ulicom dok razmišljamo kako da potrošimo platu od 2500 eura :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Wilhelmina

Ma nista od zastite nepusaca dok se cigarete ne pocnu malo drugacije oporezivati i dok paklica ne bude kostala skromnih 5e, kao u nekim komsijskim zemljama.
Divno.
Onda bismo nabavljali duvan na kilo i zavijali u papir i pušili.
Ili bismo počeli da uzgajamo duvan.
:love:
Korisnikov avatar
By walt333
Priključujem se bojkotu.

I mene truju, svakog dana, različiti ljudi sa svojom mržnjom, glupošću i debilizmom pa njih niko ne zabranjuje. Pušim i pušiću a koga dim truje nek se skloni od mene. Baš me briga da li je to politički korektno prema vašim plućima ili ne daj bože vašoj mirišljavoj kosici.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 17
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!