Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By sunflower5
Ne odbijam nista sto je bas meni namenjeno.Zao mi je da odbijem poklon,ako se neko potrudio da me obraduje.Naravno,pod uslovom da je sitnica u pitanju.
Najvise volim korisne stvarcice,ali puna mi je soba i ukrasa,sveca,slika i plisanih igracaka.Ne gledam na to kao na nesto sto skuplja prasinu,nego na trajnu uspomenu.
By Hans
Volim kada mi se poklanjaju knjige, pažnja, lepe reči, vreme, neki slatkiš...
Korisnikov avatar
By mitrandir
Iskreno, volim poklone. Ne odbijam ih. Od ljudi koje volim, ni jedan poklon nije neupotrebljiv. Obično ljudi znaju šta mi treba pa mi to i poklanjaju. Retki su pokloni koje sam dobio a koji su završili kao moj poklon nekom drugom :D
Korisnikov avatar
By ultraviolet
ne odbijam pivu i gorki list i rakiju (ako je domaća)

zar neko odbija poklone? :/
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ne odbijam poklone.
Bukvalno me sve odusevi. Od cokoladne bananice do finog nakita ili parfema. Jedino nisam odusevljena rezanim cvecem, jer njega posle par dana moram da bacim, a zao mi je...
Korisnikov avatar
By Mars
Pa ne odbijam ni ja, ali da ume da uleti nešto glupo što mi samo posle pravi problem u životu jer ne znam šta ću s tim...i to stoji.

Uglavnom ne volim one gluposti iz raznih etno šopova, žabe za prizivanje para, raznorazni držači za mirisne štapiće i tako...ta LAKA REŠENJA kojima pribegavaju ljudi koji me površno znaju i prolazni su mi u životu.
Korisnikov avatar
By gossip
ne odbijam poklone kakvi god da su...to je kod mene stvar principa :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Mars

Pa ne odbijam ni ja, ali da ume da uleti nešto glupo što mi samo posle pravi problem u životu jer ne znam šta ću s tim...i to stoji.

Uglavnom ne volim one gluposti iz raznih etno šopova, žabe za prizivanje para, raznorazni držači za mirisne štapiće i tako...ta LAKA REŠENJA kojima pribegavaju ljudi koji me površno znaju i prolazni su mi u životu.
...solje, ramovi za slike, igrackice iz Mamut-a/IPS-a, drzaci za olovke, futrole za mobilni, ... the list goes on :lol:

Poklone zbog kojih se [Hys mode on] userem od srece [/hmo] uglavnom kupujem sam sebi jer ni rodjena majka se ne bi trosila toliko na me'. Putovanja, kratki road trips, Apple products, tech stuff in general, lepa vecera sa sufle-zavrsnicom :lol:

Dvdjeve i cdove volim ali ne kupujem ni sam, jer se sve moze naci na netu. (Ili jednog dana na iTunes-u :molise: ) :lood:

Odeca bi bila super poklon ali to ne volim da dobijem jer sam dozlaboga komplikovan i do sad su samo jednom uspeli da pogode nesto iz cega se ne bih izvlacio.

Ako se spustim na zemlju, kutija bajadera je totalni svrsh, ferero rosher, crna cokolada sa pomorandzinom korom, milka sa velikim nuts :wundy: , ...
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by unic0rn

Odeca bi bila super poklon ali to ne volim da dobijem jer sam dozlaboga komplikovan i do sad su samo jednom uspeli da pogode nesto iz cega se ne bih izvlacio.
Ja tu imam par prijatnih iznenađenja.

Na početku sam morao da isfoliram obradovanost (ako ta reč postoji) "Jao baš je lepo, jao baš mi treba" a da se u sebi mislim - gde me nađe sa ovim. Međutim posle se ispostavi da naiđe neka prilika pa mi baš to treba (u ovo ne računam braon polo majicu sa zlatnim palmama u gornjem delu preko celih grudi i zalaskom sunca iza)

:povez:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Club Vibe is the perfect dance partner at any nightclub or concert.

:smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
ali šolje :love: gomilagomilagomila. godinama mi niko nije nabavio šolju.
Korisnikov avatar
By acid drop
ja sad upravo pijem kahvu. i na toj šolji je nešto lepljivo nedefinisano. ah, da, ta šolja beše poklon. ^^
Korisnikov avatar
By Torry
naravno, sve sto je od srca a isto tako volim kad me taj neko/neka sasvim dobro poznaje pa i smisli sta bi mene konkretno obradovalo...i sitnicom mogu da se obradujem kao malo dete
By Neopredeljena jos uvek
Poklonu se u zube ne gleda. Ne treba uvrediti darodavca. Uostalom ne sećam se da sam godinama dobila bilo šta.
Korisnikov avatar
By Sunce
Svaki poklon odbijam. Gadi mi se osmeh koji ga pruza, laz, kesa bedna koja nosi nesto, neuvijeno.
Korisnikov avatar
By 2kune
dobrog roba ne bih odbila... :lepeza:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!