Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Oziris
Kittrie, moracu te spojlerski razocarati...

Osim ako im nije neki marketinski trik, i ako neko ne bude pisao peticiju povodom toga, ne vidim da se strejterkino ime vise pojavljuje u daljem "cast"... Gde god da sam nesto nasla o seriji, ima je samo u prve tri epizode... :neznam:

E sad, radi tvog mentalnog zdravlja se NADAM I MOLIM da nisam u pravu...

@jovanabeograd: E da, slicne neke stvari sam i ja primetila!!! Svi stalno srecu jedni druge i svi se jebu na poslu! U L wordu su svi sve vreme visili zajedno, pili pivo i jebali se, ili sa svojim partnerima, sa random osobama ili varali! Niko (osim Bet, koju su - opet - skoro stalno prikazivali nadrkanu na poslu i kako ima nekih problema i kako je pred otkazom) nikad nije radio, a ovi makar imaju posao (opet, kako ko, jelte...)

Sam: mislila sam da su pantalone neke braon boje... :ces-ces-po-glavi: No, nebitno, svidja mi se stajling zavrnutih rukava i kosulje... Pogotovo mi se dopada u beloj kosulji...I glaaaasss, ah, njen glaaaaassss :svrsh-svrsh: :D

A sto se tice onog softie dela - ja je nikad nisam ni videla kao nesto rough and tough, niti je to ona igde pokazala... Sve sto sam videla, videla sam osobu koja ne voli da bude prejebana :neznam:
Opet, kontam, tu nisam subjektivna, te stagod da sad ima na sebi bi mi se svidelo :blush:

Kat mi je simpa, osim onog njenog OCD dela i onog njenog brbljanja koje lici na Turetov sindrom kad se unervozi i kad je pod stresom, to mi je
:down: :down: :down:

Frankie: Otkud znam... Fizicki - ima mi jako lepo lice, predivne oci, usne, osmeh, BUT - stvarno ima neke iks noge i taj neki stav prebijene zivotinje, poput Shane, a mene to NIKAKO ne privlaci... Ja imam, nazovimo ih mainstream afinitetima kad je privlacnost u pitanju - volim zdrav izgled, jasan pogled, "zdravi" pogledi na zivot, veze, sebe i sl. Nikad nisam volela one "hodajuce nevolje i probleme"...

Tess: A stvarno je uradise previse pogubljenu i zbunjenu! Onolika kolicina nespretnosti i baksuzluka na jednom mestu nije nigde vidjena!

Ostali - o njima manje-vise ni ne razmisljam... Da, simpa mi je Katin brat (valjda joj je brat?!?!?), ali to je sve...
Korisnikov avatar
By m..
meni se svidja ona haljina ili majica(?) koju stazistkinja nosi u prvom delu epizode, svidjaju mi se rukavi. (koji fem momenat).
Korisnikov avatar
By Blady
Mene zanima sta ce frenki na kraju otkriti, sem sto je skontala da je sahranjena :lol:
A ona strejterka, sabancina da ne moze vise biti.. pegla mi se od takvih pacenica, ali pegla..
Korisnikov avatar
By Blady
^ Ne udara ta meni nista :lepeza: ... moja sisa je moja sisa, a njena je njena :lol:
Korisnikov avatar
By Oziris
^ :smeh:

C,c,c... Eto sta su danasnje lezbejke - ili gledaju u sise, ili u... fake kristale! :neznam:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Nakon gledanja trece epizode:

Pisala bih ovde o individualizmu i nacinu formiranja knjizevnih likova, ali ovo je serija, pa mi je bzvz... Ipak, ove serije opstaju na osnovu mogucnosti identifikacije pa tako imamo gomilu tipskih prica i opstih mesta. I tako se vezujemo za razlicite junakinje.
Utisci za sada ovako izgledaju:
FRENKI: Trebalo bi je zapaliti i baciti na djubriste.
ONA NJENA GOTICARKA: Ne zna da isfolira poziciju bica kome se lize picka.
KET: I dalje veoma, veoma slatka. Osecam se povezano sa njenim nenadjebivim egoizmom.
ONA PANDURKA KOJOJ I DALJE NE ZNAM IME: Pa, ne znam odakle toliko razocaranosti u njen lik, jer je ona meni (i onima koji vide dalje od fejk kristala :lol: ) i dalje najseksi i najinspirativnije bice tamo. ne mora da bude bucica, ali zaboga, odakle vam da je nezna? Karala je devojku usred policijske stanice. To se ceni. :cigareta:
TES: Da nije tako upozna u svom retardiranom ponasanju, jos bi i mogla biti simpaticna.
ONA STREJTERKA: :talk to the hand:

E sad, meni narocito postaju zanimljivi muski likovi: Jebac, Zamalo Gej, Spliff :joint: i Shef.
Moram da pohvalim i izbor muzike: nacula sam The XX i Nouvelle Vague.
Jovanica je lepo primetila sve pogreske u radnji... moja ideoloska zamerka ide na racun scene tes i one njene koju je bolje da sto pre zaboravim u gej klubu. Ima tu neke implicitne homofobije.
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by Orlando the Lady

ONA PANDURKA KOJOJ I DALJE NE ZNAM IME

Ah, pa ja cu da ti kazem, naravno :smeh: Sam Murray. :) Glumica je Heather Peace inace, ali kontam da tu informaciju vec imas. :D
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Oziris

ONA PANDURKA KOJOJ I DALJE NE ZNAM IME

Ah, pa ja cu da ti kazem, naravno :smeh: Sam Murray. :) Glumica je Heather Peace inace, ali kontam da tu informaciju vec imas. :D
Sem M'rej. Kakav zgodan zametnut poluglasnik u prezimenu.
Lepo ime za takvu junakinju. Ali ona je meni opet Ona Pandurka Kojoj Ne Znam Ime. Kapiram da bih joj, da sanjam seriju ili da me u nju isprojektuju, -persirala. :yes: :blush:
Super je pandurka.

A Heder, vidim, svirucka po Sohou, glumi, autovana je, boli je kurac! :kolo: Uz to, ima lep stomak, predivne sake i jagodicne kosti
Korisnikov avatar
By Blady

Utisci za sada ovako izgledaju:
FRENKI: Trebalo bi je zapaliti i baciti na djubriste.
ONA NJENA GOTICARKA: Ne zna da isfolira poziciju bica kome se lize picka.
:pucaodsmeha:

Goticharka - musko !
Korisnikov avatar
By Oziris

A Heder, vidim, svirucka po Sohou, glumi, autovana je, boli je kurac! :kolo: Uz to, ima lep stomak, predivne sake i jagodicne kosti

Ummm, jesam li ja tebi IKADA rekla koliko te volim???? Obozavam??? :kiss:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
cek, cek.. sad sam odgledala sve tri, tako da ne znam na sta da se fokusiram :lol:

ovde is ocudjujete zbog osobina i uloge ... :sigh:

a i svi su protiv frenki :sigh:

Francesca :drama: obozavam to ime ... a nickovi, Franky u engleskom, u nemackom Franzy... :drkanje:

ja nikad nisam bila sa takvom devojkom kao ona (sto se tice fizickog izgleda (kucka je bila svaka druga) ) verovatno me zato i privlaci :nerd:
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

ja nikad nisam bila sa takvom devojkom kao ona (sto se tice fizickog izgleda (kucka je bila svaka druga) )
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:

Aman, na sta li se lepe kad ih tako privlacis? :lol:

Kucke, mislim, jelte... :nokti:

Ne delujes mi kao boxing bag. :)
By J...
Nakon trece epizode pocinjem da cenim pandurku jer je najnormalnija u gomili tih histericnih zena. Scena kada pokusava da kara onu svoju koja pri tome ne zaklapa, tri puta je prekida i prica i prica... da sam na pandurkinom mestu zabila bih joj carapu u usta.

Strejterka je tipicna klozetirana seljanka a ona jadna plavusica Tes je bas mnogo, mnogo smotano stvorenje. Ali mi je zao i dalje. Njen polugej drugar mi je mnogo smesan utegnut u kosuljicu dok hoda kao manekenka i savija se preko stola. Ne moze covek a da ga ne gleda. A mozda je to i zbog usiju. :lol:

Frenki je nesto postala dosadna, ne jebe toliko cesto kao nekad a mozda njenu pricu ipak treba shvatiti ozbiljno, tu su i neki ozbiljni momenti itd... :misli:

Goticarka kleptomanka mi je postala interesantan lik.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Originally posted by Oziris

ja nikad nisam bila sa takvom devojkom kao ona (sto se tice fizickog izgleda (kucka je bila svaka druga) )
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:

Aman, na sta li se lepe kad ih tako privlacis? :lol:

Kucke, mislim, jelte... :nokti:

Ne delujes mi kao boxing bag. :)
ja nisam boxing bag , ja sam :die: :lol:

nisi me skontala.. ja nisam bila jos sa takvom devojkom kao sto je frenky, zato je i gotivim i volim da isprobavam nove stvari :)
a sta devojke smatraju privlacnim kod mene, nikada mi nije bilo jasno.. :neznam: ja sebe nikad ne bi jebala.. dobro, bila bi mi mozda simpa faca :krezavi:
Korisnikov avatar
By Oziris

a sta devojke smatraju privlacnim kod mene, nikada mi nije bilo jasno..
A ne ne ne ne ne, nisi TI MENE dobro skontala... Nisam se ja pitala sta to devojke nalaze privlacno na tebi, vec sam (verovatno pogresno) skontala da privlacis puno kucki. :lol:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
:krezavi:

ja definitivno ne treba da pisem na forumu dok paralelno radim :lol:

pa nije lepo s moje strane sto ih nazivam kuckama... :roll:

to su u sustini bica koja ne znaju sta hoce u zivotu, i koja ne znaju razliku izmedju "volim te", "svidjas mi se" i "ok si mi" ... bica koja tvrde da hoce vezu, a ne znaju da je veza mnogo vise od ljubavi... ili jos gore, ulaze u vezu da ne bi bile same...

ala ja serem poslednjih dana :lol: jbt, ja kad raskinem delujem kao da mrzim ceo zenski svet...

:luda:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
pa.. dobro.. bice ih jos.. valjda.. :neznam:

mislim da bi mogli slobodno da ubac jos jedno 10 osoba, ovako je smor.. obicno mi za seriju treba 5 godina dok skontam ko s kim i zasto..

a i cudno mi je sto se u drustvu medjusobno ne "simpatisu" :lol: jedino ovaj str8 lik sto se lozi na Tes..

ali dok se ko u L Word ne izredjaju svaka sa svakom, nije fora :smiling:
Korisnikov avatar
By acid drop
treća epizoda je stvarno sranje. najzabavniji momenat je drogirana štuka. :smeh:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by J...

Nakon trece epizode pocinjem da cenim pandurku jer je najnormalnija u gomili tih histericnih zena. Scena kada pokusava da kara onu svoju koja pri tome ne zaklapa, tri puta je prekida i prica i prica... da sam na pandurkinom mestu zabila bih joj carapu u usta.

Strejterka je tipicna klozetirana seljanka a ona jadna plavusica Tes je bas mnogo, mnogo smotano stvorenje. Ali mi je zao i dalje. Njen polugej drugar mi je mnogo smesan utegnut u kosuljicu dok hoda kao manekenka i savija se preko stola. Ne moze covek a da ga ne gleda. A mozda je to i zbog usiju. :lol:

Frenki je nesto postala dosadna, ne jebe toliko cesto kao nekad a mozda njenu pricu ipak treba shvatiti ozbiljno, tu su i neki ozbiljni momenti itd... :misli:

Goticarka kleptomanka mi je postala interesantan lik.
A meni je prestala da lici na musko...

Btw slazem se sa J... ovako nesto bih i ja opisala seriju... nego, cekam sledecu epizodu...
Korisnikov avatar
By mirth
Ni meni se ne svidja, ali seriju s lezbejkama ne mogu da ne gledam. :hekla:

Jako mi smeta sto su sve toliko histericne i sto toliko drame non stop, dizu mi pritisak.
A i svi bi mi likovi bili mnogo ubedljiviji da su im dodelili po 15-16-19 godina - isuvise je sve to tinejdzersko za ove okvire u koje ih umetoshe.
Korisnikov avatar
By IriS
e, ako mirti dižu pritisak, ja bolje ni da ne počinjem da gledam seriju. histerične žene :nope:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Jadna devojka. Tako je jedna meni trazila ,,dim", pa je toliko isparanoisala da mi je zgadila zivot. A nisam ni htela da imam bilo sta sa njom. :bljak:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!