Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Zemunac

Probao jednom, nije loshe. Dodushe, 600 km daleko od Beograda, u drugoj drzavi, bez bilo koga u blizini. Jedino u tim uslovima. Malo chudno, ali ok.
To ti mislis da si bio sam :pervert:
Korisnikov avatar
By blue90bg
vec 2 godine posecujem nudisticke palze i mnogo mi prija. toliko opusta, a ponekad zna da bude i zabavno :namig2:
Korisnikov avatar
By inga
Ne volim da se bilo gde šetam gola, ali obožavam da plivam gola.
Uspela sam da nađem jedno divno mesto, malo je zaklonjeno jednom stenom, pa te može neko videti tek kada se sasvim približi. Najviše volim kada u cik zore, van sezone, odem na plažu i nigde žive duše. Samo se skinem i bućnem u more. Iz mora vidim kad neko nailazi, pa onda izadjem i taman stignem da se obucem dok ta persona kopnom dodje do mene.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
ok mi je

volim da se kupam gola, ali se nikada ne suncam (ni u kupacem, a kamo li gola)

volim Adu Bojanu
Korisnikov avatar
By Mikili73
Volim FKK, ali šteta što Turska, Egipat, Tunis i ostali slični to nemaju, pa tamo ne mogu.
Korisnikov avatar
By Pauceti
Yup :) Volim osecaj slobode :elf:
Ada je bila ok ove godine :kragi:
Bili zajedno sa prijateljima i lepo se proveli :eifranloo:
By Kragi
Nemam ništa protiv ali nije to za mene :D Poštujem ali mi je nekako glupo, naročito u varijanti ja, moja sestra od tetke i komšija ili neke slične kombinacije. varijanta gde te niko ne zna mi je prihvatljivija, ali samo teoretski.
nisam baš toliko stidljiv, ne bih imao npr problem da se tuširam sa 20 ljudi u uslovima koji to prosto zahtevaju, ali kad nije nužno ne mora baš svako da me vidi golog. :D
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by LeDeNa_

Ja volim obale, stenovite... gola ne zbog suncanja, nego zbog osecaja slobode i povezanosti s prirodom.
Ništa nisam manje slobodan ni povezan sa prirodom sa gaćama na sebi.

Štaviše, na svim nudističkim plažama sam se osećao skučeno i sputano. Kao u getu.
Korisnikov avatar
By nsc
plaza je plaza, tvoje razmisljanje pravi od toga prijatno mesto za opustanje ili teskobu i skucenost, pre no sto sam prvi put otisao na nudisticku plazu, mislio sam da cu morati sve vreme da lezim potrbuske ili da cucim u vodi, danas i ne primecujem ko je sve oko mene, musko, zensko, parovi, smetaju mi samo jako bucna deca, pritom mi je totalno nebitno da li su ljudi oko mene goli, u kupacim kostimima ili obuceni
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by nsc

plaza je plaza, tvoje razmisljanje pravi od toga prijatno mesto za opustanje ili teskobu i skucenost
Ama isto kao i za ostatak - svega! Sve iz glave, o tome i pričam: zašto bi i na običnoj plaži bio sputan?!

Meni je ideal da se osećam slobodno najveći deo svog života, a ne 0,000001% vremena koji će to (možda) da mi omoguće neke nudističke plaže negde.
Korisnikov avatar
By nsc
ali tokom leta - svakodnevno 3-4 meseca provodim 10 i vise sati dnevno na plazi - go, inace sam go samo u svojoj kuci (evo i sad dok ovo kucam sedim go, jos se nisam obukao i krenuo iz kuce)
Korisnikov avatar
By spliff
jao marsitj, nisam znao da si takva konzerva
Korisnikov avatar
By Mars
Slika

Ama nisam, odem ja tamo...ali ništa od te slobode koju pominjete ne osećam.

A i volim brate kad na kraju leta BLJESKA onako bela guza i belo pače a okolo sve crno, crno, crno...

Sam bih sebe poejebao.

:D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!