Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Waldorf
BLady, kontam da će biti za nekih sat vremena. Šaljem odmah u2u, ne brigaj. :)
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Why so harsh daahling, it's not poor Frankie's fault you're not getting laid.

:kiss:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by Waldorf

BLady, kontam da će biti za nekih sat vremena. Šaljem odmah u2u, ne brigaj. :)
I meni, i meni.

Jadna sam, imam samo BBC Entertainment. Ja tamo nista entertaining ne videh do sad. -.-
Korisnikov avatar
By Neve
Ste našle linkove?
Ak niste nek se javi kome treba. :)
Korisnikov avatar
By Waldorf
Ep3 review: Napeto k'o na noši, jbt..
Korisnikov avatar
By Neve
Kako bi ja onu Tess zamlatila mokrom čarapom.
Korisnikov avatar
By Kittrie
cek cek, tess??
nije valjda prevariLA strejterku??
RECITE MI DA NIJE !!!

i jel ima ex-strejterke u epizodi??
ja opet spavala pa se probula, i sad ukljucih skidanje upravo..
Korisnikov avatar
By Neve
Jok, udarila je kočija u kojoj su se vozale Ellen i Portia. Zadnja scena pokazuje kako se doktori bore za njen život. Konjska kopita su bila snažna, a Ellen i Portia se zadnju scenu tresu u šoku.
Korisnikov avatar
By Kittrie
^ NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zasto mi to radis Boze, WAJ, OU , WAJ ???? (jes da nema veze sa mnom, ali moram da dramim !!)

jebeno je PREVARILA??
kao, BILA SA DRUGOM ZENOM?? ili muskarcem, boli me polni organ (ne mozak karleusa, ne mozak) !!
jebacu je ruzno, sa dugim noktima, rascerecicu je dole da ne moze da hoda danima, i da krvavi kao da ima obilnu mestruaciju i 50 trodona joj pomoci nece !! ..ako je prevarila divnu novopecenu-lez Lu. :love:

a ako je udarila kocija.. u je.. cek cek.. :nerd:
a za koga ti kazes 'jok, udarila je kocija bla bla..'? za tes ili lu?
jer ako je za lu, onda sam dzaba kukala.
Korisnikov avatar
By Neve
Tess bona. I opet je sjebala posao, onak uspješno kako samo ona zna. Naletila je na žensku s kojom je ranije išla u školu i kad ju je vidjela.. uradila je >> AAAAAAAA!!!!! Ti si ona što smo ti u 3. srednje nagurali laksative u sok pa si se usrala na času tjelesnog! ([/beingerica]) Slika
Onda je ta prosiktala neš kroz zube i ova u suzama napusti zgradu.. i tak kak je revala nije vidjela kočiju. Bum, tras..
Korisnikov avatar
By Kittrie
jebes nju i posao, to ne ide zajedno (zasto ja stucam sad?? :lol: ).

nego konkretno, jel prevarila moju lu?
sori, nije mi mozak pokretan sad.
Korisnikov avatar
By Neve
Gledaj pa ćeš vidjeti. Ne spojlam večeras. :P

Nda, once again.. cop is hawt.
Korisnikov avatar
By Kittrie
ajme, znaci moram da se nerviram unapred.

no, prekinula mi se net veza, imam pokupljeno 35 min do sad, pa cu gledati to.. njah.

pandurka is plain boring.
lu is HOT ! :bale:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
SPOILERS AHEAD

Gledajuci ovu epizodu, sticem utisak da je Glasgow povrsinski srazmeran Cukarickoj padini.
Kako mrdnu iz kuce, svi se srecu, heng autuju u Trans kaficu, i gle slucajnosti, cak i rade na istom poslu. Da, i svi se jebu na tom radnom mestu bez ikakvih propratnih blamova.

Policajka je softie, zapravo. Vise mi se svidjala kao hladna zajebana lezbejka.

Tess je idiot, i treba je tuci govnjivom motkom. Ali ima nade za nju. I kjut je, ako nista drugo. Mislim, I'd tap that.

Strejterka se raspada(obratiti paznju na kosu u poslednjoj sceni u kojoj se pojavljuje), a i mogli bi nesto pristojno napokon da joj daju da obuce, a da to ne ukljucuje zivotinjske printove i/ili prsluk od jambolije. Javlja mi se da je BBC dobio neki diskaunt na bunde, primecujem da ih svi nose.

Cat mi jos i postaje simpaticna, lagano se urazumljuje i radi na kanalisanju svoje histerije.

Frankie, aka Francesca( :lol: ), mi je sad vec postala neinteresantna i nekako jadnjikava. A cela "misterija" je cisto tracenje vremena. Umesto toga je mogla pasti jos jedna hot n steamy scena.

Utisak epizode su mi glazgovske butchice koje ovog puta nisu igrale bilijar, kao i policajkin stajling, fino urolani rukavi od kosulje, zelene formalne pantalone i diskretni kais. :kosa:

:sesir:
Korisnikov avatar
By m..
:nerd:

moracu da gledam, u ovo s kocijom ne verujem dok ne vidim, previse je somnabulno cak i po mojim standardima.
Korisnikov avatar
By Kittrie
^ma to je frikin dzouk.
ellen i portia pice hidro kola, ne na konje.

SPOILERS AHEAD !!!
p.s. ja odgledala oko 35 min, i sad cu se nacekati za poslednjih 20, DZiZZ..
a VIDIM da je dosadno, nego hocu da vidim sto se lu nije pojavila kod tes, OPET jbte!!
i gluplju osobu od tes ne videh skoro, a jos nisam ni do onog poslovnog fijaska stigla.

70%, zaspacu na tastaturi. cist mazohizam.
Korisnikov avatar
By Blady
Hvala za link ^^

Cekajm sat vremena :sigh:
Korisnikov avatar
By m..
ubice me buraz sto sam mu zaustavila rim da bih ovo skidala.

e da, drago mi je da je neko konacno arhitekta u seriji, samo mi nije jasno kako joj uspeva da oako malo radi, u realnosti ta ne bi videla bijela dana, sedela bi za kompom po 10h dnevno i uzgajala cvorove na ledjima.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!