SPOILERS AHEAD
Gledajuci ovu epizodu, sticem utisak da je Glasgow povrsinski srazmeran Cukarickoj padini.
Kako mrdnu iz kuce, svi se srecu, heng autuju u Trans kaficu, i gle slucajnosti, cak i rade na istom poslu. Da, i svi se jebu na tom radnom mestu bez ikakvih propratnih blamova.
Policajka je softie, zapravo. Vise mi se svidjala kao hladna zajebana lezbejka.
Tess je idiot, i treba je tuci govnjivom motkom. Ali ima nade za nju. I kjut je, ako nista drugo. Mislim, I'd tap that.
Strejterka se raspada(obratiti paznju na kosu u poslednjoj sceni u kojoj se pojavljuje), a i mogli bi nesto pristojno napokon da joj daju da obuce, a da to ne ukljucuje zivotinjske printove i/ili prsluk od jambolije. Javlja mi se da je BBC dobio neki diskaunt na bunde, primecujem da ih svi nose.
Cat mi jos i postaje simpaticna, lagano se urazumljuje i radi na kanalisanju svoje histerije.
Frankie, aka Francesca(
), mi je sad vec postala neinteresantna i nekako jadnjikava. A cela "misterija" je cisto tracenje vremena. Umesto toga je mogla pasti jos jedna hot n steamy scena.
Utisak epizode su mi glazgovske butchice koje ovog puta nisu igrale bilijar, kao i policajkin stajling, fino urolani rukavi od kosulje, zelene formalne pantalone i diskretni kais.