Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by sunnysky81
Hi everyone!
Godine: 29
Horoskop: blizanci (mada u isti ne verujem)
Pol: zenski
Orijentacija: gay
Kosa: braon
Oci: braon
Visina: 170cm
Tezina 57kg
Obrazovanje: visoko
Knjige: klasici - realizam - Dostojevski itd.
Muzika: klasicna, rok, pop 60. 70. 80 ...
Status: single
Region: Jug
Smejem se: kada gledam dobar britanski sitkom
Placem: ponekad
Alkohol: nikad
Cigarete: nikad
Droga: nikad
Volim: ljude, decu, zivotinje, stare filmove, sport...
Mrzim: prostakluk, laz, povrsnost
Obozavam: hmm..ovo se mora odnositi na osobu - jos uvek trazim pravu
Boja: bela, svetlo plava, crna, crvena
Originally posted by your.neck
Alkohol: Umereno, mada je bilo i havarija. Iskljuchivo vodka/gin kokteli ili likeri. Pivo i vino ne volim.
Droga i cigarete: NE, ako ih konzumirash - gtfo. Odbijam da ostvarujem kontakt sa ljudima koji smrde na duvan i vutru.
Originally posted by ZenOcemo, naravno... Grand master plan
ovaj neki zajeban...
rekoh ja... mic po mic, i mi maloletni cemo da zavladamo forumom!
Welcum, your.neck
Originally posted by your.neckToooo
Od muzike volim: Najvishe metal, mozhe i punk, rock... Nikako ove nove kreacije sa ritam-mashina a pogotovu ne turbo-folk.
Originally posted by Vetur úlfur
Originally posted by your.neckToooo
Od muzike volim: Najvishe metal, mozhe i punk, rock... Nikako ove nove kreacije sa ritam-mashina a pogotovu ne turbo-folk.
Al ostatak opisa se ne uklapa u to
Originally posted by Vetur úlfur
Originally posted by Korisnik22bebac bebac bebac
godine: 18
Originally posted by your.neckHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA TEK SAD SAM SVE PROCITAO HHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Dobro veche. (Milka Canic style..)
Nov sam ovde pa ajde kao da se predstavim.
Godine: 17
Pol: M
Visina: 177
Tezhina: 70.8 (come on, say it... )
Orijentacija: Bi
Ochi: Smedje
Kosa: Tamno smedja, kratko shishana, po potrebi modifikovana gelom
Obrazovanje: Srednja shkola u toku
Chitam: Malo, ali volim detektivske romane i obozhavam Erasta Petrovicha Fandorina (Boris Akunjin)
Smejem se: Glasno i chesto.
Plachem: Nikada me necete videti kako plachem, deshava se jednom u dve godine.
Alkohol: Umereno, mada je bilo i havarija. Iskljuchivo vodka/gin kokteli ili likeri. Pivo i vino ne volim.
Droga i cigarete: NE, ako ih konzumirash - gtfo. Odbijam da ostvarujem kontakt sa ljudima koji smrde na duvan i vutru.
Volim: Chokoladu, tople zagrljaje, parfeme, sarkastichne komentare, all-inclusive zhurke, opushtene shetnje, duge razgovore, slobodno vreme kod kuce koji koristim za uhm... svashta neshto, svoj krevet, slikovite i uznemirujuce seksualne perverzije...
Ne volim: Vrisku male dece, uske i zagushljive prostorije, meke i nepostojane jastuke (ruka pod glavom = hate, ruka negde drugde = sure, why not), miris duvana (gushi me i ubija), debele zhene koje otimaju mesta u gradskom prevozu, prljave i masne tastature, touchscreen telefone, roze boju, sve emisije Farma/Big Brother tipa...
Kod drugih posebno cenim: Dobar smisao za humor ('Humor je odlika inteligencije', neko reche), sposobnost da se prihvati i dodeli kritika, kontakt ochima (neki ljudi su operisani od ovoga!), pravilno telesno drzhanje (mozhda isticanje ovoga zvuchi malo chudno, ali to jedna od stvari koje odmah primecujem), osmeh (i mislim da je izjava 'Tuzhni ljudi se najlepshe smeju' chisto sr***e)...
Izrazito mi se ne svidja (vecina/svaka od ovih stvari se prosto nikome ne svidja, ali ove izdvajam kao double-ultra-mega turnoff): Aljkavost (od izguzhvane odece, preko grickanih noktiju do masne kose - zar je teshko oprati se jednom dnevno?!), shtipkanje po bokovima (ekstremno sam golicljiv, to me ubija), upadanje u rech, isfeminizirano ponashanje (zaista, ne trazhim momka koji je u isto vreme i devojka), kashnjenje, kada neko prospe komentar 'Mogao si da se obrijesh' (chini chuda kada neko zheli da me izvede iz takta), mljackanje (AAAAAAAAA!!!) i najgore od svega - mlitav i nejak stisak pri upoznavanju (kada neko samo dotakne moju shaku kao da je iz g***na izvadjena i onda sebi u bradu promumla ime)...
P.S. Nadam se da nije previshe podataka.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!