Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By Puskica
Ova tema je otvorena sa namerom da podelimo informacije o aktuelnim desavanjima, najboljim restoranima, salonima, spa centrima, teretanama, klubovima... jednostavno najboljim mestima u Beogradu. Svako mesto koje Vas nije ostavio ravnodušnim zaslužuje da se nadje ovde!

Najbolje stvari koje Beograd nudi na jednom mestu, to je ideja!
Korisnikov avatar
By kobra77
Ajd da ja probijem led :

CROCO BAR u Nusicevoj. Svetska atmosfera, svetska usluga, a domace cene:
http://stefanovic.rs/aktuelno.php?vest=14&n=Croco%20Bar
VRT i BRE , kafe klubovi sa predivnim bastama na Crvenom krstu, kod SC VRACAR.

Klubovi:
MAGACIN- Bejah par puta i odusevljen sam. ako se ne iskvare, svetski klub u Beogradu.
KPGT- ogroman prostor poznat po zurkama koje se tamo organizuju...

FAST FOOD:
SIS CEVAP na NBGD kod starog merkatora. Dovoljno je reci da je tamo UVEK RED! CAK I U 4AM!
AMICA palacinkarnica u Misarskoj, blizu Beogradjanke. Simpa mesto, jeftino, sa ODLICNIM palacinkama, pogotovo slanim, koje su velicine manje Karadjordjeve. :)

Restorani:
MAMA MIA u Resavskoj, jedan od najstarijih italijanskih restorana. SALTINBOCA ROMANA je EKSTRA! kao i potaz od pecuraka. Moja omiljena kombinacija ! :) a imaju i bastu iza zgrade!

Macao : lanac kineskih restorana po celom gradu.

drugi kineski koji bih preporucio (ima kinesko neko ime, ne mogu se setiti) je na uglu Kajmakcelanske i Branka Krsmanovica, preko puta kafea 24. a imaju i dostavu, doduse samo za uzi centar.

SURI: srpska kuhinja, DO BOLA!
http://www.portal-srbija.com/ugostitelj ... oran-suri/

Poslasticarnice:
najbolja u Prizrenskoj, sa desne strane. nedavno renovirana mada klasicna poslasticarnica.
Mamas bisquit house u Strahinjica bana - fancy! :)
RUSKI CAR! STA RECI! Narucite frape od maline (ili bilo kog drugog voca) i uzivajte u POLA LITRE ! :) A kolaci... bez reci sam ostao!

TOLIKO od mene za sada. :)
Korisnikov avatar
By Berserker
Naravno, sve ste rekli...

Od restorana:
Iguana (Beton hala, Savsko Pristanište), među top restoranima u BGu, radi od 10:00am - 02:00am. Obavezna rezervacija.
Korisnikov avatar
By lav
supermarket koncept store, plastic, tube, kameleon, iguana, communale itd...
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Не желим да правим рекламу било коме :)

Шалим се мало :)

Све имате у Делта Ситију :)
Korisnikov avatar
By Berserker
U Delti se ne nalazi NIJEDAN od TOP10 restorana ako se ne varam...
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by kobra77

SIS CEVAP na NBGD kod starog merkatora. Dovoljno je reci da je tamo UVEK RED! CAK I U 4AM!
Juce izvadih ogromnu dlachurdu iz cevapa, morao sam da povratim...
Nek' ubuduce depiliraju cevape
Korisnikov avatar
By pazzaz
Smokvica u Kralja Petra super Limunana
Pastis u Stahinjica Bana dobar Mohito i Caipirinha
Duomo u Stanijica Bana mozda najbolja pasta u gradu
Mali Princ savrseni kolaci
Supermarket zbog Red Tornada
Znak pitanja (mislim da reklama i nije potrebna)
Mali Mao (valjda se tako zove) kineski restoran u Visnjicevoj
Botako .....

....
Korisnikov avatar
By mili86
Sesir moj - definitivno najbolje sto Skadarlija moze da ponudi
Mama's bisquit house - zivotinjsko carstvo i srce badem
Coffee dream - najbolja moka
Little bay - muski tanjir
Klub Knjizevnika - no comment
Madera - no comment
Kuca caja - idealno mesto od septembra do aprila
Ginger - ubijes se od klope za 1000 dindzi
Diva - fenseraj, ali povremeno nastupa Bisera Veletanlic, a i uvek imaju guscju dzigericu :love:
Plastic i Mint - urbana ekipa, dobar provod
Pekara Trpkovic - pecivo bez aditiva, receptura stara ceo vek i neodoljiv ukus i miris
Panta Rei - nije idealno, ali jedino mesto na 25. maju
Makao - kineski restoran; ubedljivo najbolja pohovana teletina u slatko-kiselom sosu sa ananasom, bademima i bambusom
Ruski car - svaki komentar je suvisan
Moskva - jedini pravi Moskva snit
Loki - najbolji rostilj, ali vise nije na starom mestu
Kod Renata - ne znam pravi naziv ovog ribljeg restorana, ali gazda se zove Renato... the best
Magacin - Beograd je postao svet
Scena - nista bez baste
Peron - brza hrana na zeleznickoj stanici. Kad se uzelite ukusa 90tih - kuceca pljeka sa kecapom (100g kecapa + 1litar vode + 250g Vegete)
Supermarket - avangardno...
Korisnikov avatar
By pazzaz
Originally posted by mili86

Magacin - Beograd je postao svet
izvini ali ovo stvarno sam moram da pitam: sta je tu svet? mislim klub u kome se nalazi njaveca koncetracija dzibera na jednom mestu (izvinjenje svim onima koji izlaze tamo ali sta cu to je cinjenicno stanje)

jedino mesto gde je Beograd bio deo sveta je bio Soul Food Cafe nazalost to je proslost ovog grada
Korisnikov avatar
By mili86
Mislim na ambijent, goste-izvodjace i konobare :love:
Ne izlazim da bih gledao ko stoji pored mene i ko je sta i kako obukao (to ostavljam jeftinim damama), izlazim da djuskam i pijem, a Magacin je super za djuskanje
Korisnikov avatar
By pazzaz
mozda sma spomenuo klijentelu koja tamo izlazi ali sam mislio da se sve uklapa u to kao i muzika, ambijent tj cela atmosfera
(opet izvini ako se ti ili ko vec ovim oseca uvredjenim) svako ima svoj ukus nego samo htedoh reci da Magacin nikako nije Beogradu doneo nesto novo (splavovi sa istom tematikom postoje) a taj "SVET" def nij vidjen tamo vec osim ako se nije mislilo na magazin Svet jer u tom slucaju doticni klub ima i te kakve slicnosti :D
Korisnikov avatar
By pazzaz
cisto rekoh da se odmah izvinim ako se nekom tako ucini
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by pazzaz

cisto rekoh da se odmah izvinim ako se nekom tako ucini
Pa znas kako, mene moze da uvredi neko koga, kako ono narod kaze, "SMATRAM"... a posto tebe ne smatram, a usput ne poznajem, ne vidim kako bih se uvredio. Moze da me uvredi kad neko prstom uperi u mene i iznese nesto. Mada, ovako, na prvi pogled, da ne kazem post, ostavljas utisak kao neko kog su oni u crnom izbacili sa vrata Magacina do obale Save
Korisnikov avatar
By erkondisn
joj negdje bjese na slaviji i nekakvo 'najbolje parce u gradu'. garantirao chika koji pece i prodaje :lol:

i bi dobro... jeste :yes:
Korisnikov avatar
By pazzaz
Originally posted by mili86

Mada, ovako, na prvi pogled, da ne kazem post, ostavljas utisak kao neko kog su oni u crnom izbacili sa vrata Magacina do obale Save
hahahahahahaha ovo me je bas nasmejalo, hvala na tome
Korisnikov avatar
By erkondisn

mozda sma spomenuo klijentelu koja tamo izlazi ali sam mislio da se sve uklapa u to kao i muzika, ambijent tj cela atmosfera
pa kompletna atmosfera meni tamo izgleda da se osjecas neugodno dok djuskas (na nacin kako inace djuskas u normalnim klubovima) i da te svi gledaju. tamo po meni jedino mozes cupkati stiklom, pridrzavati torbicu na desnom ramenu i skenirati sve oko sebe. vidjeti i biti vidjen i kao fol se zabavljati uz ultra poznatog dj-a koji vjerojatno ni sam na nesto tako nije navikao :)

ali sto kazes, tko voli nek izvoli... za mene to mjesto nije :sudija:
Korisnikov avatar
By Frey

(opet izvini ako se ti ili ko vec ovim oseca uvredjenim) svako ima svoj ukus nego samo htedoh reci da Magacin nikako nije Beogradu doneo nesto novo (splavovi sa istom tematikom postoje) a taj "SVET" def nij vidjen tamo vec osim ako se nije mislilo na magazin Svet jer u tom slucaju doticni klub ima i te kakve slicnosti :D
:up:
Korisnikov avatar
By unic0rn
kafe "Stepenice", u istoimenoj ulici (ispod Austrijske ambasade). doduse tamo je kul samo kada je toplo vreme.
trip je overiti i kafe/klub (stagod) po nazivu Shaharzad - na pocetku Terazija. Turski stil, sa sve nargilama i trbusnim plesacicama.
time out cafe u vasinoj ulici - totalno nepusacki prostor sa besplatnim wifi-jem. sta jedan geek moze vise pozeleti.
na crvenom krstu kafic Bre! (mislim da je taj), ima super bastu koja je leti puna dobrih tipova. :wundy:

slazem se za iguanu. nadam se da i dalje prave onaj divni cokoladni sufle. to je prosto fantazija. :love:

fastfud: definitivno Bucko u francuskoj ulici :love: (pica), dobra je i Pizza Trg - al ne za pizzu nego palacinke. :wundy:
Korisnikov avatar
By Calypso
Koliko ja znam, Loki je bas preko puta stare lokacije. Dakle, u istoj ulici ali sa druge strane =)
Korisnikov avatar
By mili86
^ ja toliko bio uzasnut da nisam ni pogledao prekoputa :) :merlinka:
Korisnikov avatar
By Berserker
@ unic0rn - pohvaliću ga (sufle) još jednom za svaki slučaj

Ali ono što bih ja malo preuredio jeste izgled samog tog šetališta uz halu...

inače najbolji mi je osećaj u toku toplih dana uveče, kada sunce je gotovo zašlo, a nebo i dalje obasjano njim,
pritom gledam na NBG, ka zgradi Ušće, koje izlazi iz drveća - još i prosto pomislim da se ne nalazim u BGu
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!