Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by KupperNa zalost nisam gledao finale u Kanberi. Anu sam prvi i poslednji put video kada je igrala protiv Venus Vilijams i za dlaku izgubila.
Gledaooooo. Fenomanalna mala. Bice, bice velika devojcica:hail2:
Originally posted by ParisH.Pa da. Ana Kurnjikova ni takva finala nije dobijala. In fact, nema nijednu titulu u karijeri....
Drago mi je da je nasa Ana Ivanovic imala srece da joj se u prvom finalu padne gotovo anonimna Madjarica Cink. To je dobar znak. Sreca prati velike. (Bar se nadam da je tako).
Originally posted by KupperOriginally posted by ParisH.Pa da. Ana Kurnjikova ni takva finala nije dobijala. In fact, nema nijednu titulu u karijeri....
Drago mi je da je nasa Ana Ivanovic imala srece da joj se u prvom finalu padne gotovo anonimna Madjarica Cink. To je dobar znak. Sreca prati velike. (Bar se nadam da je tako).
Originally posted by ParisH.Ana Kurnjikova je u tenisu, ono sto je sada Bekam u fudbalu....Originally posted by KupperOriginally posted by ParisH.Pa da. Ana Kurnjikova ni takva finala nije dobijala. In fact, nema nijednu titulu u karijeri....
Pa sta ocekivati od nekog ko izjavljuje da je nervira to sto joj se od treniranja "prave" misici???? Pa sta je ocekivala da joj se pravi?Trebala je da uzme da hekla od toga se ne prave misici:D
Originally posted by ZvezdasBGJa ipak malo vise cenim Bekama i mislim da sto pre treba da se vrati u Englesku.
Bekam nekad nesto, tj dok je igrao u Manchesteru.....
Sad je k....na biciklu....
To samo pokazuje da neko dobro unovci svoj izgled....na racun sporta kojim se kao bavi.....
Nista novo....
Originally posted by ParisH.E pa ja tog pozera necu gledati.....
Pa znas sta mnogo je lakse biti pozer i baviti se pokazivanjem dupeta nego raditi nesto sto zahteva disciplinu, odricanje, teske treninge, puno napora i znoja...
Originally posted by ParisH.jeste bedak sto je izvukao njega...ali ako vec MORA da izgubi, onda neka to bude od Marata Safina
Eto posle nekoliko teskih meceva kvalifikacija za Australian Open, nasem Djokovicu se u prvom kolu pao Rus Marat Safin koji ce ga najverovatnije![]()
![]()
Originally posted by KupperMa Heartbreaker je zaljubljen u tenis!
Heartbreaker decko sve zna. Elem, zbog povrede su je treneri nagovarali da preda bez borbe. Povreda i nije 'ne daj Boze' ali dovoljna da ne odigra. Mala je htela, igrala koliko je mogla i izgubila. To cenim. A onaj GD rece 'super mec'??? To nije bio mec a kamoli super. Ajde reci mi sta je bilo super. Neki momak na tribinama? O Boze, dal te ima?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!