Originally posted by DiablO
Originally posted by Black Lady
Originally posted by DiablO
Iskreno ljudi plakalo mi se... Sve je to lepo što brinete o onima koji su se bezbedno vratili kući, jer su čuvani kao beli medvedi, a da li ste videli šta je napravljeno od ulica u Beogradu i ono najosnovnije - koliko je policajaca (neutralnih ljudi) povređeno?? Zar niste znali da će se to dogoditi ako bude parade? Dok su se gay ljudi zabavljali na žurci u gradu je vladao opšti haos... Zar je paradom zaista postignuto toliko toga i jel vredna demoliranja Beograda i nečije glave?
Je l su za to krivi LGBT ljudi???
Ja mislim da nisu, vec drzava, i ja mislim da je paradom nesto postignuto!
- država je kriva što je dopustila održavanje parade... Znalo se da će ovako biti... Znalo se da ne može da prođe ništa bez incidenata. Jeste svesni ljudi da je huliganima i bilo kom šljamu koji izaziva haos potreban samo povod za haos. Šta su krivi ti jadni ljudi koji dobiše kamenje u glavu danas. Zašto da Beograd bude demoliran? Hoće organizatori i LGBT populacija sada da obilaze možda te policajce po bolnicama i da nekako nadoknade štetu gradu?
oh, zashto se uvek nadje neki ******** koji ne samo izvrce da se slaze s odlichnim pitanjima bash njemu od strane Black Lady postavljenih pitanja vec chak ****** na nachin koji se svodi na isto ono shto je huliganska rulja htela?
dakle, DiablO, - ne sme se kriviti gej paradu ni gejeve (pa chak ni drzavu i ovu vlast koja je pored svih nedostataka i traljavosti ipak pomogla da se omoguci ovo shto je- uspelo) vec iskljuchivo one koji su namerno vrshili teror i nasilje.
koliko glup choveche morash biti da ti se ovo mora i obashnjavati kad je chak i mnogim homofobima konachno ovo doshlo iz dupeta u glavu?
elem, ONT, josh jednom, milioni poljubaca
za sve prajdizane, moje najvece divljenje vama i
******* post izmenjen od strane moderatorke zbog vredjanja