Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by gorilicaSlazem se! To je cist odraz nemoci.
Pa, to je ono kada vishe nemash shta da kazesh, kada je svaka rech suvishna, vec ostaje chist prezir.
Originally posted by horus.Imao sam, donekle, slichnu situaciju...
Moja drugarica je imala obicaj da se smara sa prosjacima i da im daje novac. Idemo ona i ja kroz Makedonsku ulicu i prilazi nam cigance i kaze: Lepa, daj mi 100din. I ona naravno izvadi novcanik i da mu 100 din. Medjutim, sutradan ona je opet srela isto cigance kod Staklenca koje joj rece: "Daj mi 100din.", a ona odgovara "Dala sam ti juce".
A cigance ce na to "Daj mi 100din., inace cu te pljunem".
"Skloni se, nemam" .
Na to ju je naravno, cigance pljunulo u facu...
I od tada moja drugarica ne daje novac cigancicima na ulici...
Originally posted by Deletema i nasutirao bih ga, da vidi kako i pederi mogu da budu muskarcine:roll:Originally posted by BellyButtonE da sam muskarac, jos bih se vratila i popisala bih ga!
Zapravo je shutnuo nogom tih 5 dinara i rekao da nece nishta od nas pedera!?!
Originally posted by bananicaSad me podseti...Originally posted by Deletema i nasutirao bih ga, da vidi kako i pederi mogu da budu muskarcine:roll:Originally posted by BellyButtonE da sam muskarac, jos bih se vratila i popisala bih ga!
Zapravo je shutnuo nogom tih 5 dinara i rekao da nece nishta od nas pedera!?!
debil
Originally posted by dukkehjemMa samo sam odgovorio na pitanje iz teme, nisam ni video tvoj post.
tolko bi mu bilo? u smislu da sto sam rekao da nisam umeo da se branim...
e, pa ne bih ja pljuvao
sad se samo tucem, lomim ruke itt XD
Originally posted by Marsaaa, ok
Originally posted by dukkehjemMa samo sam odgovorio na pitanje iz teme, nisam ni video tvoj post.
tolko bi mu bilo? u smislu da sto sam rekao da nisam umeo da se branim...
e, pa ne bih ja pljuvao
sad se samo tucem, lomim ruke itt XD
Niko me nije pljunu i ne bi mu valjalo to da uradi.
Inače ni ja ne umem da pljujem. Ja ne mogu sad da se setim ŠTA je to bilo i ZAŠTO sam ja jednom prilikom MORAO da pljunem (priroda neka, planinski vrh)...i kad je to odbilo da se odvoji od mene, da se razvlači dole prema zemlji, kad sam ja to pokušao nekim seckanjem i pljuckanjem da prekinem...Jedino što sam postigao je da su svi stali da me gleaju...i da, neki umaz na kraju ružni po obrazima. Bljak.
Originally posted by horus.
Moja drugarica je imala obicaj da se smara sa prosjacima i da im daje novac. Idemo ona i ja kroz Makedonsku ulicu i prilazi nam cigance i kaze: Lepa, daj mi 100din. I ona naravno izvadi novcanik i da mu 100 din. Medjutim, sutradan ona je opet srela isto cigance kod Staklenca koje joj rece: "Daj mi 100din.", a ona odgovara "Dala sam ti juce".
A cigance ce na to "Daj mi 100din., inace cu te pljunem".
"Skloni se, nemam" .
Na to ju je naravno, cigance pljunulo u facu...
I od tada moja drugarica ne daje novac cigancicima na ulici...
Originally posted by KorvinOdAmbera
Mene jeste moj ćale kada sam bio na zadnjem sedištu iza vozača sa otvorenim prozorom, a on otvorio svoj prozor dok je vozio i ispljunuo napolje.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!