Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Kragi
Postoje već teme o neverovatnim dateovima, stvarima za koje smo talentovani, odnosno nismo i tako to :D
malo pre, dok sam nešto razmisljao o sebi, mi pade na pamet da vas pitam: koji bi to dogadjaji, postupci, stavovi (i sl) iz vašeg života mogli da budu objavljeni u nekoj rubrici 'verovali ili ne' u tamo nekim novinama. :D
Možete biti i duhoviti ;)
Korisnikov avatar
By jukie
Pa ja svaki dan imam neko "verovali ili ne"
više nije ni zabavno
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Hm... Ne mogu da se setim nicega, al znam da me ljudi gledaju ko mentalno zaostalog kad im kazem da sam nevin... :drama: Jel to za Verovali ili ne?
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Vetur úlfur

Hm... Ne mogu da se setim nicega, al znam da me ljudi gledaju ko mentalno zaostalog kad im kazem da sam nevin... :drama: Jel to za Verovali ili ne?
da, to je za ne poverovati. onako jebozovan decko, i da niko nije naceo tu jabuku... ccc.. danasnja deca... samo uce... samo na master misle...
Korisnikov avatar
By VANGEL

Odgovor tek kad se proveri :smeh:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Hahaha da da master mi je samo u glavi :lol: Al ja bih srednju prvo da zavrsim pa onda dalje :lol:

Kad ti kazem, nije mi probijen cmarni himen, idem da se razdevicim olovkom!
Korisnikov avatar
By mOwbid

Hahaha da da master mi je samo u glavi :lol: Al ja bih srednju prvo da zavrsim pa onda dalje :lol:

Kad ti kazem, nije mi probijen cmarni himen, idem da se razdevicim olovkom!
:pervert:

se secas sta sam ti rekla? ne drugi deo... :lol:
By Kragi
A možda je za rubriku zapravo podatak da ti je kita kastrofobicna? :smeh:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Hm...
Evo jednog!

Kad nekima kažem da od maja meseca nisam imao seks, u fazonu su " Ma daj, zajebavaš! ", a ja stvarno nisam imao. :drama:Može li ovo da se svrsta u "Verovali ili ne"? :wundy:
Korisnikov avatar
By Hys.
Bila sam na pola metra od Rej Charlsa. Hodao je pored mene sa dva velka lika iz obezbedjenja. To je meni bilo anfakinbelivable.

:awesome:
Korisnikov avatar
By deran
prepisujem od dantea-s tim da moje voljenje ima veću težinu,pošto je bilo pre nekih dvadesetak godina... :rotflmao:

:povez:
Korisnikov avatar
By luciferin91
Ja se rasplacem kada gledam Meri Popins, 1. put kada peva "Feed the birds" a drugi put kada ona ode. :namig2:
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Kragi

Postoje već teme o neverovatnim dateovima, stvarima za koje smo talentovani, odnosno nismo i tako to :D
malo pre, dok sam nešto razmisljao o sebi, mi pade na pamet da vas pitam: koji bi to dogadjaji, postupci, stavovi (i sl) iz vašeg života mogli da budu objavljeni u nekoj rubrici 'verovali ili ne' u tamo nekim novinama. :D
Možete biti i duhoviti ;)
Ja kada nekog upoznam prvo grebem i ujedam, onda isisam svu krv. Ko je preživeo 'tretman' možda se i oglasi. :pervert:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by ns.happy

da, to je za ne poverovati. onako jebozovan decko, i da niko nije naceo tu jabuku... ccc.. danasnja deca... samo uce... samo na master misle...

[/quote]

ahhahahahahhahahhahahhahaa
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!