Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by therealrocknrollaNe verujem da ce biti dozvoljeno unosenje bilo cega sto bi moglo uticati na bezbednost drugih lica (nazalost). Ali zbog sigurnosti pri samom dolasku do parka, mislim da je ovo vrlo korisna preporuka.
Obavezno poneti:
- noz
- kamen (koji moze stati u saku, a da se saka moze bar delimicno zatvoriti. fora je da jace boli kad opalis nekog homofoba napasnika)
- suzavac (ako nemate, posao ce odraditi neki dezodorans u spreju sa vecim procentom alkohola)
- vatreno oruzje svakako (ukoliko ga posedujete)
- jaknu sa dva lica
Na prozivke se ne obazirite, ako vas neko fizicki napadne, nema diskusije, samo UDRI I BEZI.
Panduracija nece kurcem mrdnuti. Ko bude biven neka tuzi drzavu i uzme debelu odstetu.
Originally posted by dukkehjemja se izvinjavam sto sam malopre greskom postovala sa sofijinog naloga.
Srecno svima, sve najbolje!
Zao mi je sto ove godine necu biti, ali dogodine svakako.
(i posle popajevog uvodnog posta bukvalno nemam sta da kazem, a deo za decu i unuke mi je i i sve to... samo da dodam da pocinjem da se brinem koliko mi se njegovi postovi u poslednje vreme dopadaju)
Originally posted by colonia_boyJebo te otac.
Deni je radikalka u dushi vidimo se sutra
Originally posted by PopeyeDivan si!
ok, sad mi moja tastina ne dopusta da ne otkrijem da sam samo parafrazirao svoj govor s ovogodisnjeg zagreb pridea.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PbQc-35n ... r_embedded[/youtube]
ja sam ova, jel, elegantno popunjena teta.
Originally posted by Popeyeprajdizani i prajdizanke...
ok, sad mi moja tastina ne dopusta da ne otkrijem da sam samo parafrazirao svoj govor s ovogodisnjeg zagreb pridea.
Originally posted by Suncedivan i prepametan!
Originally posted by PopeyeDivan si!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PbQc-35n ... r_embedded[/youtube]
ja sam ova, jel, elegantno popunjena teta.
Originally posted by Popeyeregistrovao sam se zbog smajlija...
pa neka probija, tako i treba.
btw, zanimljivo - preuzeta je hrpa smajlija s gay.hr-a ali ne i onaj ...
Originally posted by Popeyeto.
dragi forumaši i forumašice,
zelim vam da sutrasnji beogradski pride prodje sa sto manje incidenata i sa sto vise uspjeha. nadam se da ce povorka biti brojna, te izrazavam najdublje postovanje prema svima koji ce u njoj sudjelovati.
Originally posted by *deni*Bivsa, sreco, bivsa. Sad je preporodjena demokratkinja sa otklonom ka LSV.
Originally posted by colonia_boyJebo te otac.
Deni je radikalka u dushi vidimo se sutra
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!