Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by TungiProbaj neke odavde bude funkcionalnih. Ne koristim torrente, nego rapid i slicne sajtove. ali ne vredi cimanja.
Dinamika podsvesnog...Ili te neko pritiska na javi da ides na pridei:lol:
Nisam uspeo da nadjem ispravne linkove za Nightmare,svi su mrtvi.Za rapidshare.
Jesi preko rapida ili torrenta skidala film?
Originally posted by *deni*Oh, leto na Adi!! Ta lenja, bezbrižna popodneva ispunjena kvalitetnom muzikom i Nik Sloterom!!
Evo, Marsoni, jedna lepa numerica džast for ju.
![]()
![]()
![]()
Originally posted by Marsljama skakuce
Tu sam, daĆao!!
Jel ti ono žirafica dole skače? Ili lama neka?![]()
Originally posted by MarsEh, pa nije samo Realpolitik, nego ceo dijapazon refleksivnih disciplina koje se neguju na forumu, pretežno zaslugom Buraka the BL.
Imaš negde sačuvane sve unose Forumske Reapolitik?
Originally posted by MarsAnotacije su kratki sazeci o necemu, o radu, delu ili autoru. Par recenica po kojima treba da zakljucis zelis li da nesto citas i proucavas ili ne. Kakva je to biografija - ne znam. Valjda tako sazeta.
Šta je to anotirana biografija? Neautorizovana?
Originally posted by TungiNeee, kod nas nema cekanja, nego zakazes. Sto je prilicno shiznuto, jer ne mogu ja da znam da ce u subotu da me boli glava, pa da cekam minimum ponedeljak da bi otisla do doktorke. A i imamo ovu glupost koja se zove 'izabrani lekar'. Pa rekoh, kad sam vec zaludna, idem da je, da prosti posten svet, izaberem.
Kako kome..Znaci da je ipak dobar:)
Nisam bio dugo,inace mi ne smeta da cekam.Valjda kada se toliko ne osvrces na vreme i nervozno tapkanje,brze i prodje.Nadje se uvek neko s kim podelim to cekanje...Uglavnom babe:lol:
Originally posted by TungiPa kontam da misli kako sam ili neka sektasica ili zivim na drvetu
Ok,izabrani lekar..Kao i u studentskoj poliklinici,al' se opet ceka,nema zakazivanja.
Nije pitala i ko te je lecio kuci?![]()
Originally posted by TungiBogme, ako i nije, ima da dodje posle susreta sa izabranim lekarima, salterusama opste prakse i biroa za nezaposljavanje.
Au,nije valjda da je i do psihoza doslo:qqlele:
Toliko me je mrzelo da odem po recept(iako mi je dom zdravlja nekoliko metara od kuce),i tako mi je i knjizica istekla.
Otkrih nedavno jednu privatnu apoteku,u kojoj ne traze recept,cak ni uput neki,na osnovu kog bi ti dali lek.
Originally posted by MarsSh'o?Je l' ti smetamo?
Vas dvoje lepo zajedno da odete u čekaonicu kod lekara sledeći put!
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!