Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Kupper
O zeno moja, zezam se:kiss: i Mahnitu ti, po obicaju salje:cvece:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Breee!!!
Da li znate ko vam je nadenuo ime, ko je kum ?
Da, naravno. Moj kum mi je kum. :D
Da li vas zovu po imenu ili nadimku ?
Zavisi kako ko. Ljudi sam kojima nisam toliko bliska
me zovu po imenu, oni blizi i drazi me zovu po nadimku.
Kako vas zovu roditelji ?
Uh, zovu me kao sto su me zvali kad
sam imala 5 godina (i da, jasno mi je da
u njihovim ocima ja i dalje imam tih istih
5 godina, i da cu ih imati do kraja zivota.)
Da li ste zadovoljni imenom koje su vam dali ?
Sada da. Bas volim svoje ime; ali kada sam bila
mala zelela sam da se zovem drugacije (pogledaj
sledeci odgovor.)
Kako biste voleli da se zovete - vase omiljeno ime ?

Petra mi je bilo najdraze ime kad sam bila mala;
pokojna nona mi je bila Dubrovcanka, stalno sam
provodila minimum 3 meseca godisnje u Dalmaciji i
obozavala sam to ime. I dalje ga volim, a pored njega
volim jos i imena: Iva, Mia, Hana.
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Ime su mi dali roditelji, posto smo svi porodicno nevernici, pa nemamo crkvene kumove.

Ja sam trebao da se zovem Natasha (po Natashi Rostovoj iz Rat i Mir), tako su se makar moji dogovorili pre nego sto sam se rodio. Medjutim kako sam se rodio sa pishom medju nogama, nije bilo prikladno da me tako nazovu.

15 dana nisam imao ime. Ne znam kako su me zvali tih 15 dana, nece da priznaju. Na kraju su mi dali ime po dva coveka (koji se, dakako, isto zovu): jedan im je bio profesor, a drugi osnivac Srpskog Lekarskog Drustva.

Ne bih nikada menjao ime. Svidja mi se, ima lepo znacenje i nije cesto.
Korisnikov avatar
By waterlily
Ime sam dobila po ocu, da bi mama i on izbegli neka imena koja su predlagali baba i deda. Ne zalost, zenska verzija imena mog oca je apsolutno kriticna!!!

Svi me zovu po nadimku koji sam sama sebi dala kada sam bila stara 7 meseci i on sam po sebi uopste nije los. Mana mu je sto je neuobicajen i vrlo se lako pamti, pa sa tim moram da se nosim.
Korisnikov avatar
By colorado
uglavnom me svi zovu po imenu, neki po nadimku, a isam ljubitelj ni jednog ni drugog...

Volim ruska imena (Andrej, npr), a da sam na engleskom govornom podrucju, voleo bih da imam neko irsko (Aidan, Sean...), ali moze i Nathan ili Eric...
By White flower
Ime su mi dali roditelji... Uz odobrenje kuma posto ce oni cesce da me zovu nego on... DEFINITIVNO...
Trebala sam da se zovem Vladisava, po braci(Vlada i Sava)... Pa mi na kraju nadenuse ime Stanislava... Kao to im je bilo najslicni je normalno ime, a valjda mi se tako zvala neka cukunbaba...
Inace, ime mi se svidja zato sto je retko i ima puno slova...
A sto se kompozicije imena tice... FUJ!!!... Neka stane slava, na to mi najvise lici... A tek kada pomislim da ce me unucici zvati baba Stana zivot mi se smuci!
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by White flower
A tek kada pomislim da ce me unucici zvati baba Stana zivot mi se smuci!

:pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:

:potapsava:
By Swanheart
ime mi je dala mama...po kome i zasto jos uvek ne znam...svidja mi se...uglavnom me svi zovu po imenu,slabije nadimcima...mada sad se setih ima jedna stvar koja me nervira,poslednjih par meseci kad nekom kazem kako se zovem uglavnom nakon 2-3 minuta sledi komentar "a kakve ti ono noge imas Marina" :doh: "Mi nismo andjeli"1...kako se toga sete nije mi jasno:drama:
Korisnikov avatar
By sofia
Meni je takodje kum bio kum,a dobila sam ime po tatinoj mami.Da je isposhtovana mamina zelja zvala bih se Zeljka:neto:
Sada me keva zove i Milka,verovatno po chokoladi a ponekad me zove sestrinim imenom:molise:
U detinjstvu sam mrzela svoje ime,ali chim sam pochela da tezim originalnosti veoma sam ga zavolela...sad me ljudi zovu i imenom i nadimkom i zovu me i Debela i zovu me na kafu...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ja nemam te kumove, tako da su meni ime dali mama i tata i niko drugi se tu nije mešao. tako je i najbolje, jer imam prelepo ime i ne bih ga nikad menjao. savršeno je i što ne postoje nikakvi smisleni nadimci i rugalice koje bi mu odgovarali.

kad jednom ja budem imao decu (ako) imena ?emo im davati moj partner i ja i niko drugi, baš kako je to bilo i u slu?aju moje najuže familije.
Korisnikov avatar
By m..
Ja nikad nisam imala nadimak, u jednom trenutku sam cak zavidela raznim Shonetima, Ushketima i slicnim na to tituli.
By just!N
Meni je ime dao brat od tetke :meda: Posto je stariji od mene 4 godine, kad je moja mama bila trudna on je gledao neki crtac na tv-u i dopalo mu se jedno ime i pesmica (uspavanka) koja se pevala bebi sa tim imenom.... :mazi: ...moooolio je moju mamu da mi daju to ime..posto se i njima svidelo oni su pristali.. :) Ne bih menjao ime, svidja mi se... :mazi:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ja sam ime dobio po pradedi sa o?eve strane. Ime je tad bilo retko, a sad ga mala deca naveliko dobijaju. Retko me zovu po nadimku (a nadimak je poput jednih starih zastavinih kola po fiatovoj licenci - valjda).
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Originally posted by ivanazuh
Da, znam i ko mi je kum i kakvo mi je ime dao. To ime i nosim. Samo, na žalost nemam kontakt sa njim. Posvaðali se skot (otac) i on. Tako da... Eh, a baš bi puno mogao da pomogne... :koristoljubivi:
Ne znam, nisam siguran da bih menjao ime. Možda jednom... Uostalom, ja sam blizanac, promena imena za nas je uobi?ajena. :kiss:
Da se nadovežem - u procesu je promena prezimena. Tek krajem meseca bi trebalo da dobijem novo prezime.
Korisnikov avatar
By Insorcer
otac mi je dao ime po kevinom caletu...znaci dedi... iako mi nije jasno zasto ne nosim ime njegovog oca...ali tako je...
..ne zalim se... tipicno ime za ove prostore......
...ne bih ga menjao...
...keva me zove sine, cale me zove sinak...
..nadimaka nemam...neki me zovu po prezimenu...
Korisnikov avatar
By Hybrid
Meni su mama i tata dali ime, i u pocetku mi se nije dopadalo, ne znam iz kog razloga. Verovatno zato sto je lepo :D
Sad ga ne bih menjao, ranije mozda, da sam znao kako. Trenutno omiljena imena su mi Antonije, Stepan i Aksentije. Uglavnom me zovu imenom, osim drugova i familije koji koriste cudan nadimak... koji je jedan drug jednom cuo od mame i onda prosirio svima, i sad sam gotov :lol:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Hybrid
Meni su mama i tata dali ime....
Isto:cookie:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Originally posted by Kupper
Jel to zbog one reklame... :lol:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by ivanazuh
Originally posted by Kupper
Jel to zbog one reklame... :lol:
Aha:andjelak:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Бреее!!!
Kumstvo je tradicija ovih prostora ... ali se i to menja vremenom ! :)
Da li znate ko vam je nadenuo ime, ko je kum ?
Mama mi je nadenula ime, ona mi je kum.
Da li vas zovu po imenu ili nadimku ?
I po imenu i po prezimenu i po nadimku.
Kako vas zovu roditelji ?
" Deeeeeeniiiii !!!!! "
Da li ste zadovoljni imenom koje su vam dali ?
Jesam, zadovoljan sam.
Kako biste voleli da se zovete - vase omiljeno ime ?
Boshko.
Eto, tako malo ... da caskamo o imenima, kumstvu, starim i novim imenima, trendovima u toj oblasti... ;) :kiss: :friends:
Eto, iscaskali smo se tako malo....
I tako....
:cigareta:
Ali....
Eto, tako malo ... da caskamo o imenima, kumstvu, starim i novim imenima, trendovima u toj oblasti... ;) :kiss: :friends:
:smeh:
Korisnikov avatar
By tintily
Kum? Sta mu to dodje?
Naravno da su mi mama i tata dali ime i to strasno lepo, a kasnije sam ja sestrama dala imena.
Prijatelji me zovu po nadimcima, svako po onom koji je sam odabrao, a moji pa zavisi od raspolozenja mogu da budem, cera, ceka, sin,gundjalo... Ne bih volela da se zovem drugacije ali ako bih morala da biram odabrala bi da budem Sasa ili Tea
Korisnikov avatar
By Momo
Meni je prababa dala ime , al su mi odma' nadenuli nadimak (nije mi jasno sto su mi i davali to ime) tako da me apsolutno niko nikad nije zvao tim imenom, osim kad su me prozivali u skoli/na faxu/kod cika doktora, a ako mi uz ime ne prozovu i prezime ja se ne odazivam jer nemam osecaj za svoje ime, uopste mi ne lezi.

Nadimak mi je super :D
Korisnikov avatar
By anchez
Hvala mojoj dragoj mami sto mi je dala ime i nije slusala druge predloge.... :D
Korisnikov avatar
By Zemunac
Do pre par godina nije mi se svidjalo moje ime, jer je dosta staro i "arhaichno"... Medjutim, u poslednjih par godina skontao sam da mi je ime super, jer se danas svaki zove Nikola, Marko, Ivan, itd, a ja josh nikog ne znam ko se zove kao ja... :) Ime mi je inache dao kum, imam i nadimak po kom vishe volim da me zovu, jer chim me recimo roditelji zovu po pravom imenu, znam da nesto nije u redu... :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!