Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Imam jedno konkretno pitanje, koje istina nema blage veze sa naslovom teme! :lol:

Da li znate nekoga juvelira tj. zlatara u NS ili BG koji je gay friendly ili bar radnici koji mu rade u radnji, kome se moze otici i kupiti dve muske burme!? :misli:
Cilj: izbeci prekorne poglede, neusluznost eventualnu, coktanje i Kosovo-Ratko Mladic-natalitet-bolestina odmahivanje glavom!

Fala vi lepo unapred na korisnim informacijama!
Korisnikov avatar
By Tungi
A zasto taj neko mora biti gay friendly?

Ne vidim razlog zasto bi prodavca interesovalo za koga kupujes,ko se zeni itd.

Ako ti bude potreban neko za to,evo ja se nudim da odem i kupim i tako te postedim svega gore navedenog.:D
By Hans
Jaaaaaaaaaaao!!!!! Neko se 'uzima'!!!! Aaaaaaaaaaaaa!!!!! :D :D :D
By Sixto
Haha, svakako si u pravu, ali zivimo u Srbiji i pod tim se podrazumeva stosta... hvala u svakom slucaju!
Korisnikov avatar
By Tungi
U gorim sam situacijama bio,pa se nisam libio da "iznesem" neki rizik.Ovo mi i ne deluje kao neki big deal.
By Hans
Znam sigurno da će Tungi biti moj wedding planner!!
Korisnikov avatar
By Tungi
Unapred se radujem.

Da vas vencam sve i odem u mirovinu:lol:
Korisnikov avatar
By KiWi
Znam ja jednog gay zlatara u Subotici :)

Mada je rešenje da svaki dečko ode zasebno u juvelirnicu, proba kojekakvo prstenje tek da vidi koji "broj" nosi ... i onda možeš burme da poručiš i preko neta :)
By Sixto
Kivic, alo, preko neta, pa burme su u pitanju aman! De' Amazon.com da mi bude maticar!
Korisnikov avatar
By Blady
Jaooo, Sixto, bas si me iznenadio :happy:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Sixto

Kivic, alo, preko neta, pa burme su u pitanju aman! De' Amazon.com da mi bude maticar!
Ne matičar, samo ring bearer (ja mislim da mi nemamo reč za to) ... A matičarka će verovatno biti neka lezba neopaganske religije :) to je sad in :D

Šalim se naravno. A o kakvom dizajnu razmišljate? Klasične "romske" burme od žutog zlata ili neki new age dizajn sa kamenčićima i detaljima koji simbolišu vašu vezu?
Korisnikov avatar
By Stripi
kažeš da imaš braću blizance koji rade duplo vječanje i da ti trebaju dvije identične burme.
Korisnikov avatar
By constantine
ali sigurno se ne uzimate ove. Tako da sto ne kupite burme tamo gde se uzimate
By Swanheart
:lol:

retardu, taman sam se ponadala da tema zapravo ima veze sa naslovom

ont

ako osh mozemo zajedno da odemo :lol:

ja cu da kazem da mi trebaju burme za sestre bliznakinje koje se udaju :lol:
By Sixto
Swanimire, vrlo rado, samo moram da proverim kolko ste ti i bolja mi polovina komatibilni! Da ne ispadne da sam hteo prsten da mu kupim,a ispade cock ring! :rotflmao:

MOD EDIT
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
kao prvo :krezavi: za nasov teme

kao drugo :zvezda:

kao trece.. pa ne verujem da bi ti bio koji juvelir pravio probleme, ali eto moj savet bi ti bio da prosetate i gledate gde rade mladje devojke, verujem da bi sve bile u fazonu :yay:

i jos jednom :zvezda:
Korisnikov avatar
By ns.happy

Da li znate nekoga juvelira tj. zlatara u NS ili BG koji je gay friendly ili bar radnici koji mu rade u radnji, kome se moze otici i kupiti dve muske burme!?
ej, neces verovati, ali ona shiket je cool sto se toga tice. ne znam da li rade nakon onog puskaranja, ali trgovce boli kita za koga prodaju to prstenje. dva moja drugara su cak i narucila da im se posebno pravi...
By Sixto
Originally posted by ns.happy

Da li znate nekoga juvelira tj. zlatara u NS ili BG koji je gay friendly ili bar radnici koji mu rade u radnji, kome se moze otici i kupiti dve muske burme!?
ej, neces verovati, ali ona shiket je cool sto se toga tice. ne znam da li rade nakon onog puskaranja, ali trgovce boli kita za koga prodaju to prstenje. dva moja drugara su cak i narucila da im se posebno pravi...
I ja jos kacim temu, budala! Mesto tebe da pitam! Vestice jedna sve znas!
Milice sine, ti si fantasticna!

O kojoj radnji pricamo, u zeleznickoj?
Korisnikov avatar
By simarrgL*
jaoo Sixto se udaje :D

prvo, cestitam :cvece:

pitaj Inner smile, ona i zena su uzele u Kragujevcu ja mislim, secam se kako je pisala da su zene u juvelirnici bile bas fine

MOD EDIT
Korisnikov avatar
By nsc
ja sam dosta toga kupovao kod zlatara Miljenovica, na ulasku u trzni centar "Milenijum" iz Knez Mihajlove, vodio prijatelje da im buse usi, i sam gazda i 2-3 devojke koje tu rade su uvek bili ljubazni, nauci da nikad nista ne objasnjavas onom koga se ne tice, vec samo da trazis ono sto ti treba
Korisnikov avatar
By ns.happy
ona koju su pljackali prosle nedelje. najstarija u ulici, bas su poznati. mada, kazem ti, trgovce bas briga, pogotovo novosadske...
Korisnikov avatar
By nsc
a i ja volim celave, valjda zato sto je i ovaj moj mali celav
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nisam od pomoći, ali samo da čestitam.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!