Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By kenozoik
Originally posted by polarlicht4.1
Originally posted by kenozoik
setila sam se!
Svetlana Baskova :uplasen:
Nemoj nemoj nemoj! :egzorcist:

Ta žena...Ti filmovi...To...Dovoljno je bilo što sam, naivan kakav sam, pogledao screenshotove...Too much for my peanut-brain. :drama:

S druge strane, jedan od najtežih filmova koji gledah u životu je "Ladoni" Artura Aristakisiana (lažem, odgledao sam prvih pola sata pre par meseci i još uvek vagam da li mogu da pogledam ostatak). Jeste da je iz 1993. te se ne kvalifikuje za ovu temu ali posle njega dečica koja trčkaraju okolo i kasape ljude dođu kao bele rade.

Šta li rade ovim Rusima pa prave ovakve filmove... :nesiguran:
Artur pored tog, ima samo jos jedan film Mesto Na Zemle (2001)
2 scene iz filma :

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=x2yg5K-a ... re=related[/youtube]
By polarlicht4.1
Čitao sam o tom filmu i to mi je bilo već sasvim dovoljno. Što li stisnuh play... :rida:
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Wilhelmina
Eden Lake imam, nisam ga jos pogledala, jer je rip-off jednog manje poznatog filma iz 2006, Ils. U prevodu 'oni' je sniman u francusko-rumunskoj produkciji i ima isti zaplet i kraj kao i Eden lake, sa sve imbecilnim razlogom za masakr od strane te dece (nisu hteli da se igraju sa nama).
Ja sam isto gledao taj film i zaista je dobar ali nekako mi je "Eden Lake" bio za nijansu jeziviji. Ne znam zasto iako sam vec znao kakav ce biti kraj. Mozda je razlog ona muzika u zadnjoj sceni i grozna deca.
Korisnikov avatar
By ROYAL
Originally posted by colonia_boy
Originally posted by ROYAL
The Girl Next Door? Try Glitter sa Smarajom Skeri, pa reci šta je brutalno :D
Postoje dva filma istog naziva, ja sam mislio na horror. Doduse ni taj sa Marajom nije za one sa slabom srckom :lol:
:plavuso:
Korisnikov avatar
By Vespertine
Originally posted by ElectricB
IRREVERSIBLE -- Monica Bellucci, Vincent Cassel...
Slazhem se:UP:
Korisnikov avatar
By Torry
mozda bi moglo da se kaze srpski film

i onaj, otpozadi
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by polarlicht4.1
zasto bih gledala i dalje kako nekom guraju skalpel u usta. nasilje radi nasilja je totalni smor.
Hvala. Doduše, film nisam gledao no ni ne nameravam. Ali proglasiti ga za "najbrutalniji" je malo...previše (?) pored živih Katrin Breja i Hanekea. Ko nije odgledao "Benijev video" ili "Anatomiju pakla" ne zna šta je "brutalno" i to na toliko nivoa da je teško misliti o tome. :hypno:

Nagledah se svakakvih filmova i brutalnijih.Ne znam sta je brutalno u Bennyjevom videu.Ubistvo,kao i u svakom horror filmu,losa gluma,oskudan scenario..Film je tesko sranje.
Korisnikov avatar
By Tungi

ja sam prekinula film na pola jer je uzasno dosadan i neinovativan. zasto bih gledala i dalje kako nekom guraju skalpel u usta. nasilje radi nasilja je totalni smor. i onaj klise deca iz socijalnih porodica su glupa, zla i brutalna i onaj middle class par koji je eto dosao da se malo odmori, ode u lepu, netaknutu prirodu a on je cak i smislio da je zaprosi, al eto, sprecila ih zla deca.
e i htela sam da umrem kad je ona gledala iza onog zbunja kako njega muce i kao pokusava da zove policiju(?) a ukljucen joj bluetooth i onda oni mali divljaci provale da je ona tu :lood: i sta koji moj nije zvala ranije ili sta god. ja ne znam zasto se vi toliko odusevljavate ovim (ispod)prosecnim slasherom.
:lol: :lol:

Mene je drzao napetim,a gledah ga pre skoro dve godine.Ovog se secam(iako u poslednje vreme zaboravljam filmove,pa se desi da neki skinem ponovo,a imam u kolekciji),jer mi se dopao,posle silnih trasheva.
Korisnikov avatar
By mOwbid
meni i nije tako strasan.. Srpski film je 5x brutalniji.. Cak sam se i malo smorila. Mada kraj mi se svidja..
Nikome ne bih preporucila, ima milion slicnih, boljih filmova.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!