Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Tradicionalna revija filmova L'Oréal Paris Cinemania, koja slavi večnu lepotu kinematografije, ove godine održava se od 29. oktobra do 05. novembra u beogradskom Sava Centru, a dva dana kasnije i u Novom Sadu, od 31. oktobra do 07. novembra.

18. po redu revija holivudskiih ostvarenja, u organizaciji distributerske kuće Tuck i kompanije L'Oreal Paris, pruža šansu publici da pogleda veliki broj aktuelnih i kvalitetnih filmskih ostvarenja.

Reviju otvara najnoviji film reditelja Olivera Stouna, ''Wall Street: Novac nikad ne spava'', sa Majklom Daglasom u glavnoj ulozi. To je ujedno i jedinstvena prilika publici da pogleda ovaj film, obzirom da kasnije ne ulazi u redovnu bioskopsku distribuciju.

Pred beogradskom i novosadskom publikom će se naći ukupno 16 premijernih ostvarenja, među kojima distributerska kuća Tuck pored filma 'Wall Street: Novac nikad ne spava'', predstavlja još tri a to su: ''Društvena mreža'' Dejvida Finčera, ''Red'' sa Brusom Vilisom, a direktno sa festivala iz Venecije, dolazi film Bena Afleka, ''The Town''.

Kompanija L'Oréal Paris je kao i svake godine do sad, tokom trajanja revije obezbedila niz atraktivnih pratećih aktivnosti i poklone za posetioce.

Prodaja karata počinje 11. oktobra na blagajnama Sava Centra, bioskopa Tuckwood Cineplex kao i putem MOBI-karta usluge.

http://www.b92.net/kultura/vesti.php?na ... 62325&fs=1
Korisnikov avatar
By V25
Oseća se "kriza" u programu. Mislim "The Road" i "Young Victoria" tek sada???? Na stranu što su mi oba filma ok, asocira me na 2000. kada su stizali filmovi iz 1998. Raduje me što će se na repertoaru naći "Mother and Child" sa Naomi Watts.
Korisnikov avatar
By walt333
Ono sto me zanimalo vec sam ogledao, ostalo..... Nema ništa za moju dušu na programu, definitivno propuštam.
Korisnikov avatar
By Ferdie
Pogledala sam repertoar i razočarala se. Očaj božji...Veoma malo noviteta...I čemu reprize???

"Inception", "Avatar", "Shutter Island" i "The Expandables" na programu? Zar već nisu bili u bioskopu?

Kruza, definitivno...Prethodnih godina su dahtali Festu za vratom...

Fest je uvek bio jedan i jedini...
Korisnikov avatar
By luciferin91
ZZelim da pogledam "Djavo" zvuci mi kao super film
Korisnikov avatar
By Torry
ovoliko malo filmova?

izvin'te al meni je ovo malo
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Хајде да не отварам нову тему овако ћу!

==================================================================================

СИНЕМАНИЈА 2011.

Идете ли? :)

Мени се програм много свиђа и, да имам времена, ишао бих на све...

Сигурно гледам "Кућу снова" и "Дилана Дога" а можда и "Ловца на тролове" и "Торенте 4".
Али свиђају ми се и "Ратник" и "Поноћ у Паризу".

Него, уно прегунта. Могу ли да се узму неке карте за све дане да не купујем сваку појединачно које су, можда, и јефтиније? :)

Уколико неко не зна програм ево:

http://www.savacentar.net/images%5Cscal ... ia2011.pdf
Korisnikov avatar
By Srklet
treš program. sve nekakvi bezvezni srednjostrujaški filmovi.
zar nije ta cinemania kao posvecena nekim arty filmovima i sl? :nerd:
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Па није баш треш. Има и тих "популарних" филмића али има и arty филмова (Поноћ у Паризу). :)

Ова манифестација мења свој критеријум годину за годином.
FEST је више arty фестивал од Синеманије. :)
By Ulix
Meni je program ove godine dosadan. Gledao sam već Ponoć u Parizu, ostalo me ništa ne zanima. :sigh:
By Ulix
speedygonsales napisao: The way back
U nekim uslovima mogu da zamislim da bi mi se dopao ovaj film, ali sada naprosto nisam sposoban da uživam u snegu i jadu i bedi.
Korisnikov avatar
By speedygonsales
:)
Torrente је комедија, не знам ништа о том филму и мрзи ме да потражим али ми је комедија потребна ко озеблом сунце. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!