Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

By LeDeNa_
@Heartkiller

moram ponovo****

Predivne slike stavljas...samo napred :D

:setnja:
Korisnikov avatar
By Mariška
Ovaj post:
Originally posted by Lea Zechica
Originally posted by femme_fatale
Kada je u pitanju samopouzdanje, nema ničeg boljeg od muvanja, t.j. Kada muškarci počnu da se udvaraju.
Bila sam danas u firmi, odradila nešto, i krenula do centra. Nisam bila nešto posebno doterana, onako, opušteno: duks, farmerke, patike, naočare za sunce... I bila sam opuštena, kupovala nešto.
Kad primetim ja u jednom trenutku da me jedan mladić gleda, ali nisam obratila pažnju. Međutim, kad evo ti njega u sekundi pored mene, i poče neku standardnu žvaku: da li se znamo, negde smo se videli itd. Krenuo da me muva...
I eto, opet mi se to desilo, nekako se sve to dešava iznenada, i ja se prepala. A dečko je baš bio zgodan... Lepo lice, visok, lepo gradjen... Nekako nisam pristalica tog muvanja na ulici i na prepad, ali mogla sam se bar malo našaliti... Prošli put sam obećala sebi da se neću uplašiti, ali me nekako iznenade...
Međutim, mnogo sam zahvalna Životu što mi je dao ovo iskustvo danas, moj prvi dan full time... Nema ništa bolje od ovoga za izgradnju samopouzdanja, kada muškarci počnu da ti se udvaraju.
Znam da je tema stara, ali ovakve stvari nikada ne zastarevaju, Procitala sam komentar koji je Femme fatale napisala, pun srece, pun nade, pun optimizma i radosti za zivotom. Nisam je poznavala, ali suze mi idu. Nisam plakala dugo, stvarno dugo. Neka ti je laka zemlja, neka te andjeli cuvaju.

Saucesce svima koji su je poznavali i voleli.

Nadam se da si nasla mir i spokoj, da si srecna gde god da si. Volela bih da sam te poznavala. Poslednji pozdrav <3

''
:placko:
By Kragi
Šetali smo veceras dobrih tri sata sigurno. na trenutke smo ostajali bez priče jer sam se uzaludno trudio da iznova smišljam zanimljiva pitanja dok sam slušao odgovore na postavljena. pozvao me je da svratim. razmisljao sam dve sekunde dok sam svoje promrzle dlanove držao u džepu trenerke opipavajući pakovanje prezervativa. okrenuo sam se, došao kući i počeo da plačem :)
By LeDeNa_
cim sa videla tvoj nick da si postovao znala sad da cu se oduseviti...

stvarno sjajne slike

:up:
By LeDeNa_
Slika

Glavno stepenište Vatikanskih muzeja
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ :wow:

ont: Kopah po kompu i slucajno naletoh na nesto sto sam napisao pre 3 godine :gotika:

i hear a voice
its telling me
to stop
but its only in my mind
and all i can find
a blood drop

its louder than life
its faster than fire
burning in my mind
making me so blind
to all human kind
turning me insane
i see this world
without a soul, only pain
and with a twisted hope
near the rope
and a hole
big, deep and cold

im falling in
and coming back
from the outside
to the eternal void
that i tried to avoid
all this time
Korisnikov avatar
By Anhedonie
''

Ova pesma me uvek najezi, najvise od svega ikada. Najezi me i sama pomisao na nju.
By LeDeNa_
Vetur úlfur odslusala sam...i evo ponovo...i meni je predobro ali ovo mora da se pusti glasnije....SJAJNO!!!!

:kiss:

p.s.morala sam ponovo da izmenim poruku....

hvala na ovome..trebalo mi danas nesto novo :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ja opalim zvucnike na najjace i legnem glavom na sto, zazmurim i ne slusam pesmu, jer takva muzika se ne slusa, vec udise.

Nema na cemu :)
Korisnikov avatar
By Galateja
Više nemam dušu, tako da je ništa ne može dotaći. :kesa:
By LeDeNa_
Originally posted by Galateja

Više nemam dušu, tako da je ništa ne može dotaći. :kesa:
Tebe?

No, no....

Samo si sad u fazi, nekoj D...brrr

Volim da citam tvoje postove itd pa sam zato i reagovala ovde...Steta sto teme ne idu dublje i zavrsavaju se sa jednim postom...

Bas sad razmisljam o tome...
Korisnikov avatar
By Waldorf
Mi pevali "Mladu partizanku", a evo kakvu muziku moja generacija servira dečici.. :love:
EKV - Ovo je zemlja za nas (vrtić "Nada Purić", Vračar)
''
Rock on!
By LeDeNa_
Originally posted by Waldorf

Mi pevali "Mladu partizanku", a evo kakvu muziku moja generacija servira dečici.. :love:
''
Rock on!
:klap:

jaoooooooooj medeni :love:

:up:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Evo i Partibrejkersa, mada je EKV vazda draži bio.. :D
''
By LeDeNa_
Waldorf da ne citiram...snimila sam u comp...Sjajni su

:love:

:klap:
Korisnikov avatar
By scout_finch
Originally posted by Waldorf

''
Rock on!
najezila sam se.
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 53
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!