Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

By LeDeNa_
Originally posted by AngraMaina

Ledena, svaka ti je zlatna (a i lepo pišeš).

Sve u svemu, nije da nema čerupanja, ali moderiranje ga drži u nekoj normalnoj meri, što je valjda OK.
Hvala.

i za ovo poslednje :up:
Korisnikov avatar
By VANGEL
Ccccccccccccccccccc :)
Blesava si : D
Korisnikov avatar
By nsc
ja sve procitao, ne bas sve shvatio (stvarno, sta je pisac time hteo da kaze?), ali moram da priznam da lepo pises
By LeDeNa_
Originally posted by nsc

ja sve procitao, ne bas sve shvatio (stvarno, sta je pisac time hteo da kaze?), ali moram da priznam da lepo pises
htela sam ja jos ali i ovo ce mi biti :procitajpravilnik:

no, hvala
By LeDeNa_
Originally posted by VANGEL
Postoji razlika misljenja sto je normalno ali nisam to sagledao kao neku prepirku ili vec
u ostalom necu da vam se mesam vi se duze poznajete i znate dobro ko kako dise ko skim sta kako itd...
A sto da se ne mesas?

Ja tako ucim......drugo, upoznajem tu novu osobu kad se ukljuci...

Ovde se svako uvredi kad se citira neki post i kaze-e nije tako...umesto taj prvi da nastavi i da objasni, on zacuti i tu se sve zavrsava.

Cak sam i ja cutala na neke prozivke bas zbog toga sto je forum takav....

Ali, nema veze sad to loool....rekla sam sta sam imala pa jbg.Mislim da nisam uvredila nikoga itd.

p.s.nisam spavala pa ne znam sad ni sta pisem :tornado:
By LeDeNa_
Je l moguce da su non stop iste teme i da vama nije jos dosadilo?

Danas sam?

Sta jedete?

itd...Neka se ne uvrede autori ali haos...

Nastavice se!
By LeDeNa_
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2466780#p2466780]Dr_Shortbus napisao:[/url]Velbojana i Deni.
Popaj i Barni.
Galadriel i Bas Bleu.

:wundy:

:lol:
Popay i Bas Bleu ne uplici ovde jer oni (citaj) napisu post na nekoj ozbiljnijoj temi i naucis nesto itd...Meni je bas bleu zatvorila odmah temu sa brojem 42 ali pazi molim te (niko skoro dalje nije pisao, a ako vecina zna sta je ona napisala, jebi me)...Ovo dvoje nisam ni pratila.
By LeDeNa_
Ja ovde ne laskam nikome...Ja cu napisati kasnije post...Necu videti razlog za banovanjem ali ako zele mogu to uraditi odmah...

...Sto se tice offova napisala sam u uvodnom postu ali ne mogu da verujem (evo npr tema tantra) unistili ste je odmah...Pa cekaj, posto si mi se ovde obratio-tebe to ne zanima ili te mrzi da citas?...Ima dosta tema jos ali otom potom.
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Za razbibrigu, beg od dosade i stvarnosti, komunikaciju sa interesantnim i dragim ljudima. Ponekad' saznam nešto pametno i korisno. To je to, uglavnom. :)
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
A i zašto ne bih nešto mogao naučiti iz teme šta ko trenutno jede?
Možeš lepo da saznaš šta ko voli da klopa i onda im to spremiš u real life. :hvala:
By LeDeNa_
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2466795#p2466795]MDNA napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1994843#p1994843]Mars napisao:[/url]A onolike paprike negde čekaju da se ispeku, oljušte, samelju...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1994855#p1994855]Mars napisao:[/url]
Originally posted by Popeye

može suština u jednoj rečenici? :nerd:
F nešto...

:lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
A ti, daj mi taj avatar i ne krevelji se ovde loool
Korisnikov avatar
By Madonna
a ovde svi treba da skoče kad ti trepneš, pa koje si ti to mudo, a da mi još ne znamo?

nije NOVO DANAS jedini način pregledanja foruma... on izbacuje najnovije iz trash-a, ljubavvi i seksa, ali i društva i politike i svega. ako nema više ona opcija da sakriješ u novom danasu teme iz tih podforuma, ti onda odaberi podforum u kom nema informacija o kruškama i jabukamma i uživaj :snob:
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
A šta je s tobom? :nerd: Nekako si mi čudna, čini mi se da pre nisi bila tako nekako uvrnuto ozbiljna. Jesi na nekoj droZi ili ti je neko hakov'o profil, tj. ti si hakovao/la profil Ledenoj. Sram te bilo, hakeru bezdušni! :neto:
By LeDeNa_
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2466801#p2466801]MDNA napisao:[/url]a ovde svi treba da skoče kad ti trepneš, pa koje si ti to mudo, a da mi još ne
znamo?

nije NOVO DANAS jedini način pregledanja foruma... on izbacuje najnovije iz trash-a, ljubavvi i seksa, ali i društva i politike i svega. ako nema više ona opcija da sakriješ u novom danasu teme iz tih podforuma, ti onda odaberi podforum u kom nema informacija o kruškama i jabukamma i uživaj :snob:
Da, da ..Vidim te teme upravo...To su jako retke teme i samo su neki clanovi ucestvovali...

A drugo, niko ne treba da skace niti ja ovde nesto lupetam...To tvoje vredjanje je nisko jer ja govorim ovde o forumu a o offovima sam (ponavljam) napisala da su mi ok itd..No, tesko da se procita duzi post od par recenica pa kontam da nije procitan ni prvi.

Uzivam citajuci ok...
By space_oddity
Ne kapiram zašto otvaraš te teme koje te smaraju ili zašto ovde pišeš o tome.
Je l' ti misliš da se svakome dopada svaka tema na ovom forumu?
Ili si došla da se pohvališ kako si šatro bolja od tih ljudi koji se kao zamajavaju čitajući ko šta jede?

:smirk:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!