Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Lajza Mineli

Obožavam je
11
100%
By Speculum Columbae
Slika

Prosto je neverovatno da forum koji predstavlja gej populaciju nema temu o Lajzi Mineli.
Izlaskom njenog najnovijeg albuma Confessions ovih dana, nezaboravnim izvođenjem gej arijete u filmu Sex and the city 2, ali i pojavljivanjem u legendarnoj seriji Arrested development još jednom se prikazala veličinom i u 2000-im.

Naravno, njenu karijeru i rodbinske veze neću spominjati. Dovoljno govori najteatralniji trenutak u istoriji mjuzikla (i karaoke večeri, ko ga odabere):

''

Dobrodošli fanovi!
Korisnikov avatar
By Sunce
Naravno da je volim. Juce sam bas video njen CD u prodaji.
Korisnikov avatar
By Torry
meni ne budi nikakve emocije :)
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Dante
nezaboravnim izvođenjem gej arijete u filmu Sex and the city 2
Od cele ženine karijere pune takvih momenata, ti si našao da odrednicu nezaboravno staviš uz glupi film iz 2010. godine...
By Speculum Columbae
Originally posted by Mars
nezaboravnim izvođenjem gej arijete u filmu Sex and the city 2
Od cele ženine karijere pune takvih momenata, ti si našao da odrednicu nezaboravno staviš uz glupi film iz 2010. godine...
To je "skoro" stavljeno radi onih koji ne poznaju njen rad.
Previše je takvih momenata za navođenje. Sedam tema ne bi bilo dovoljno ni sav moj entuzijazam.
Korisnikov avatar
By nsc
zavoleo sam je jos u filmu "The Sterile Cuckoo" (1969) koji se kod nas davao pod nazivom "Cudna devojka" ili nesto slicno, gde je potpuno zasenila sve i prvi put nominovana i za Oskara i za BAFTA i jos nekoliko nagrada
Cabaret je, za mene, najbolji film svih vremena, film koji sam najvise puta gledao
Imao sam originalne ploce sa muzikom Kabarea, NjuJork,NjuJork, Lajza with a Z
Korisnikov avatar
By walt333
LAJZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Malo je reci da je obozavam. Majka ti bude sveta Dzudi otac veliki Vinsent a ti uspes da napravis ime. Dzudi, Vinsent i Lajza su za mene ono sto su Hriscanima Marija, Josif i Isus. :kosa: :lood:
Korisnikov avatar
By Azdaja
volim :yes:

''

''

:hail:

jeS, sve je iz kabareTa :love:
By Simor
Ja više volim teta Minnellinu mamu.

:sesir:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by walt333

Malo je reci da je obozavam. Majka ti bude sveta Dzudi otac veliki Vinsent a ti uspes da napravis ime.
Nešto kao Ivana Mihić i Katarina Žutić kod nas...

:smeh:
Korisnikov avatar
By anche
@mars
ne zaboravimo ivanu zigon :giggle:

ont: lajkujem.
Korisnikov avatar
By Mars
Pa Ivani je tata Gordan Mihić (scenarista i dramaturg) a Katarini pokojni Miloš Žutić (čuvena šamaranja iza scene kad god bi ova katastrofalno loše glimila - znači često, u najmanju ruku)
Korisnikov avatar
By walt333
Originally posted by Mars

a Katarini pokojni Miloš Žutić (čuvena šamaranja iza scene kad god bi ova katastrofalno loše glimila - znači često, u najmanju ruku)
Odjednom volim Milosa Zutica :love:
Korisnikov avatar
By bothways
Ne slusam njenu muziku, ali mi se svidela njena gluma u seriji Arrested Development.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Pravi sam peder, obozavam je od malena.. :love: :cvetduga:
Korisnikov avatar
By walt333

Izlaskom njenog najnovijeg albuma Confessions ovih dana,
Kako ti se cini novi album? Ja ga ne vadim iz plejera vec 2 dana. Jako zanimljiv odabir pesama koje je odlucila da otpeva. :)
Korisnikov avatar
By walt333
Da, i nisu standardi koji svi obradjaju, vec zaista dobro probrano.

Ali pesma At last :love: :drama: . Mogu reci da je Etina verzija te pesme dobila konkurenciju u mom srcu.
Korisnikov avatar
By Srklet
nekad vrlo zanimljiva glumacka pojava, a danas bolno tragikomicna. :shrug:
Korisnikov avatar
By Mars
Coming up on LKL!
Posted: 01:00 PM ET

TUESDAY: LIZA MINNELLI

Start spreading the news! Liza Minnelli joins Larry for her Larry King Live finale. The legendary entertainer looks back at her incredible life. Liza Minnelli for the hour!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!