Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Najozbiljnije, treba mi neko da mi ishakerise jedan sajt. Naime, to je bio sajt mojih prijatelja, onda su se nesto pokoskali i jedan od njih je izmijenio sve sifre. Najgore je to sto je to lik koji se najmanje potrudio oko toga.
Svi mailovi i sve u njemu je izmijenjeno, nema sanse da dodjemo do passworda osim da ga neko ishakerise.
So - ako znate nekoga, spremni smo i da platimo.
Pisite na u2u.

p.s. ako je ovo ilegalno - samo se salim :D
By LeDeNa_
:drama:

moja omiljena tema looool

ja veze nemam oko toga...ima ovde hakera pa ce ti pomoci :D
By Speculum Columbae
Jaoj, ja se izvinjavam što se kao tica kukavica ubacujem sa svojim ego tripovima, ali što ja volim to hakerisanje!
Nikada nisam imao (internet) inteligenciju, ali ako ima jedan dream job koji bih želeo da radim (pored ovoga što već radim), to bi bilo hakerisanje.
To je tako uzbudljivo.
By LeDeNa_
Spavaju oni...hakerisali celu noc...kod mene hteli i da udju u comp ovde neki :lol:

Ma javice se vec neko

:andjelak:
By dukkehjem
ja sam haker samo u meri da umem da kropujem nesto u pejntu, i da kucam u wordu, i radim u ofisu... :lol:
a o ftp-u znam samo da je file transfering protocol...
By LeDeNa_
Ja znam start-turn off Computer i nekad restart :lol:

Necu vise u off...
By LeDeNa_
Originally posted by dukkehjem

a stand by? :lol:
ahhahahaahahahaa

cuti, imala sam temu kako skinuti igricu itd...bolje da je nisam otvarala jer mi comp vristi sta sam sve skinula sa neta...na kraju je igrica izbrisana ali znam da je negde i dalje sto posto :snupi:
Korisnikov avatar
By VANGEL
Ledena sve si uprskala - ja mislio da se udruzimo i da mu pomognemo :smeh:
By loreenche
Realno, to sto trazis je ilegalno... E sad, jedino ako je sajt tvoj, to je druga prica...
By loreenche
:lol:

ja mogu da te uputim, but you didn't hear it from me... :zoran52:
By Mazilica
Zatrazi od hosta backup baze podataka i sve sifre ce biti vracene
Korisnikov avatar
By Dirrty
A ko poznaje gay hakera, neka mi prosledi njegov mob, fejs ili šta već... stvari koje ni u ludilu ne umem me kod drugih pale jako.
Korisnikov avatar
By Delete
Jbt, kako ja pre nisam videla ovu temu?! :shocked:

Bananko, nadam se da si nasao nacin da vratis sifre, a ako nisi, javni mi se na pp, mozda znam nekoga ko bi mogao da pomogne.
By Mazilica
Ja znam, ali necu, jer ocito to nije njegov sajt, i nisam ni neki peder za sex jbg
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Meni hakerisanje bas zvuchi zanimljivo. :D

A, mogu da kazem i da sam na tom planu "ostvaren covek"... Haker sam za svoje pojmove. Inace poznajem ograniceni broj operacija - samo ono sto mi je potrebno u svakodnevnom "racunarskom raspolozenju", te sam stoga sam sebi pravi haker :smug: kad zagusti sa nekom novom operacijom. Pa, kad provalim, tako se osecam ponosno! :kingkong:

:smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!