Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Brokeback
U Londonu je dobro tek posle dva :) A Dva andjela su dobra samo na 15min :) )
Korisnikov avatar
By Luba
Bogtevido, posle 126 strana, gde stvarno čovek da izađe u novome Sadu ???????????
:jbg:
Korisnikov avatar
By *deni*
Kako gde, Lubo ?

Pa u London.
A posle u Yellow, dakako !

''
Korisnikov avatar
By Luba
Hmmm, hvala na muzičkim željama i (od)pozdravima.
Pa da remiziramo ;-) posto me dugo nije bilo na forumu i verovatno me se slabo ko i seca.
MTF u ostavci sam zbog poodmaklih godina i kilograma (mozda je lazna poodmakla trudnoca u pitanju) i narusenog zdravlja. Pogibija jedne divne osobe, nase forumasice, me je jos vise deprimirala. :kosach:
Od svega na meni najbolje funkcionise libido i MOJ HE3AJA3, pogresan polni organ.
Moja MTF priroda ne jenjava, naprotiv, sve je teze podnosim. Sanjam o bezobraznici sa mog avatara a u stvarnosti nigde ne mogu da se pojavim, nisssam passsable ni sa pola kilometra. Nekad bilo.
U NS sam preko nekoliko godina, nikad nigde izasla. Ustvari, stekla sam utisak da ovde i nije moguce izaci kao "tetka", CD, shem. Ipak, i meni je potrebna podrska; isuvise se dugo nosim sama sa sobom.
Ovaj dugacak uvod mi je bio neophodan. Zelim da ponekad izadjem na neko frendly tiho mesto, narocito me "pale" narodnjaci, al` da eksplodiram. Neka tiha animir muzika moze, ako to idje ima kod nas :krezavi: :pucaodsmeha:
Jednostavno, zelim da sretnem nekoga slicnog sa kim moze da se razgovara. Od kako je Niki otisla....
Srecom, postoji Second Life, ali to je ipak virtual reality:alexis: :bj: :botox:
:carica: :carica: :carica: :carica:
Korisnikov avatar
By Brokeback
Ja uvek kada idem u Laze T. imam obicaj da svaki lokal posetim, ali bukvalno :)
A medju favoritima su mi kao sto rekoh London, Lazino Tele i Kuba Libre :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Mi se super proveli u Yellow-u !
Još jednom hvala Maji na gostoprimstvu i divnoj atmosferi.
Cmok od *deni*-ja !
:crveni:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Luba

Hmmm, hvala na muzičkim željama i (od)pozdravima.
Pa da remiziramo ;-) posto me dugo nije bilo na forumu i verovatno me se slabo ko i seca.
MTF u ostavci sam zbog poodmaklih godina i kilograma (mozda je lazna poodmakla trudnoca u pitanju) i narusenog zdravlja. Pogibija jedne divne osobe, nase forumasice, me je jos vise deprimirala. :kosach:
Od svega na meni najbolje funkcionise libido i MOJ HE3AJA3, pogresan polni organ.
Moja MTF priroda ne jenjava, naprotiv, sve je teze podnosim. Sanjam o bezobraznici sa mog avatara a u stvarnosti nigde ne mogu da se pojavim, nisssam passsable ni sa pola kilometra. Nekad bilo.
U NS sam preko nekoliko godina, nikad nigde izasla. Ustvari, stekla sam utisak da ovde i nije moguce izaci kao "tetka", CD, shem. Ipak, i meni je potrebna podrska; isuvise se dugo nosim sama sa sobom.
Ovaj dugacak uvod mi je bio neophodan. Zelim da ponekad izadjem na neko frendly tiho mesto, narocito me "pale" narodnjaci, al` da eksplodiram. Neka tiha animir muzika moze, ako to idje ima kod nas :krezavi: :pucaodsmeha:
Jednostavno, zelim da sretnem nekoga slicnog sa kim moze da se razgovara. Od kako je Niki otisla....
Srecom, postoji Second Life, ali to je ipak virtual reality:alexis: :bj: :botox:
:carica: :carica: :carica: :carica:
Samo se ti izduvaj i olakšaj svoju dušu...
:love: :kiss:

''
Korisnikov avatar
By Mayce_NS
:sunce: :sunce:

U subotu 11 septembra

Yellow & Dj Van vam spremaju
LADIES NIGHT!----

VOKALI VASIH OMILJENIH DAMA :)

Slika Click Image to Enlarge Image Hosting

Dobro dosli

Vas YELLOW :alexis:
Korisnikov avatar
By Psyho Bunny
Pa, u NS-u ima par lokala gde cesto zalazim...Bar Kažte, Oblomov, Frida(ona u Zmaj Jovinoj), Gusari...
By loreenche
Originally posted by Mayce_NS

U subotu 11 septembra

Yellow & Dj Van vam spremaju
LADIES NIGHT!----

VOKALI VASIH OMILJENIH DAMA :)

Dobro dosli

Vas YELLOW :alexis:

Moram da se pohvalim da sam attendovao navedeni dogadjaj i bilo mi je :awesome:

:cheer:
Korisnikov avatar
By elektron84
Oblomov je ok, Frida naravno, Gusan, Nublu...
Adrijana, Cager...

Ma ima mesta :D
Korisnikov avatar
By Mayce_NS

SUBOTA 25. SEPTEMBAR

MARS ATTACKS !!!!!

VASI OMILJENI HITOVI
U HOUSE REMIKSIMA
DJs FROM MARS

Dobro dosli

Vas YELLOW

:alexis:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
^Boze, ne znam sta da kazem za taj sajt (onaj deo o homoseksualnosti)... kakva mesavina zbrda zdola napabircenog znanja, predrasuda, pokusaja da se bude tolerantan ali upadanja u stereotipe i netoleranciju.... i to u jednom tekstu, u jednoj recenici, moze se naci deset preokreta od pozitivnog preko negativnog do pozitivnog stava... o nepismenosti da ne govorim.... na neke stvari nisam znala da li da se smejem, ili da pocnem da kukam od muke koliko je sve izmesano, nabacano i to bez ikakvog reda ili smisla, tako da na kraju niko ne zna sta je u stvari poenta, poruka, koji je zakljucak, sta se htelo reci i postici pisanjem... gore tekstove u zivotu nisam procitala...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Brokeback

http://www.astrovojvodina.com/gay-club.htm :grin:

slazem se sa poslednjom recenicom autora :)
Jaooo boze sad su i astrolozi poceli da idu u gay klubove i onda da pise budalastine i tkz. izvestaje o tome, to samo potvrdjuje ono sto sam pricao da treba praviti selekciju na vratima i ne pustati svakakvu str8ejtersku bagru da pod plastom znatizelje ili toga sto imaju gay frendove dolaze u klubove i onda prosipaju ovakve budalastine kasnije po medijima.

O samom tekstu nemam reci...prepuno lupetanja i neistinitih tvrdnji kako u NS ima 4 gay kluba, da ih ima toliko valjda bi znali mi za njih :lol: a i sam nacin na koji su srocene recenice u tekstu je smesan i deluje strasno infantilno kao da je u pitanju pismeni zadatak iz 8 razreda :roni:
Korisnikov avatar
By Brokeback
Kao sto rekoh... sa poslednjom recenicom autora se slazem :) ostatak texta je jeftin i glup.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Mr. Hunky

@Laki: a kako bismo to dokazivali na ulazu da li smo gay ili straight :D znam da ces nam saopstiti sad neke zanimljive metode, te jedva cekam da ih cujem :lol:
Jednostavno...delili su oni u klubu redovnim posetiocima clanske karte sa natpisom Yellow, koje su ranije trazili na ulazu a obezbedjenje koje tamo radi poznaje (prepoznaje) redovne posetioce.
A ako to ne upaili postoji milion nacina da neko dokaze na ulazu da je gay :D
Dovoljno je da ga obezbedjenje na ulazu pita recimo kako se zove Madonin prvi album ili ko je glavni dizajner za Dior :lol: ili da ga pita cime se bavi to jest da li je frizer ili se bavi manekenstvom/modelingom i da li se shatro manekenise u nekoj agenciji kako bi kad ga neko pita cime se bavi mogao da kaze da je maneken :kakodane: :lol: ...etc.

Licno nisam koristio ni jednu od gore navedenih metoda ali verujem da bi upalile...proslog leta kada sam pokusao da udjem u klub Hrabro Srce u Beogradu sa jednom ekipom smo imali malui problem jer je obezbedjenje valjda posumnjalo da nismo gay resio sam problem i uveo nas tako sto sam shapuno momku iz obezbedjenja da znamo da je to gay klub da smo zato i dosli i da mogu moji drugari da se poljube tu ispred pred svima ako treba da dokazemo da smo gay :lol:
Korisnikov avatar
By Mr. Hunky
ja i dalje imam te propusnice i uvek ih pokazujem kao pravi štreber :lol:
Korisnikov avatar
By Mariška
Originally posted by Lakiboy_ns

Jaooo boze sad su i astrolozi poceli da idu u gay klubove i onda da pise budalastine i tkz. izvestaje o tome, to samo potvrdjuje ono sto sam pricao da treba praviti selekciju na vratima i ne pustati svakakvu str8ejtersku bagru da pod plastom znatizelje ili toga sto imaju gay frendove dolaze u klubove i onda prosipaju ovakve budalastine kasnije po medijima.
:hmm:
Originally posted by spliff
Originally posted by ...Sitnicava...
Jesmo li heterofobični ako nam smetaju strejtaši u gej klubovima?

totally
Originally posted by spliff

da li su str8eri homofobichni ako im smetaju pederi (i lece) u klubovima? :puzzle:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Nisam izasla...ne pamtim...ali onako stvarno da se provedem. :sigh: Moram se popraviti. :lezba:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Yellowclub Novi Sad Obavestenje za sve Yellowce!
Od sada pa ubuduce vas molim da ne dovodite vase strejt prijatelje,
jer ne pazite koga dovodite i ne postujete pravila kuce.
Oni koji su dolazili do sada su stvarno Ok i dobro dosli su i dalje.
Za sve ostalo sto vam nije jasno javite se u inbox ili na moj broj,pa cete dobiti odgovore .

:up: :up: :up:
Korisnikov avatar
By Morpheus
..... cekam da se otvori Compressor....jedina meka techno muzike u Novom Sadu...
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Lakiboy_ns

Yellowclub Novi Sad Obavestenje za sve Yellowce!
Od sada pa ubuduce vas molim da ne dovodite vase strejt prijatelje,
jer ne pazite koga dovodite i ne postujete pravila kuce.
Sramota.
  • 1
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!