Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by inga
Originally posted by J...

A od iskustava i saveta, sta znam, sad mi jedno pada na pamet da ako ne ustanes do podne, rucak se nece skuvati sam. :lol:

True, so true!

Sto meni (i sestri - ziveli smo zajedno) to nije bio problem, a niko od nas nije..hm..pa, kuvao.

A poslednje 2 godine zivimo sa kevom, i SADA je sestra nasla da kuva ruckove, lol.

^Salim se, zahvalan ja za to, ma kada bilo, dakako ,)

..

A dok smo ziveli sami, 'rucak' je meni bio i przena jaja najopustenije.

Ali tu su i neki drugari, devojke i sl koji vole da kuvaju, pa smo pravili razneneke 'gozbe' etc.

Meni je tada, jer sam tada imao obaveze, za razliku od trenutne situacije, lol, najveci problem bio samostalno ustajanje ujutru. Ne budi mene budilnik, nikakav zvuk.

Mene budi samar i miris kafe ispred nosa.
Korisnikov avatar
By Pauceti
^ Poke in the eye also does the trick. :slika:
Korisnikov avatar
By svejedno
lol.

Ne verujem da bi se takav poduhvat dobro zavrsio ni po osobu 'pokera' ni po mene. Grizla bi me savest posle ,)

..

Ujutru sam...hm.....recimo da je bolje sacekati da ja popijem tu kafu.

Samar se ne oseti kao bol, bar ne u duboko meditativnom stanju mog sna.
Poke in the eye..pa, bas u to doba, ko sto to ide sa mladim ljudima kada zive sami, mnogo ljudi je cesto spavalo kod mene...neki su se vrlo iznenadili kakav sam kada me neko nasilno probudi.

Jer sam vrlo miran inace ,)
By dukkehjem
Ja zivim sa svojima al se generalno odvojeno hranim, a posto je i tada resio da se sredi, sada i njemu spremam hranu. Nikada mi to nije bio problem...
Umem mnogo stvari da spremim (s tim sto en spremam nezdrave koje sam nekada spremio), sada uglavnom povrce, soja, sejtan, na razne nacine i hleb pravim i tako...

Generalno ne vidim samostalan zivot kao preteran izazov sto se toga tice barem.
edit: o, da, i zitarice :love:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Iako sam kucu napustio sa 15 (dobro, prve 4 god sam bio u studentskom, pa mozemo to i da ne brojimo:) ) - smatram da sa osamostaljivanjem ne treba bas ni zuriti. Sve zavisi od toga kakvi su roditelji - ali generalno mislim da ima dovoljno vremena za samostalan zivot.

Misljenja se dijametralno razlikuju iz vremena kad si single i vremena kad imas svoju djecu.

Malo razumijevanja za roditelje - nije na odmet.
:)
Korisnikov avatar
By nsBeckie
od svoje 18. znaci 8 godina - s tim da u toku studiranja sam finansijski bila zavisna, ali poslednje 3-4 godine ne vise otkad radim
Korisnikov avatar
By Njuskalo
9 godina.

Da su bile prilike koje nisu pod SM, i ranije bih.
By faxsimil
Sa 18 godina sam otišao od kuće. Sarajevo, pa malo Beograd, Prijepolje, pa opet Sarajevo, i sada Kragujevac. Šest godina kako živim odvojen od roditelja. Još sam student, radim povremeno (gore spomenuti gradovi su mjesta u kojima sam radio na izgradnji mira :) ) nisam u potpunosti odvojen od svojih, ipak dobijam izvesnu finansijsku pomoć ;) )))) još malo, nadam se!
Korisnikov avatar
By Elena
Od 19-te, imam 39. Znaci vise od pola zivota lepeza1
Korisnikov avatar
By Delerium
da, zivim odvojeno od roditelja, punih 7 godina, mozda koji mesec vise... :D
Korisnikov avatar
By blenta
od 17, 18
tesko jako
al nista ne zamenjuje taj osecaj nadmoci
da ne moras ni za sta da ih pitas i da mislis
sta ce reci i kako ces proci
Korisnikov avatar
By Incubus
Originally posted by dukkehjem

Ja zivim sa svojima al se generalno odvojeno hranim, a posto je i tada resio da se sredi, sada i njemu spremam hranu. Nikada mi to nije bio problem...
Umem mnogo stvari da spremim (s tim sto en spremam nezdrave koje sam nekada spremio), sada uglavnom povrce, soja, sejtan, na razne nacine i hleb pravim i tako...

Kako ga spremaš? Ajde neki recept pls na u2u, ako nije frka naravno

Elem, živio sam on my own ali se nije dobro završilo, za nekih mjesec dana se selim i dobijam drugu priliku koju neću propustiti :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Od 1997. godine. Mada su se desavale nekakve selidbe, pa smo znali da se ukrstamo.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by dukkehjem

A magea da li bi mogao da spremiš?
Korisnikov avatar
By mOwbid
ne zivim sa njima, ali nisam "odvojena". znaci delimicno.
2god
Korisnikov avatar
By TauCeti
Nedavno ušao u 5. godinu.
Finansijski delimično nezavisan oko 3 godine, potpuno tek oko godinu. :S
By Ulix
Ne živim sa roditeljima od 16. godine; do ove godine sam bio delimično finansijski zavistan od njih, a sada sam potpuno nezavistan i osećaj je divan.
Korisnikov avatar
By ROYAL
yes, skoro 10 godina :D (ipak sam ja mlađi od Casina :smeh: )
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!