Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by ns.happyMa jebeš profil, ni meni se ne sviđa - parastosije (Amfilohije) fazon
pazi kad me mrzi i da kliknem play, cim sam video ciji je profil
Originally posted by LeDeNa_Nemoj eto dao sam isuvisno objasnjenje samo sam malo corav
vrabac na grani
nisam kliknula link...posle cu....
bolje vrabac u ruci ...kako ide dalje?....ubi me dedina rakija
Originally posted by dukkehjemNetačno. Ne volim sve homofobne vjernike, bili oni hrišćani ili ne. Btw, taj klip ima veze za Hristom koliko ja sa Lilit. Može da stoji bilo šta kao naslov.
Zbog nekih ekstremista vi mrzite sve hriscane sto je odvratno i glupo.
Klip uopste nije toliko los(da ne pominjem gay filmove tipa Shelter koji su sranje zivo i vredjaju inteligenciju, ali niko onda ne pljuje patetiku)Nije toliko loš, ali jbg kad sam navikao na to da ljudi jure instant otkrovenja i jeftine emocije.
A ono, sad ce da cmizdre, a desetog idu da biju pedere - totalna glupsot, totalno generalizovanje i totalno nedostojno bilo kakvog daljeg komentarisanja. (editovano devetog, u desetog, ne znam sta mi bi)Nije. Nema veće šizije od zadrtih vjernika. Takva žurka u mozgu se ne viđa često.
Originally posted by bernPa sta si onda rekao hriscani - to je znacilo svi hriscani. Kao kad bi rekao neko: pederi jebu decu. i posle se ogradi: ne, nemam ja nista protiv pedera, mislio sam na pedere pedofile.
Netačno. Ne volim sve homofobne vjernike, bili oni hrišćani ili ne. Btw, taj klip ima veze za Hristom koliko ja sa Lilit. Može da stoji bilo šta kao naslov.
Originally posted by bernA ono, sad ce da cmizdre, a desetog idu da biju pedere - totalna glupsot, totalno generalizovanje i totalno nedostojno bilo kakvog daljeg komentarisanja. (editovano devetog, u desetog, ne znam sta mi bi)
Nije toliko loš, ali jbg kad sam navikao na to da ljudi jure instant otkrovenja i jeftine emocije.
A kad bude gay klip u pitanju, ima i njega da komentarišemo.
Originally posted by bernNaravno da ne prasta, jer nema sta da oprosti.
Nije. Nema veće šizije od zadrtih vjernika. Takva žurka u mozgu se ne viđa često.
Vjera je zeznuta rabota. Pogotovo kad se nametne, kao što to kod nas najčešće i biva. Ne mora ona biti implicitno u porodici, već posredno, svedena na nivo običaja u koje se vjeruje koliko i paganskom nasljedstvu odakle običaji i potiču. A sve to podsvjesno utiče.
No, prašta li "bog" pederima?
Meni nije bitno, ne znam da li je tebi? Ali, razriješiče se i to
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!