Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by ultraviolethahahahaha
blizanci su stoka i treba ih pobit.
Originally posted by ultravioletNesam te procitala dobro nesto....
kate poduvati rozikasta jedared jujuju.
Originally posted by DirrtyNisi u pravu veruj mi
Loša iskustva... dvolična gamad.
Originally posted by ivanazuhOvo je tako divno i istinito receno
Blizanac sam, analiticki gledam na svet, lako duhovno spoznajem ljude. Ocas ili jako tesko se zaljubljujem, jer svaki proces u mozgu i emociju koju osetim ili vidim moram da analiziram do jutra. Krasi me i unistava stalna zelja da razumem oko sebe. Lose spavam jer i tad analiziram. U stanju sam iznova i iznova da prastam, vezbam da zaboravljam...
Imam nedostatke - mogu biti culjiv ali i ahresivno histerican, cesto nemam strepljenja da saslusam pricu jer obicno zaplet i kraj znam vec na pocetku. Zbog stalnog mentalnog saplitanja, neverovatno brzo trosim energiju kada pokusam da funkcionisem vizuelno, u mehanickom polju. Ne volim da objasnjavam i diskusija me zmara. Nemam mogucnost da se izrazim jednostavno, pa vrlo cesto govorim figurativno, u pisanoj formi artisticki i anarhosticki...
Moto - Emocija jednostavnog pokreta govori o proslosti i duhovnoj prirodi prirodi bica.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!