Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by DinaIsto mislim kao pre 4 godine (kuku koliko sam ovde ) samo sada cesce nosim suknje i haljine nego tada. Letos sam cak nosila i neke malo ispod kolena... mada su midi suknje i haljine i dalje moja ljubav I nisam glasala, sad cu...
Po meni su samo midi suknje uvek izraz zenstvenosti. I kad idem u nekoj suknji koja skoro da se vuce po zemlji stalno moram da mislim da je podizem jer se inace moze desiti da se srucim niz neke stepenice, a ako ne bas to onda da kupim prasinu. Retko nosim suknje ali kad ih obucem onda mi to stalno razmisljanje ne smeta, osecam se kao da sam usetala u "Prohujalo sa vihorom" Ostale suknje isto mogu da lepo stoje, zavisi kako ih ko ponese. Ali za mini suknje je to po mom misljenju retko...
Originally posted by Mariška
Originally posted by MazilicaIsto i ja.
u suknjama se osijecam ko transvestit
Originally posted by Dinasamo da te ispravim - to je onda maksi duzina: dugacka suknja/haljina do clanaka ili do zemlje - midi znaci srednja duzina (malko ispod kolena) -- ovo se odnosi i na anketu, tek sad vidim... midi je srednja duzina, a u anketi ispada kao da se misli na skroz dugacke suknje... :/
Meni su samo midi suknje zenstvene To zato sto mi taj pojam zenstvenosti sadrzi neku tajanstvenost, a opet neku snagu, ustvari kako sam gore opisivala zene sa izgledom kao iz filma "Prohujalo sa vihorom" ili po romanima Dzejn Ostin (modernizovana verzija naravno). To je meni zenstveno ili bar meni privlacno zenstveno.
Originally posted by nsBeckiePa da, zbog ankete sam koristila "midi"... A inace ne koristim tu rec, nego da bismo se razumeli... Ja koristim kako ti kazes suknje maksi duzine ili cesce jos suknje do zemlje, a ove druge su do kolena ili malo ispod kolena ili srednje duzine i isto za haljine
Originally posted by Dinasamo da te ispravim - to je onda maksi duzina: dugacka suknja/haljina do clanaka ili do zemlje - midi znaci srednja duzina (malko ispod kolena) -- ovo se odnosi i na anketu, tek sad vidim... midi je srednja duzina, a u anketi ispada kao da se misli na skroz dugacke suknje... :/
Meni su samo midi suknje zenstvene To zato sto mi taj pojam zenstvenosti sadrzi neku tajanstvenost, a opet neku snagu, ustvari kako sam gore opisivala zene sa izgledom kao iz filma "Prohujalo sa vihorom" ili po romanima Dzejn Ostin (modernizovana verzija naravno). To je meni zenstveno ili bar meni privlacno zenstveno.
i u potpunosti se slazem>te starinske dugacke haljine su meni najlepse i najzenstvenije
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!