Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Ispred Niskog supa ponekad dezura jedan mladji, malo je zenskastog lica, zdraka me kad prodjem, onako malo... pederski :) Ali nista vise od toga...
Jeste imali nekad neku konkretniju situaciju sa pandurima - pandurkama? Bilo sta.. Odavno su mi sumnjiva kategorija pa me zanimaju njihovi ispadi, ako ih ima :hmm:
Korisnikov avatar
By Incubus
Jesam, često me legitimišu a par puta sam i priveden
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

:lol:

pandurka mi udje u srce pre godinu dana, i nikako da napusti mesto zlocina :spin:
Hahahah..
Ja sam se pre mesec dana tako primio na nekog pandura na granici, da to nije normalno....
Nikada u životu se nisam tako odmah na neku osobu primio.. :)
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Gej iz kraja

Ispred Niskog supa ponekad dezura jedan mladji, malo je zenskastog lica, zdraka me kad prodjem, onako malo... pederski :) Ali nista vise od toga...
Pa to ti je žena policajka...
Korisnikov avatar
By simarrgL*
kakvu sam policajku videla u knezu :wow:

bila je obucena kao sto su momci obuceni, dakle bez suknje i onog smesnog sesirica

kao iz plejboja da je izasla :vruce:
Korisnikov avatar
By nsc
odradio vise uniformisanih (pandura, vojnih lica, obezbedjenja itt) u zivotu, obicno trazio da se prvo svuku, samo jednog pandura onako s nogu, nisu mi nista skrivili, nego onako, doslo mi da kresnem pandura u uniformi
Korisnikov avatar
By Sunce
Pandure i svestenike izbegavam, nekako su mi na margini kada je u pitanju inteligencija.
Korisnikov avatar
By mOwbid
i m...ne volim ih. :gubitnik:s
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Originally posted by Sunce

Pandure i svestenike izbegavam, nekako su mi na margini kada je u pitanju inteligencija.
al su zato za :bedfuck: dusu dali :lol: ne postavljaju suvisna pitanja i rade sve sta hoces :smeh:

oprostite sveta Majko, ljubim ruke :opatica:
Korisnikov avatar
By Sunce
Znas sta - panduru bih morao da objasnjavam anatomiju, gde sta ide i kako se drzi, a svesteniku pak moram da kazem da se istusira, obrije jer ne volim bradu, i da ne moralise - grizla bi me savest da je sa mnom zgresio, pa bi mi dojadio.
Korisnikov avatar
By Gej iz kraja
Dosadni ste (osim jukie-a, koji me nasmeja) dajte neku masnu pricu, mora da su nekog pipkali pendrekom il tako nesto...? :mljac:

Moje drugove pandur startovao u nekoj zgradi, postrojio ih pa prvo malo udarao bez razloga a onda poceo da ih zaskace, hvatao se za kitu, drkao preko pantalona.. Kazu prekinuo ga kolega.. mada ko zna sta je tu bilo
Meni su te situacije i smesne i seksi, kad se zavrse na pokusaju, naravno. Da je mene pandur startovao bio bi iznenadjen reakcijom, mozda bi jadnik pobegao :D
Korisnikov avatar
By mOwbid
pre nedelju dana su mi uzeli bzvz 80e, nisu mi smesni i seksi...ne :drama:
Korisnikov avatar
By KiWi
bilo je ... ali nikada dok su bili na dužnosti i ništa ozbiljnije ...
Korisnikov avatar
By taurus

Dosadni ste (osim jukie-a, koji me nasmeja) dajte neku masnu pricu, mora da su nekog pipkali pendrekom il tako nesto...? :mljac:

Moje drugove pandur startovao u nekoj zgradi, postrojio ih pa prvo malo udarao bez razloga a onda poceo da ih zaskace, hvatao se za kitu, drkao preko pantalona.. Kazu prekinuo ga kolega.. mada ko zna sta je tu bilo
Meni su te situacije i smesne i seksi, kad se zavrse na pokusaju, naravno. Da je mene pandur startovao bio bi iznenadjen reakcijom, mozda bi jadnik pobegao :D
Pozovi druga da izmasta jos koji kadar ako smo mi dosadni.Ja sam rekao svoje iskustvo,a nemam nameru da izmisljam ovde neko pendrecenje i sadomazo naguzavanje da bi ga ti brze izdrkao......:transprst:
By dukkehjem
jok...
E, sad nekad mi je malo nezgodno sto sam, u fazonu - pacifista, a nalozim se kad vidim uniformu, kratke frizure, opasne momke i taj fazon :lol:

medjutim, koliko god te situacije mogle da budu smesne/seksi, to da se neko hvata za kitu i drka preko pantalona je neeticko, odvratno ponasanje, sorry.

Dobro je, verovatno, naci decka pandura (ili decka koji ima uniformu bar i opasan look lol) pa se onda zabvljati, a ovako... uopste ne bih bio u elementu za takve pizdarije i uznemiravanja...

(Mada, ono, opet treba priznati i da sam prosli put kad sam osetio ruku na zadnjici u busu, prvenstveno bio:yay: a onda iza sebe video BABU i bilo mi je vise :sekirica: i neki moral probudjeni koji se na trenutak izgubio itd. nego popaljivo :bljak: )

(I drugo, ko kaze da ce neki "seksi pandur" da te smara? Moze da se desi da bude neka bljak pojava, a to sto te neko uznemirava upotebljavajuci polozaj svoj itd. mnogo govori o takvoj osobi pa opet ne bih mogao da se nalozim.)
Korisnikov avatar
By Gej iz kraja
Originally posted by taurus

Pozovi druga da izmasta jos koji kadar ako smo mi dosadni.Ja sam rekao svoje iskustvo,a nemam nameru da izmisljam ovde neko pendrecenje i sadomazo naguzavanje da bi ga ti brze izdrkao...... :transprst:
To sto si isao preko tramvajskih sina i obilazio sa leve strane (?) nazivas situacijom? Pih, izem ti situaciju
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by taurus

Pozovi druga da izmasta jos koji kadar ako smo mi dosadni.Ja sam rekao svoje iskustvo,a nemam nameru da izmisljam ovde neko pendrecenje i sadomazo naguzavanje da bi ga ti brze izdrkao...... :transprst:
To sto si isao preko tramvajskih sina i obilazio sa leve strane (?) nazivas situacijom? Pih, izem ti situaciju
Izesh mi kurac.

P.S. I koliko god se trudio necu ti pisati kako sam ga karao!!!:hand:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!