Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Heartkiller
"Ljubav je uvek otvorenih ruku. Otvorenih ruku dopuštate ljubavi da dolazi i odlazi kako želi, slobodno, jer bi ona to ionako činila. Ako pokušate zarobiti ljubav, shvatiće te da držite samo sebe."

Leo Buscaglia
By LeDeNa_
A ljudi i ne sanjaju da onaj ko završi jednu stvar nije onaj isti koji je tu stvar započeo, čak ni onda kad obojica imaju isto ime, jer je to jedino što ostaje nepromenjeno, ime, i ništa više.

(Godina smrti Rikarda Reiša)
By manipulatorka
mole se pametniji da vise ne popustaju, situacija postaje nepodnosljiva :sekirica:
By LeDeNa_
According
to Greek mythology, humans were originally created with four legs, four
arms and a head with two faces.
Fearing their power, Zeus split them apart, condemning them to spend
their lives in search of their other half.

Platon
By LeDeNa_
Originally posted by KorvinOdAmbera

“...oduvijek proklet ljepote muške,
rob sam vlastitog hedonizma,
al' čuvam se lažne dobrote ljudske,
preslatkog vina i drskog cinizma...”

Citat pesme jednog poznanika koji ima izuzetan duh. Ovaj stih me je posebno oduševio.
:up:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Originally posted by LeDeNa_

According

Platon

Every heart sings a song, incomplete, until another heart whispers back. Those who wish to sing always find a song. At the touch of a lover, everyone becomes a poet.

Plato
Korisnikov avatar
By Mariška

According

Platon
"Svaki od nas, dakle, jeste samo prepolovljeno znamenje od jednoga čoveka, jer smo, rasečeni kao svoje (svoje ili plosnatice - vrsta morske ribe, Pleronectidae; prim. prev.), postali dvoje iz jednoga. I otuda svaki uvek traži drugo znamenje koje mu odgovara. Prema tome, svi oni muškarci koji su odsečak od onoga zajedničkoga roda, koji se nazivao muškoženski, vole žene, i većina preljubnika postala je od toga roda, a opet sve žene koje vole muškarce i one koje su preljubnice, postale su takođe od toga roda. A one žene koje su odsečak od žene ne mare mnogo za muškarce, nego više naginju ka ženama, i od toga roda postaju heteristrije. A svi oni koji su polovina od muškarca, vole muškarce; (...) dakle žudnji za celinom i lovu na nju ime je ljubav."

(Platon: "Gozba", četvrta beseda - Aristofan)
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Margarita se (primorana) pojavljuje na balu svog brata Sarla IX na dan kada je odrubljena glava njenom ljubavniku -srece se sa Sarlom - zavrsetak njihovog razgovora:

-Pazite, gospodjo, na ruci imate mrlju od krvi!
-Zar je to vazno, gospodaru, samo dok je na mojim usnama osmeh?

(Kraljica Margo (A. Dima)- parafrazirano iz secanja)
By LeDeNa_
Originally posted by nsBeckie

Margarita se (primorana) pojavljuje na balu svog brata Sarla IX na dan kada je odrubljena glava njenom ljubavniku -srece se sa Sarlom - zavrsetak njihovog razgovora:

-Pazite, gospodjo, na ruci imate mrlju od krvi!
-Zar je to vazno, gospodaru, samo dok je na mojim usnama osmeh?

(Kraljica Margo (A. Dima)- parafrazirano iz secanja)
Da, da

Korisnikov avatar
By Mars
I upamti dobro ovaj trenutak kada je telo majke izlečilo svaku bol tvoje duše.

Anita Diamant, "Crveni šator"
Korisnikov avatar
By Dina
Društvo u kome se ne čuje glas žena nije manje žensko, ono je manje ljudsko!!!
Mary Robinson
Korisnikov avatar
By nsBeckie
^ :up: :up: :up:

Slediti svoj san i opet slediti svoj san - i tako - ewig[1] - usque ad finem[2]...

(Conrad, Lord Jim)

1 nem. vecito
2 lat. sve do kraja
Korisnikov avatar
By mitrandir
Real stupidity beats artificial intelligence every time.

Terry Pratchett, Hogfather

Gods don't like people not doing much work. People who aren't busy all the time might start to think.

Terry Pratchett, Small Gods

There are, it has been said, two types of people in the world. There are those who, when presented with a glass that is exactly half full, say: this glass is half full. And then there are those who say: this glass is half empty. The world belongs, however, to those who can look at the glass and say: What's up with this glass? Excuse me? Excuse me? This is my glass? I don't think so. My glass was full! And it was a bigger glass!

Terry Pratchett, The Truth

"Five exclamation marks, the sure sign of an insane mind."
— Terry Pratchett (Reaper Man)
Korisnikov avatar
By DiablO
Res, non verba. (Dela, ne reči)
Korisnikov avatar
By emo_haos_
''Mislite život je kratak?
Meni se čini
da je san tako dug...''

''Happiness is not something ready made. It comes from your own actions.''

''Use things not people.''

''All generalizations are false, including this one.''
By Hans
'Latinski jezik vam očigledno ne leži. U njemu nema 'bre', nema 'more' nema 'ovaj', nema 'onaj'. Latinski jezik zahteva preciznost, lakonsko izražavanje, red u rečenici i u životu. Dakle, sve ono što vama nedostaje.' (Svetlana Bojković, Bolji život) :lol:

'Gesundheit ist nicht alles, aber ohne Gesundheit ist alles nichts' (Šopenhauer). Zdravlje nije sve ali bez zdravlja sve je ništa.

'Die Wahrheit ist es, dass mir auf Erden kaum zu helfen war'( Klajst) - Istina je da mi na Zemlji nije bilo pomoći.

'Očekujete da vam kažem šta je to umetnost. Sve i da znam, zadržao bih odgovor za sebe'. (Pikaso)

Omiljeni citat za ovaj forum- 'Ubi me prejaka reč.' (Miljković) :lol:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
- Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. (Mesa Selimovic)

- Ako ne možete reći istinu o sebi, nećete moći ni o drugim ljudima. (Wirginia Woolf)

- Onaj ko je moj prijatelj, taj ne postavlja pitanja, onome kome sam prijatelj kazujem ono što i ne pita. (Ivo Andric)
Korisnikov avatar
By Heartkiller
"Ostavi onome koji voli ono što voli, jer ako mu kažeš da ostavi ono što voli, on će i dalje voleti ono što voli, a tebe će mrzeti."

:)
By Kragi
Opšte je pravilo da, što je čovek talentovaniji to više sumnja u svoj talenat.
Karlos Ruis Safon, Igra anđela
Korisnikov avatar
By emo_haos_
“Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see life with a clearer view again.”
Korisnikov avatar
By Mariška
Originally posted by mitrandir

There are, it has been said, two types of people in the world. There are those who, when presented with a glass that is exactly half full, say: this glass is half full. And then there are those who say: this glass is half empty. The world belongs, however, to those who can look at the glass and say: What's up with this glass? Excuse me? Excuse me? This is my glass? I don't think so. My glass was full! And it was a bigger glass!

Terry Pratchett, The Truth
Happens to be true...

Originally posted by emo_haos_

“Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see life with a clearer view again.”
:)
By LeDeNa_
"Sve ide, sve se vraća; večno se okreće Krug Života.....Krivudava je staza večnosti".

Niče
By LeDeNa_
"Sudbina nije stvar slučajnosti, već je stvar izbora; to nije nešto što treba čekati, već nešto što treba postići."

W. Jennings Bryan
By LeDeNa_
"Ostavljam svakome da živi prema svojoj naravi i slažem se da ljudi umiru prema onome što smatraju da je dobro, s tim da meni dozvoljavaju da živim sa svojom istinom".

Spinoza

"Naša najveća greška je naša preokupacija sa greškama drugih"

Gibran

"Jer ljudi i ne slute koliko ima moćnih i velikih koji tako ćutke i nevidljivo, a brzo, umiru u sebi"

Ivo Andrić

"Najveća od svih grešaka je ne biti svestan nijedne"

Carlyle
Korisnikov avatar
By Incubus
Originally posted by Mariška

According

Platon
"Svaki od nas, dakle, jeste samo prepolovljeno znamenje od jednoga čoveka, jer smo, rasečeni kao svoje (svoje ili plosnatice - vrsta morske ribe, Pleronectidae; prim. prev.), postali dvoje iz jednoga. I otuda svaki uvek traži drugo znamenje koje mu odgovara. Prema tome, svi oni muškarci koji su odsečak od onoga zajedničkoga roda, koji se nazivao muškoženski, vole žene, i većina preljubnika postala je od toga roda, a opet sve žene koje vole muškarce i one koje su preljubnice, postale su takođe od toga roda. A one žene koje su odsečak od žene ne mare mnogo za muškarce, nego više naginju ka ženama, i od toga roda postaju heteristrije. A svi oni koji su polovina od muškarca, vole muškarce; (...) dakle žudnji za celinom i lovu na nju ime je ljubav."

(Platon: "Gozba", četvrta beseda - Aristofan)

Kompletna Gozba je must za čitanje, Sokrat i Platon su extremno gay friendly, postoji momenat kada Sokrat govori u korist usvajanja djece od strane istopolnih parova, čini mi se u Fedonu ili Fedru, ali prije 2500 godina :hypno:
Korisnikov avatar
By Frey
"Ракија је мајка!"
- Вера Чукић у филму "И бог створи кафанску певачицу"
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 26
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!