Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by sleepingsunNisam se iživela u tom kontekstu, ali ni nemam potrebu za tim. Uvek me je više privlačila sigurnost i ozbiljnost.
zanima me jeste swe slazete da svako mora da prodje onaj klasican period kao da se izivish..pa budes sa trista tipova/riba na 1 wece..i onda kao nadjes ribu/tipa swog zivota kako god..i ostane te sa tom osobom..kao kad mozete da se poswetite toj osobi..
Zato sto srecem swe wise ljudi koji upoznaju nekog ko im se kriticno swidi..al useru tu wezu i pobegnu od te osobe..jer kao isuwise su mladi da bi se toliko wezivali..jer osete da bi toj osobi dali swe..a to mi nje shit..ako upoznash THE ONE..jbt to je to..i stick to that person..gde ces bolje..
Al whatever..jer ste prosli taj perios nebitnih veza da biste dosli do one prawe..jer werujete da je to swima potrebno..ili jednostawno ne..neko nije u tom filmu..i samo pristaje na weze..ne kompromise..i moze da s eposweti nekom uwek!!
Originally posted by hlaefdige
kad se izivim, ja cu da umrem
Originally posted by m..
nikada se necu iziveti, a za real thing sam uvek spremna kad naidje.
Originally posted by Black Ladysmesni su mi odgovori
Ne znam sta sam napisala za ovu temu...
ali mislim da jesam, a mozda i nisam.. ma ko ce ga znati...
Originally posted by m..
nikada se necu iziveti, a za real thing sam uvek spremna kad naidje.
sleepingsun napisao:zanima me jeste swe slazete da svako mora da prodje onaj klasican period kao da se izivish..pa budes sa trista tipova/riba na 1 wece..i onda kao nadjes ribu/tipa swog zivota kako god..i ostane te sa tom osobom..kao kad mozete da se poswetite toj osobi..Pa ukurac kako da ja čitam tekst kada netko umjesto v piše w?
Zato sto srecem swe wise ljudi koji upoznaju nekog ko im se kriticno swidi..al useru tu wezu i pobegnu od te osobe..jer kao isuwise su mladi da bi se toliko wezivali..jer osete da bi toj osobi dali swe..a to mi nje shit..ako upoznash THE ONE..jbt to je to..i stick to that person..gde ces bolje..
Al whatever..jer ste prosli taj perios nebitnih veza da biste dosli do one prawe..jer werujete da je to swima potrebno..ili jednostawno ne..neko nije u tom filmu..i samo pristaje na weze..ne kompromise..i moze da s eposweti nekom uwek!!:andjelak:
Blady napisao:Ja mislim da sam spremna....
a opet ne bih da mi se zivot ugasi zbog toga....
Ipak, sudeci po svemu, cini mi se da se cu se jos iziveti... dok ne naidje ona prava...
jbg-a... tako valjda mora...
Blady napisao:Ne znam sta sam napisala za ovu temu...
ali mislim da jesam, a mozda i nisam.. ma ko ce ga znati...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1150817#p1150817]sleepingsun napisao:[/url]zanima me jeste swe slazete da svako mora da prodje onaj klasican period kao da se izivish..pa budes sa trista tipova/riba na 1 wece..:
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!