Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Mariška
Pretty boy Cameron ...

''

... njegov dečko, FTM ...

''

... trudnoća ...

''

... ćerkica !!!

''
Korisnikov avatar
By Mariška
Ko kaže da je šminka samo za fem klince?

''

Oops, šta je sad pa ovo?

''
Korisnikov avatar
By simarrgL*
ja toliko volim da gledam te drag queen snimke :wundy:
By dukkehjem
joj, i ja! prezabavno je i svaka im cast hahaha voleo bih da vidim sebe kao zenu :lol:
edit:
Inace, mislim da je lik koji je vikao elave britney alone pogresio sto je otkrio ruke, one su mu "muske", onaj u beloj majici je pametniji u smislu da su mu vrat i ramena kolko-tolko pokriveni...
anyway, svaka njima cast, ja ne bih umeo ni za sto godina :kesa:
Korisnikov avatar
By Mariška
Ma meni su oni najbolji kad su u onoj fazi u procesu šminkanja da se ne može lako odrediti kojeg su pola...

:bale:

:drkanje:
By dukkehjem
Marishka, meni nisu privlacni, ali su mi fascinanti i smatram da zasluzuju :hail:
Korisnikov avatar
By LilithDaScar
Ko nije gledao Ru Paul Drag Race, ćelava mu keva :)
Meni je uvek smetalo što ne možeš da nadješ ni jednu poštenu CD ili TS devojku u Srbiji. Sve je nešto polu muževno.
Moja najveća zamerka je što ne rade na sebi i ne znaju da se šminkaju. Čak i ove što se trude pa gledaju tutorijale, slušaju generalne savete pa to ni na šta ne liči :nope:
Šminka je umetnost, treba je tako i doživeti. I kao i svaka umetnost je skupa, potrebno je mnogo rada. Ove što se šminkaju samo za sexdate, meni je to bzv.
Korisnikov avatar
By bern
ju, ala si se ti ispričala, dewojko. možemo li vidjeti nešto od tvog rada? pitam ovo ne da bih bio ciničan zbog tvog posta, nego me zanima.
Korisnikov avatar
By Madonna
ajde mene nasminkaj hocu ja evo ja se javljam vise mi nije ruzno !!!
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2646755#p2646755]LilithDaScar napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2646688#p2646688]Dr_Shortbus napisao:[/url]Iskreno, Denika to bolje radi. :)
Ko je Denika i gde su te fotke?
Evo, dušo, imaš i u ovom uglednom magazinu jednu od tih slika, uz intervju pride, pa možeš i da pročitaš vizije, a i da vidiš kako to izgleda kad se bez ikakvog budžeta, uz pomoć drugarice, pederka sama trandžira za potrebe javnog političkog delovanja :

http://www.optimist.rs/optimist-16-februar-2014/" target="_blank
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!