Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

By Bombina
ha ha ha bila sam u drustvu gledala sam noleta i janka,nasi junaci :kola:
Gde si Bekutaaa?
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by Seaman

Pozdrav Bekuta :D
Bekuta! :smeh: hahahhaha jao kao ona pevacica Ana Bekuta! (jel' se tako zove?) :lol:

a inace, ako nekoga interesuje zasto mi je nik Beckie... reci cu samo da je prvo trebalo da bude Becha /Beka/ *(kao skraceno od Rebeka), ali sam se onda u poslednjem trenutku predomislila i stavila Beckie /Beki/... (a ako nekoga interesuje zasto najpre Beka, to mogu objasniti na u2u ;) )

da, inace sam bas u obavezama... samo mi curi vreme :cupakosu: ali valjda cu uspeti da prezivim :)

pozzic svima
:grouphug:
Korisnikov avatar
By Dina
Bekuta :lol: Pa da ona pevacica... Mada naspram mojih nadimaka, dobro si prosla. Simor me zove Dinojka, Maza i sad i Bombi fufa i fufka, Loni Dince... ima sigurno jos neki...

Mene otac zove Beki :sweet: a mislim da znam zasto je trebalo da ti budes Beka i bez objasnjenja ;) bar ja mislim da znam :lol:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
da, ti bi jedina (od prisutnih) i mogla da znas (jednim delom) zasto... ja mislim da ti dobro mislis vezano za ono sto sam ja mislila :lol: (moram da budem sto uvijenija :smeh: )
Korisnikov avatar
By Dina
Samo da kissnem Mazu pa odoh da ucim... ceo dan se zamajavam sto netom sto poslom... slabo ucila.

Drago mi je da ti se svidja moj novi potpis...
Korisnikov avatar
By Seaman
Umjesto ovoga PRE NEGO STO SAM PRIMIO BELU RASU, htjedoh da stavim PRE NEGO STO SAM PRIMIO PRVU KITU :lol:
Korisnikov avatar
By Dina
Heheh sreca da sam vec u Razno stavila ciji je to citat :njanja: odoh sad :putnik:
Korisnikov avatar
By Seaman
Boze ja se ne sjecam prve kite :placko:
Korisnikov avatar
By Dina
:lol:

Bombi ko su Belka i Strelka? Nadam se da nismo Maza i ja :molise:
By Bombina
Originally posted by Dina

Bombi ko su Belka i Strelka? Nadam se da nismo Maza i ja :molise:
he he he he he Bekuta moram da te sapnem,dodji :zvizdi:

Dina :giggle: necu da ti kazem ,Lonija virni i slusa yutobe i gde se zalazimo more :giggle:
By Bombina
:njanja: :wink: kiiss za svee
danas je bio lep dan,sam bila sa mojom kumom jele smo bele meso,jer se radi zbog misica he he
Korisnikov avatar
By nsBeckie
pozdravcic svima.... kod mene je radno :kopa: :smeh:
Korisnikov avatar
By Dina
Juuupiiiii zurka u kaficu, polozila sam ispit :kolo: :kolo: :kolo:

:harmonika: :gitara:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Cestitke, Dina!

A ja polozila 2 ispita danas :smeh: To smo se nas dve dogovorile :lol: mentalnim putem ;)

drzte mi fige za jos dva koja slede u sledecem dvobroju casopisa "Polaganje navrat-nanos" iz edicije "Hvatanje poslednjeg ispitnog voza"

Korisnikov avatar
By Dina
Ns Beckie,
cestitam! :kiss: I drzim fige za dalje :fige:

I ja sam polozila dva ako se gleda Bolonja... :lol: Bolonjci su me gledali kao nenormalnu sto sam spremala sve to, ali ja sam po starom programu :sigh:

:kolo: :kolo: :kolo:
Korisnikov avatar
By Seaman
Juhu :yay:

Ja sam vestac, predvidjao sam Dini ocjenu i tako je i bilo. :)

Cestitke za Dinu i Bekutu :kolo:

Drzimo fige za Bekutu da polozi bar jos tri ispita isti dan :lol:

:fige: :molise:

:kolo: :kolo:
By Bombina
:iskolacen: jebo te poslednji studenti koji su polozili,valjda sam ranije gotova,ma sad idem novo predavanje pocinju,c c
Bekuticeee cestitka :jumphug:
Dina,pepala si me stvarno,zatrpi se krpe po krpu
Mazooo :jumphug:

cekam da organizujete sto preee
Meni je zao sto je podneo ostavku :(
Korisnikov avatar
By Dina
Jeste Mazo, pravi vestac! Nego sledeci put molim da se predvidi visa ocena :durenje: Mislim nije ni ova losa, odlicna je. Nego prvi profesor je hteo da mi da jos visu, ali drugi rekao a ne Mazino predvidjanje je ova ocena, i mora ta... :lol: Pricali smo vec o tome da nam cesto ocene za predmete koje volimo budu nize a one za koje ne vise... Meni je za ovaj predmet bilo samo da prodjem, sest mi je bilo dovoljno, kad ono... i ocena dobra :bouncy: a ono ista je ili cak i visa kao i neki predmeti koje sam volela i zbog kojih sam i upisala ovaj fax :puzzle:

Ako si mislila da je diplomski Bombi, pa nije to prepadanje :lol: Kamo lepe srece da je to... no priblizila sam se jos malo i tom casu :diplomac:

Glava me boli ali vec razmisljam sta cu da ucim, kad i kako da nabavim literaturu za sledeci ispit :doh: No moram i na posao... aj aj aj

Ali moze i susret sto se mene tice... Nesto razmisljam mogli bismo da spojimo sa onim vikendom kad je sajam knjiga, pa ako dolaze tada kaficani i kaficanke koji nisu iz Beograda taman da prisustvuju i okupljanju kafica... Sta kazete? :eureka:
By Bombina
Dina,sajma knjiga pocinju u 25 og okt do 31 og okt
znaci nekima ko zeli da prisustvuje koji mogu da se odgovaraju,a simor falio nisam njemu videla ni hedonist Totic
auu Nanny :(
Vdiela sam Momo i Vanile,odusevile su je za mene
Mazina posla i teretana ,juri da nadje da bude prvi he he
Bekutice koji je smer?..nisam te dugo komuncirali..
Korisnikov avatar
By Dina
Pa da upravo sam mislila na Simora, Bekutu a i druge kaficanke i kaficane koji dolaze povodom sajma knjiga, pa sam mislila da je zgodno da spojimo sa susretom kafica pa da i njima bude zgodno posto su vec tu :)
  • 1
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 83
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!