Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
anyway, svi smo mi protiv fizickog nasilja yadda yadda... znam da ja jesam. :lol:

no, nemali broj puta sam se u zivotu nasao u situaciji da se netko ponasa tako idiotski ili zlobno ili zloupotrebljujuci poziciju moci ili jednostavno jako bezobrazno da sam pomislio "uh, kako bi tebe netko trebao spiciti sada sakom u facu"... i naravno da ja to nisam nikada ucinio, nego sam kao civiliziran coek otisao frustrirano klimajuci glavom i verbalno negodujuci zbog takvog ponasanja...

znate takve situacije? recimo, kad se netko gura preko reda u guzvi ili kad se kurci na ulazu u neki klub i sl. i onda u takvim situacijama ja i vecina mojih prijatelja jednostavno kolutamo ocima, uzdisemo, komentiamo kak je to nepristojno yadda yadda, ali ta osoba napravi sta i kako hoce i bas je briga sto netko tu sad kenjka.

well, imam jednog prijatelja koji je drukciji (& i love him for that), i kojemu nije problem konflikt, nakon sto su iscrpljene sve pregovaracke opcije, rijesiti upotrebom fizicke sile. nekoliko puta sam svjedocio tome i mogu reci da je uvijek bio u pravu i da je druga strana definitivno zasluzila (ili "zasluzila") da dobije po njusci, ali i dalje to zna biti neugodna situacija.

dakle, moje pitanje je... i guess... sta sa takvim situacijama?

ono, mozes se truditi i satima nekome ojasnjavati, sa svom snagom racionalne argumentacije, da je supak i nista. a mozes ga u roku od pet sekundi dvaput spicit sakom u facu i stvar je rijesena! :party:

pitam se ko keri bredšo dakle, kada s riječi treba preći na šake?:ples:
By Swanheart
samo nastavi da kolutas ocima, da mozes i ti da odes preko reda negde ne bi ni otvarao ovu temu :kosa:
Korisnikov avatar
By Sunce
Meni se tako nesto tako desavalo sa jednim foumasem na ovom forumu, rec je o Popaju. Toliko puta mi dodje da ga sljepim po njusci, da napisem nekakve gadosti, ali na kraju sve svedem na salu, budem glupa bizuterija i tu se prica zavrsi. :lol:

:)
Korisnikov avatar
By Srklet
znam da sam zanimljiv, ali odlazite u offtopic. :hand:
Korisnikov avatar
By bas bleu
ja bih najradije sve tako zavrsavala, ali sta cu, nosim naocare.
Korisnikov avatar
By Mage
Pogledati seriju Death Note :eevil:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja sam mazohista. Ko mene kamenom, ja njemu obraz da me udari jos jace.
Korisnikov avatar
By Mage
Ont: više volim nogom u glavu :wundy:

Nedostaje mi taekwondo :sigh:
Korisnikov avatar
By Azdaja
blah...nemam sta da piŠnem ovde...:smeh:
Korisnikov avatar
By Marvin
Apsolutno nikako.
Naopako, pa nije valjda da je neko ko se gura u redu ili se ponaša zlobno "zasluzio" batine?
To moze i jezikom da se istuče.
Korisnikov avatar
By luciferin91
sve se moze reshiti razgovorom. :fige: u protivnom jednostavno morash odustati, neka ga nek se gushi u svom balkanskom mentalitetu....:roll:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ja posegnem za onim zloglasnim mrstenjem, kiselim osmesima i prekornim pogledima Kazu da je to ubitacno sa ove strane Dunava, prosto nam ne treba nikakvo oruzje.
Korisnikov avatar
By VANGEL
Nagledao sam se svaceg necijeg idiotluka ali mi ne dodje da ga-ih udarim , sami ce se udarati jednog dana...A ako bas moram da odreagujem na finjaka ga spustus na zemlju bez ikakve nervoze i vikanja.
Korisnikov avatar
By James.
Cesto dodjem u iskusenje da takve situacije resim fizickim nasiljem.
Ali sada to vise ne radim.
Izbrojim do 10, iskuliram...
Poslednji put sam zestoko reagovao pre neke 2 godine. A osoba koja je to istrpela je jedna od vaznijih u mom zivotu. Kad se samo setim pogleda te osobe... :sigh: Posle toga, vise nikada nisam dozvolio sebi da izgubim kontrolu ma koliko me neka osoba ili situacija iznervira.
Korisnikov avatar
By Pipin
Ja hvatam na buku. :flasher:
Dignem prašinu naglo i glasno tako da se ustrašena živuljka brzo povuče. Svi okolo počnu da se okreću i ustremljuju svoj pogled ka mojoj žrtvi. Još nijednom mi se nije desilo da to ne upali. Valjda imam opasnu facu kad me strefi popizditis. :radosnice:
A umem da se raspizdim u momentu, od penzosa pa do kravataša. Skoro mi se desilo u jednoj prodavnici da sam čekao iza jednog slabašnog dedice da uzme hleb, a on uhvatio da rukom opipava i stiska jedan po jedan da vidi valjda koji mu je mekši za njegove jadne zube. U momentu mi je jurnula krv u facu. Mislim da me nije primetio da stojim iza njega, jer je jadničak šokirano odskočio od zemljice kad sam mu iznenada dreknuo na uvo "ŠTO NE ZAGRIZEŠ SVAKI?!" :rafal: i nastavio da ga pičkaram pred svima koji su u međuvremenu provirivali između rafova da vide šta se to dešava. Matori je u momentu zgrabio prvi hleb koji mu je došao pod ruku i ćutke zbrisao na kasu. Eto, to je primer kad mi je bilo malo krivo što sam tako postupio. Inače ne. Al i bio je kriv. Mislim da bih u drugim slučajevima upotrebio silu ukoliko prestravljivanje glasnim dubokim glasom ne bi urodilo plodom. Ustvari, ne znam tačno, ipak sam ja pederuša :nokti:
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Pipin

Ja hvatam na buku. :flasher:
Dignem prašinu naglo i glasno tako da se ustrašena živuljka brzo povuče. Svi okolo počnu da se okreću i ustremljuju svoj pogled ka mojoj žrtvi. Još nijednom mi se nije desilo da to ne upali. Valjda imam opasnu facu kad me strefi popizditis. :radosnice:
A umem da se raspizdim u momentu, od penzosa pa do kravataša. Skoro mi se desilo u jednoj prodavnici da sam čekao iza jednog slabašnog dedice da uzme hleb, a on uhvatio da rukom opipava i stiska jedan po jedan da vidi valjda koji mu je mekši za njegove jadne zube. U momentu mi je jurnula krv u facu. Mislim da me nije primetio da stojim iza njega, jer je jadničak šokirano odskočio od zemljice kad sam mu iznenada dreknuo na uvo "ŠTO NE ZAGRIZEŠ SVAKI?!" :rafal: i nastavio da ga pičkaram pred svima koji su u međuvremenu provirivali između rafova da vide šta se to dešava. Matori je u momentu zgrabio prvi hleb koji mu je došao pod ruku i ćutke zbrisao na kasu. Eto, to je primer kad mi je bilo malo krivo što sam tako postupio. Inače ne. Al i bio je kriv. Mislim da bih u drugim slučajevima upotrebio silu ukoliko prestravljivanje glasnim dubokim glasom ne bi urodilo plodom. Ustvari, ne znam tačno, ipak sam ja pederuša :nokti:
:awesome:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ranije sam udarala ljude u tim situacijama.

vise ne.

ponosna sam sto sam prestala.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Takve situacije kod mene generišu urnebesnu transformaciju od ljubaznog stvorenja koje izbegava konflikt, preko inhibiranog Mr. Hyde-a, do histeričnog Kalimera. Pitanje je vremena kada će moj bes izazvan tuđim bezobrazlukom imati opasan i društveno neprihvatljiv čin za ishod.

Ja bih, zapravo, najradije hodala Knez Mihajlovom (i šire), sa motkom i bila ka' onaj šerif iz Walking Tall (oriđinala). Svu bih gamad pomlatila.
Korisnikov avatar
By Mariška
Originally posted by hlaefdige

ranije sam udarala ljude u tim situacijama.

vise ne.

ponosna sam sto sam prestala.
Slično.

Ranije mi se dešavalo da udarim ljude u tim situacijama, npr. kad mi odvaljuje bubreg da bi se progurao pre mene.

Više ne. Sad samo kenjkam i izbegavam gužvu.

Nije da sam nešto ponosna zbog toga, samo znam da nema smisla nervirati se, a kamoli fizički se obračunavati zbog takvih sitnica.

Iskustvo mi je pokazalo da takvi ubrzo sami na**bu...
Korisnikov avatar
By IriS
javi mi se ta želja, ali avaj, volim svoje šake i rado ih čuvam :kosa:

ali mi se desilo skoro da sam jednu sredovečnu, ne baš toliko matoru, ženu, uhvatila za ruku i izvukla iz SUPa, po cenu da moram da je bijem i da me uhapse. no, ona se prilično uplašila mene, valjda sam bila narogušena... a to ume da izgleda opasno (tako su mi kazali).

lm, posle celonoćnog čekanja u redu za pasoš, ona krenula da se ufura preko reda. kad malo bolje razmislim, stvarno je dobro prošla.

inače, što Marvin reče, uglavnom:
Originally posted by Marvin

To moze i jezikom da se istuče.
Korisnikov avatar
By bern
Nekad samo kipim, ali to nije dobro za želudac :D Sad obično pustim prestupnika osim ako stvarno nije strašno. Ili im uz osmijeh objasnim da sam svjestan da me preve budalom, ali ako im znači da uđu preko reda, neka im bude.

Najbolji efekat je kad se pravim da ih ne vidim. Npr, treba da kupim kartu. Ispred mene ulazi lik i čeka preko reda. I ode mušterija ispred mene, u ubaci se ovaj padobranac. I kad junak krene sa "ja bih jednu kartu..", ja samo dreknem ispred njega kao da sam sam "molim jednu kartu do..." i turim pare na šalter. Ne znam zašto, ali baš streknu :lepeza:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!