Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Ima li medju nama planinara, back-packera, hikera ... ?

:putnik:
Korisnikov avatar
By Aksa
Moja mama je bila planinar dugo, ali ja nisam pošla tim vodama. Nemam vremena. A ni dovoljno želje, ni prijatelja spremnih za to, da bih bila planinar. Ina?e bih verovatno našla vremena.
Korisnikov avatar
By dilan dog
da, bavim se hikingom, i
uzivam u tome...
Korisnikov avatar
By Mars
Lepo bi bilo da je vise planinara.

Do sada je to bila iskljucivo hetero aktivnost i komponenta jmog zivota i uzivam puno u tome... Ali bi moglo da bude JOS bolje.

:tenis: :tenis:
Korisnikov avatar
By The Greenish
Ja bih voleo da idem na neko krace planinarenje. Ali naravno samo leti...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
drugaricina tetka nas je terala mene i nju da se pentramo na Frushku Goru....
ja i ona smo se odjednom razboleli od same pomisli na tako neshto....
i otishli da se lechimo po buticima:cvetduga::cvetduga:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by The Greenish
Ja bih voleo da idem na neko krace planinarenje. Ali naravno samo leti...
Znas kako je dobar, recimo - nocni uspon, leti, milion zvezda iznad... i cekanje izlaska Sunca...

I dnevne varijante su ok, svuda zeleno i plavo, i svezina...

Vidimo se?

:ledeni:
Korisnikov avatar
By Kupper
Voleo bih ali visina mi je veliki problem....
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ne bavim se time profi, ali obožavam pentranje. fora mi je bila sada kad sam se 31.12.2004. ispeo na Sljeme s de?kom. a uve?e smo išli na New Year party...

"pravo" planinarenje (sa opremom) još nisam probao, ali bih voleo i to jednog dana. nadam se da ?u uskoro na?i vremena. tako da se za sada bavim samo hiking-om, mada i to ne jako ?esto. na žalost... :(
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Kupper
U kom smislu? Akrofobija? Visoke zgrade?
Ne znam koliko je taj strah ozbiljan, ali mislim da bi trebalo da probas. Ima dosta planina i vrhova koji su blagi, piotmi, bez nekih strmih vrhova i provalija ...

Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by lukeguy
"pravo" planinarenje (sa opremom) još nisam probao, ali bih voleo i to jednog dana. nadam se da ?u uskoro na?i vremena. tako da se za sada bavim samo hiking-om, mada i to ne jako ?esto. na žalost... :(
Pa dobro... Kada se moze. Ne znam da li si clan nekog drustva ili slobodnjak - postoji plan za celu godinu, akcije. Ljudi se vide, druze... lepo je.

Korisnikov avatar
By waterlily
Zar nas ima ovako malo??? :( Ja se strasno tripujem na planinarenje i sve para sto extra imam ulazem u opremu ( do sada sam upela da nabavim tek postene cipele, ranac i podlogu za vrecu, ali i to je nesto) Trebalo bi da se uskoro popnem na Komove i JEDVA CEKAM!!!
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by waterlily
Zar nas ima ovako malo??? :( Ja se strasno tripujem na planinarenje i sve para sto extra imam ulazem u opremu ( do sada sam upela da nabavim tek postene cipele, ranac i podlogu za vrecu, ali i to je nesto) Trebalo bi da se uskoro popnem na Komove i JEDVA CEKAM!!!
Sta se bre tripujes. Pa na planeti 2.5 milijarde ljudi voli fudbal, pa ovde takvih jedva da ima na prste jedne ruke da nabrojis. :D
By Çâðê_DUP
Ja volim da budem u prirodi,
ali na zalost do sada mi nije poslo
za rukom da kenjkave pripadnike svoje
okoline ubedim da idemo na neko planinarenje.
Korisnikov avatar
By waterlily
Originally posted by ZvezdasBG
Originally posted by waterlily
Sta se bre tripujes. Pa na planeti 2.5 milijarde ljudi voli fudbal, pa ovde takvih jedva da ima na prste jedne ruke da nabrojis. :D
To samo znaci da je mnogima odavde vrlo tesko pomeriti dupeta u bilo kom pravcu koji udaljuje od racunara im dragog. Zato, brzo u planine!:domino:
Korisnikov avatar
By waterlily
Originally posted by Mars
Originally posted by Kupper
U kom smislu? Akrofobija? Visoke zgrade?
Ne znam koliko je taj strah ozbiljan, ali mislim da bi trebalo da probas. Ima dosta planina i vrhova koji su blagi, piotmi, bez nekih strmih vrhova i provalija ...

U pravu si. Takva je vecina vrhova u Srbiji. Crna Gora je vec druga prica...:spin:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!