Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By mitrandir
Ja nisam primetio nikakvu diskriminaciju TS, CD, TV.
A "pobuna" je malo teška reč. Prvo, za nju nema razloga a drugo šta bi se pobuno postiglo? Da linčujemo unic0rna na Terazijama? Podržavam otvaranje kanala za TS, CD, TV mada, koliko se sećam, na gay kanalu je uvek bilo onih kojima je u nick-u TV ili CD kao i onih koji TV ili CD osobe traže.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by dukkehjem

/off: meni je naziv TV i CD malo smesan :hypno: ko da je rec o elektricnim uredjajima
/off2: inace nemam, hvala bogu, nista protiv. ne delim ljude na grupe.
hehe, da, ovo me podsetilo na eyu, kad je bila na chatu, pre 100 godina i neko je pitao da li je cd ili tv, i ona mene pita kao sta je to, i ja joj objasnim, i pitam sta je odgovorila, a ona meni ''mp3'' :-)))
By dukkehjem
Originally posted by ns.happy
Originally posted by dukkehjem

/off: meni je naziv TV i CD malo smesan :hypno: ko da je rec o elektricnim uredjajima
/off2: inace nemam, hvala bogu, nista protiv. ne delim ljude na grupe.
hehe, da, ovo me podsetilo na eyu, kad je bila na chatu, pre 100 godina i neko je pitao da li je cd ili tv, i ona mene pita kao sta je to, i ja joj objasnim, i pitam sta je odgovorila, a ona meni ''mp3'' :-)))
:smeh: hahah
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by mitrandir

A "pobuna" je malo teška reč. Prvo, za nju nema razloga a drugo šta bi se pobuno postiglo? Da linčujemo unic0rna na Terazijama? Podržavam otvaranje kanala za TS, CD, TV mada, koliko se sećam, na gay kanalu je uvek bilo onih kojima je u nick-u TV ili CD kao i onih koji TV ili CD osobe traže.
bojim se da bi onda doslo do jedne druge situacije, zalile bi se, kao sto su se zalile lece da nema nikog na chatu...

inace, ni ja nisam primetio diskriminaciju trans osoba, sta vise, trans forum je jedan od retkih koji je postedjen statusovog spama ili raznih offova...
Korisnikov avatar
By IriS
Lepa reč i gvozdena vrata otvara.
Korisnikov avatar
By mitrandir
Originally posted by ns.happy
Originally posted by mitrandir

bojim se da bi onda doslo do jedne druge situacije, zalile bi se, kao sto su se zalile lece da nema nikog na chatu...

inace, ni ja nisam primetio diskriminaciju trans osoba, sta vise, trans forum je jedan od retkih koji je postedjen statusovog spama ili raznih offova...
Ja podržavam otvaranje kanala za TV i CD al' ne mogu da ih jurim i teram da idu na chat :lol:
Korisnikov avatar
By Li
I ja podrzavam sve CD,TV,DVD,TS i XVid osobe... primetih ih i na chatu, sa par njih sam i razmenila po koju rec... :beba:
Korisnikov avatar
By Srklet
btw, svi vi koji ovdje niste primijetili nikakvu diskriminaciju trans osoba, koliko vas te vase izjave podsjecaju na bezbrojne i svima nam odlicno znane izjave raznih homofoba koji nikako ne primjecuju diskriminaciju pedera i lezbi?
Korisnikov avatar
By nsc
na chat ne idem, ali podrzavam, inace na forumu nisam dosad primetio netolerantnost, sem samoizazvanu neprimerenim komentarima
Korisnikov avatar
By Mariška
Originally posted by Li

I ja podrzavam sve CD,TV,DVD,TS i XVid osobe... primetih ih i na chatu, sa par njih sam i razmenila po koju rec... :beba:
A DVD i XVid osobe su...? :puzzle:

:indijanac:

EDIT: I onda nam neko priča o svojoj toleranciji...

:ugriz:
Korisnikov avatar
By bas bleu
@mariska: a feeble attempt at humour.

ok, a sta se to zaista desava na chatu kada silvijatrans svakih nekoliko meseci otvori ovakvu temu?
Korisnikov avatar
By mitrandir
Originally posted by Popeye

btw, svi vi koji ovdje niste primijetili nikakvu diskriminaciju trans osoba, koliko vas te vase izjave podsjecaju na bezbrojne i svima nam odlicno znane izjave raznih homofoba koji nikako ne primjecuju diskriminaciju pedera i lezbi?
Btw, koliko je ova tvoja izjava slična kao i sve tvoje do sad i koliko je samo očekivana...:vudu:
Korisnikov avatar
By Tungi
Da nije Silvija otvorila temu,ne bih ni znao da postoji diskriminacija.Vidljiva je vec.
VicOvi i posalice.
Korisnikov avatar
By Srklet
@mitrandir: fala kurcu, nema moje izjave a da ti odmah ne dotrcis i komentiras je... :roll: jebeni krpelj :roll:
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Pomoglo bi i kada bi CD, TV, TS osobe vise pisale po forumu.
Ima par koji pisu i nisam primetila da su diskriminisani/e.
Dosta njih ima temu u transrodnom gde pisu o svojoj tranziciji, sto je za svaku pohvalu, ali za neku siru komunikaciju bi bilo potrebno da pisu i u drugim podforumima.
I lezz imaju svoj podforum pa to ne znaci da su ogranicene samo na taj kutak.

I slazem se sa nshappy-em da je podforum- transrodno, queer... jedan, mozda i jedini, koji je lisen raznih gluposti. Za to imam samo pohvale svima koji su zasluzni.

Edit: za chat ne bi znala ista...
Korisnikov avatar
By James.
Podrzavam otvaranje posebne sobe na chatu. To sam rekao vec i ranije.
Originally posted by SilvijaTrans

BAS SMO POCASTVOVANE DINA STO SU NAM DODELILI MALO MESTA NA FORUMU ,PRETRGLI SE
Imamo svoj deo foruma za teme koje nas zanimaju, a imas i ostale delove foruma koji su za sve clanove. Ne vidim u cemu je tu problem.

Sto se tice diskriminacije od drugih clanova - zaista nisam primetio. Ovde sam vec dugo, ni novi clanovi a ni stari nisu pokazali ni trunku netolerancije prema trans osobama.
Ako je neko drugi od trans osoba ovde doziveo neku neprijatnost, to zaista ne znam.

A ako, po tebi, ovaj forum nije trans-friendly postoji toliko drugih trans sajtova... Siguran sam da ces pronaci neki koji ti se dopada.
Korisnikov avatar
By Mariška
Originally posted by bas bleu

@mariska: a feeble attempt at humour.

ok, a sta se to zaista desava na chatu kada silvijatrans svakih nekoliko meseci otvori ovakvu temu?
Tnx, bas bleu.

A i ja se to isto pitam...
Korisnikov avatar
By mitrandir
Originally posted by Popeye

@mitrandir: fala kurcu, nema moje izjave a da ti odmah ne dotrcis i komentiras je... :roll: jebeni krpelj :roll:
Jbg, zanimljiv si jako. I ti i tvoj vaskoliki h8 prema svemu i svačemu.
Korisnikov avatar
By Li
Niko nije diskriminisan na chatu, jednostaavno ima vas par tu koji se vrtite i vec sve znate jedni o drugima pa ste se smorili i dosli ovde da istresete to sto vas muci a o kulturi ni reci.
Korisnikov avatar
By SilvijaTrans
Podrska popeye i nekim sto podrzavaju,za ostale vidi se kako sam kaze iz njhovih izjava sve ...
Korisnikov avatar
By SilvijaTrans
bar sam malo uskomesala talase da se i na nas obrati a na moje kritike se ne obazirem jer ih ne daju merodavne osobe ...
Korisnikov avatar
By SilvijaTrans
bar sam malo uskomesala talase da se i na nas obrati a na moje kritike se ne obazirem jer ih ne daju merodavne osobe ...
Korisnikov avatar
By SilvijaTrans
Inace moj najbolji prijatelj je GAY i moja najbolja prijateljica je LEZBEJKA i retko dolazi na chat bas zbog takvih alapaca koje dele pravdu svugde,toliko onda o tome da sam protiv lezbejkii gay osoba
Korisnikov avatar
By Delete
Tuzno je citati teme ovakvog sadrzaja, pune podmeha, prozivanja, u krajnjoj meri i netolerancije.

Evidentno je da problem postoji, u manjoj meri na forumu, ali u ogromnoj meri na chatu. Slazem se, Silvija ima pomalo agresivan i napadan pristup, ali to ne umanjuje cinjenicu da je grupa ljudi diskriminisana na neki nacin i da niko vec dugo nista ne preduzima, a kako stvari stoje niti ce preduzeti i ova tema ce proci kao i mnogobrojne dosadasnje, pa su i izrazene frustracije od strane autorke teme sasvim opravdane.

Silvi, ako imas konkretan predlog za kanal na chatu, obrati se nadleznima. Sigurno je da to nece resiti probleme koje ste imali do sada na gay i lez kanalu, ali ce bar postojati kutak na kojem ce potencijalno postojati veci broj operatera i manji broj provokatora i needukovanih i nekoretknih debila.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!