Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Guion Nerville
Ja mislim da nekad mogu da budem ok, a umem i pomalo da preteram

''
Korisnikov avatar
By walt333
Pevam svuda gde stignem. Volim da pevam na ulici, autobusu, ucionici, kuci, pod tusem, na igralistu, prodavnici, trgu, satorima, kafanama, diskotekama, kaficima, robnim kucama, sahranama, krstenjima, rodjendanima, pristanistu brodova, hodnicima, u krevetu, na stolici, na balkonu, na stubistu, u zgradama, po kucama, krovovima, u amabru, biblioteci, muzeju, bioskopu, domu vojske... svuda gde moja noga kroci.

Imam sirok repertoar ali bas zbog velikog broja pesama koje znam cesto zaboravim tekst pa izmisljam reci, tako da sam u neku ruku i tekstopisac :plavuso:

U osnovi najzalosnije je sto ja stalno pevam a glas mi je grozan, ali jebiga, bitno je da imam volje:)
Korisnikov avatar
By Marvin
:rotflmao:

Ja ko Grace. Samo kad sam sam i vrlo glasno :lol:

A pošto od jako malo pesama koje volim da pevam znam reči... obično nađem youtube snimak sa lyricsima pa opletem :peva:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Jel ima neko ovde da stvarno zna da peva?
Hocu da osnojem bend!
Korisnikov avatar
By Tomek
U gimnaziji smo pevali neke ruske pesme za ocenu...

Profesorka: Dacu ti pet, samo molim te prestani da pevas!!

Ne znam da pevam... :novine:
Korisnikov avatar
By luciferin91
ja volim da pevam :D Magazin, Doris Dragovic, ABBA, ne biram :muzika:
Korisnikov avatar
By mOwbid
volim da pevam :love: i stalno pevam..
Korisnikov avatar
By ultraviolet
kad se opijem ne zaklapam
tad se dosta opustim pa me i glas sluša gotovo savršeno
inače 'vako.. beštesivioblaci.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
mOw imamo minus i ja i ti, trebale smo da se snimamo kad smo zajedno pevale.. :sigh:
mislim nije da sam ti nesto slusala glas, ali peglala sam kosu i pevam , a kroz glavu mi prolazi "jao, riba koja svira giraru" :drkanje:

ja sam ranije imala band u srednjoj i pevala sve od rocka, preko popa, do narodnjaka, ali bez kopiranja glasa, vec uvek pokusavam da zamislim kako bi pesma zvucala da sam ja famous i da sam je ja prva otpevala :awesome:

i posto sam disleksicna, ne znam nijednu pesmu od pocetka do kraja :drama: uvek sam imala sa sobom ogromni notes sa zapisanim pesmama... (u moje vreme nismo skidali lyrics sa kompa, nego lsusamo i zapisujemo)
:fancyklap:

ali kad je to pocelo da bude malo ozbiljnije i da svakog vikenda idemo van grada, tata je meni lepo rekao da nece kafansku pevacicu za cerku, nego da ja lepo zavrsim fakultet, a glas nece pobeci :sigh:

i ja pocnem da pusim i pijem, i naravno da se pogorsao, ali i dalje dobijam ponude za pevanje, ali nazalost i dalje studiram :lol:
Korisnikov avatar
By simarrgL*
onako, pevusim kad mi se neka melodija zabije u glavu..

provalila sam da mi pevanje pomaze kad me boli nesto :blentavi:
Korisnikov avatar
By nsc
joooj, i ja mnogo volem, al' ne umem
kad zapevam, sestra trci da zatvori prozor, kaze zao joj je ptica na grani, mogle bi me cuti pa uginuti
Korisnikov avatar
By Srklet
mnogo vise volim da se kreveljim, ispustam neartikulirane zvuke and such. :elvis:
Korisnikov avatar
By KiWi
samo pod tušem ... i to svaki put. prosto mi je čudno kada se tuširam u teretani, a ne pevam ...
Korisnikov avatar
By IriS
obožavam da pevam.
stalno nešto pevušim... dok radim, dok vozim, dok me voze...

a kod kuće, utaknem mikrofon, pustim karaoke, pa pravim komšijama ugođaj ;)
Korisnikov avatar
By mOwbid
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

mOw imamo minus i ja i ti, trebale smo da se snimamo kad smo zajedno pevale.. :sigh:
mislim nije da sam ti nesto slusala glas, ali peglala sam kosu i pevam , a kroz glavu mi prolazi "jao, riba koja svira giraru" :drkanje:

slazem se... trebale smo da snimamo :j bas je kul ispalo :j no, sledeci put ;j
Korisnikov avatar
By Darling
Stalno nesto pevusim i ne bih se usudila da kazem da znam da pevam, za to treba dosta vezbanja. Ono sto umem je da prenesem emociju, sto je po meni vrlo bitna stvar, bitnija cak i od tehnike. :D
Korisnikov avatar
By mOwbid
nije, bas mi je bilo lepo slusati :)
Korisnikov avatar
By Darling
Salim se ja :mazi: Dobra smo kombinacija bile, steta sto sam dosla pred kraj, super si mi pevala tercu :)
Korisnikov avatar
By James.
Cesto pevam, a ne umem. :)
Pevam samo kada sam sam, ne bih da mucim ljude oko sebe.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!