Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

Pisem ovu temu sa porukom da niko ko je CD TV I TS opredeljenja nije pozeljan ovde na sajtu,nemamo nikakva prava a ostali gay i lez osobe imaju sve sto moze da imaju,cak nam ni sobu za chat nisu mogli dodeliti a iz ostalih soba nas gnjave i izbacuju,zato pozivam sve CD TV i TS osobe da se pobune i da podignu svoj glas protiv ove netolerantnosti na ovom sajtu...

Negativni komentari nabedjenih gay i lez osoba me ne zanimaju ...
Korisnikov avatar
By walt333
:up:

Podrska potpuna.

ne razumem odakle toliki stepen diskriminacije.
Korisnikov avatar
By Dina
Na chat ne idem pa ne znam kakva je situacija tamo. Ali na forumu postoji ovaj transrodni kutak i ne vidim da su trans osobe nepozeljne ni u ostalim delovima foruma. Sigurno je da neko ima predrasude, lgbt osobe nisu operisane od toga jer zive u netolerantnom drustvu. Ali to ne znaci da sad tim osobama treba udovoljavati, neko ima predrasude i prema zenama a i prema muskarcima, ko zna... Ali generalno ne vidim neprijateljstvo ni prema jednoj grupi ljudi.
Korisnikov avatar
By Srklet
:protest:

problem je na gay forumima sto su moderatori cesto politicki i ideoloski totalno neupuceni. tako donedavno imase topic u kojem se raspravljalo godinama bez ikakvih problema jel biseksualnost uopce postoji i kako i zasto su biseksualci lazljivi i poremeceni. :roll:
Korisnikov avatar
By SilvijaTrans
BAS SMO POCASTVOVANE DINA STO SU NAM DODELILI MALO MESTA NA FORUMU ,PRETRGLI SE
Eto tvoj komentar je dovoljno rekao,dobro da i to imamo,pa sto se onda buniti...
Korisnikov avatar
By SilvijaTrans
I o cemu mi dalje da pricamo???
Ona ne ide na chat pa ne zna ali zato moze da komentarise kako imamo svoju stavku na forumu....
HVALA vam na tome, dugujemo vam sve za pisljivi deo na forumu ...
Korisnikov avatar
By Azdaja
svaki put kad otvoris temu na forumu, pocnes agresivno...a to sto si diskriminisana nije zbog toga sto si trans nego jednostavno si bezobrazna (da ne kazem neku ruzniju rec...)

e tako...

fala na paznji i dovidjenja :zmija:
Korisnikov avatar
By SilvijaTrans
Ma da ja sam bezobrazna,nisam smela ni otvoriti temu,treba svima vama ljubiti guzice ....
By jeroplan
podrzavam ideju za zasebnu sobu na chatu...
Korisnikov avatar
By Azdaja
ne diskriminisem trans osobe...ponavljam i zavrsavam sa ovom temom...

poz;)
Korisnikov avatar
By SilvijaTrans
Originally posted by Azdaja

svaki put kad otvoris temu na forumu, pocnes agresivno...a to sto si diskriminisana nije zbog toga sto si trans nego jednostavno si bezobrazna (da ne kazem neku ruzniju rec...)

e tako...

Jos jedan primer netolerantnosti ...sta vise reci ...
Korisnikov avatar
By Burak
Silvija, smanji doživljaj.
P.S. A šta su to TV osobe? Ja ispočetka mislio voditelji pjevaljke i ostala estradno-televizijska bulumenta.
Korisnikov avatar
By Dina
Silvija,
pa ne kazem ja da ne treba da se bunis ako mislis da nesto nije u redu.

Samo sam napisala moj utisak a on ne mora biti tacan. Ja sam pisala po forumu mnoge stvari koje se ne uklapaju u lgbt tematiku i nikad me ljudi nisu nesto masovno napali ili bili negativni prema meni pa da dozivim forum kao netolerantno mesto. Naprotiv, mislim da je slobodniji od okolne sredine, naravno uvek moze biti i bolji. A pojedinacnih negativnih komentara uvek ima to sam vec rekla ali to potpada pod ono da se svetu nikad ne moze ugoditi... Sto god da pises nekome se nece svideti.
Korisnikov avatar
By Tungi
Na koji nacin si diskriminisana na forumu?Nisam upucen,a nesto i ne primetih diskriminaciju od strane forumasa.
Korisnikov avatar
By SilvijaTrans
Burak TV je tranvestita idi na labris ako ne znas i tamo se mozes informisati o tome ...
Korisnikov avatar
By SilvijaTrans
Tungi diskrimisana sam na sve nacine,vratis se unazad do pocetka i samo procitas komentare nasih divnih komentatorki i sve ce ti biti jasno ....
Korisnikov avatar
By SilvijaTrans
I BICU AGRESIVNA JER SU SVI PREMA MENI AGRESIVNI,NA NAPAD SE ODGOVARA NAPADOM...
DOK NEKO NE OBRATI PAZNJU NA SVE ....
Korisnikov avatar
By Tungi
Podrzavam CD TV osobe,i ako postoji diskriminacija treba je saseci i sankcionisati.
Korisnikov avatar
By SilvijaTrans
A ostalim CD TV i TS osobama porucujem: sa ljubaznoscu i zakopavanjem glave u pesak nista ne postizete ...
Korisnikov avatar
By maka

e tako...

slazem se. milsim da nije problem u tome sto si trans nego u teb,Siki.

:bye:
Korisnikov avatar
By simarrgL*
koj je tebi kurac? sta odmah napadas :machevi:

ot: na forumu nema diskriminacije, osim sto se s vremena na vreme pojavi neka budala (i bude banovana ubrzno)

a sto se tice ceta, slazem se da bi bilo lepo otvoriti novu sobu
to mozes i sama da uradis, a ako ti treba pomoc oko toga kako, pitaj Unikorna
(mozes i Zen Chakru, on se razume)
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
:pop:

kad ne bi napadala tako gay i lezz osobe mozda bi vise ljudi stali na tvoju stranu...

i ja ne znam da li je veliki problem da se napravi jedan kanal za trans osobe.

posto sam i ja primetila na lezz chatu dok sam ranije isla da se trans osobe zezaju.

a bogami, ako si ti ta ista silvija trans koja je ulazila na lezz chat, onda mi je sve jasno i zasto, zato sto si uvek nekog napadala na javnom. i ne da zasluzujes posebni kanal, vec ban.
By dukkehjem
Originally posted by maka

e tako...

slazem se. milsim da nije problem u tome sto si trans nego u teb,Siki.

:bye:
:up:

/off: meni je naziv TV i CD malo smesan :hypno: ko da je rec o elektricnim uredjajima
/off2: inace nemam, hvala bogu, nista protiv. ne delim ljude na grupe.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by SilvijaTrans

e tako...

Jos jedan primer netolerantnosti ...sta vise reci ...
aha, znaci svaki put kad dobijes kritiku ti to tumacis kao netoleranciju?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!