Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Kupper
'Fala, 'fala. Exiter je cetrvrti ili peti u konferenciji iza Barneta (vec je usao u IV diviziju), Halifaksa, Karlajla...

Zvezdas, jeste njima Kup vazan koliko i prvenstvo ali, ako si primetio, ekipe iz Premijer lige ako su u naletu, dobroj formi, na ovakve meceve cesto izvedu kombinovani tim ne bi li odmorili glavne igrace za trku za, u ovom slucaju, cetvrto mesto. Drugo, znas i sam, Barnley nije 'macji kasalj'. Izbeci cu taj par. Videcemo.

A znas li zasto Englezi uvek i uvek igraju 1. januara ? Bez obzira na sve. Pre 16 godina ('89) Glen Hodl i ? Vodl su se kladili da ni NG pivo iz bureta ne moze da ucini da stadioni budu prazni. Potom je Robson (Bobi) predlozio Savezu da probaju, uspelo i sad su sujeverni kao sto samo oni to mogu da budu.

Utakmice ! Protiv Lidsa, sad im je krenulo, polako se penju gore a Kup znaju da ne mogu da osvoje. Stouk je dobra ekipa, videcemo, Sefild takodje a Vila mi ne uliva poverenje, na Totenhem treba igrati obavezno, Njukastl i Celzi se podrazumevaju. Najneizvesnije treba da bude Ipsvic-Bolton. Ipsvic grabi u Premijer, Bolton je ekipa posasavelih tako da mi je ta utamica taman za 2-3.

Pa ko je sad lud mene da poslusa:boxer::D
Korisnikov avatar
By Kupper
Nego Zbunjena i Dusice, kao direktno zainteresovane da utakmicu Mancester-Totenhem da mi to, iz oba navijacka ugla:D, cujemo da li je gol bio ili ne.

Ladies ?
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
E da cisto informacije radi veceras se igra samo jedna tekma u okviru Engleskog kupa:

Burnley-Liverpool u 20:45 h.
By Paris
Originally posted by ZvezdasBG
Za sve vas jedan muski:kiss: ! Dusica, Zbunjena i ona stvarno "zbunjena" Hiltonka cim navija za ono cudo iz Humske su mi kao devojke stvarno posebno drage.....
E sad muski deo ovog foldera, necu da se izjasnjavam ipak je ovo gay forum......
Navalice tetke da voajerisu.... :grin:
Nisam ja Zbunjena, nemoj da me vredjas!

A kakav je to muski :kiss: ?:nerd:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Pa po srpski, triput u obraz ;)
By Paris
Originally posted by Mahnitu
Pa po srpski, triput u obraz ;)
A zenski poljubac? jednom(nezno)u obraz he he ili....?:D
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by ParisH.
A zenski poljubac? jednom(nezno)u obraz he he ili....? :D
Jednom ovlaz u obraz pa ide ili.....vi ste krhke, slatke i treba vas paziti i sto vise maziti....
Korisnikov avatar
By Kupper
Dodatak na Zvezdasevu ponudu:

Derby-Wigan
Zanimljiva utakmica, pre svega zbog toga sto je Wigan, za pet sezona, iz Konferencije dosao do borbe sa Ipsvicem za prvo mesto u Prvoj diviziji. Inace, dva tima ulaze direktno u Premijer. Derbi vec dugo grca, gubi od slabih (Prva divizija), ali itekako ume da pobedi jake (nedavno Ipsvic u gostima)
Charlton-Rochdale Ovo je pis of kejk.
Notts County-Midlesborough i ovo bi trebalo da bude.
Oldham-Machester City Oldham, ekipa specijalizovana za remije u gostima, iz Prve divizije.
Portsmouth-Gillingham Gillingham iznenadio Sunderland u gostima u proslom kolu (bilo je 1-1)
West Ham-Norwich Za mene jedan od najzanimljivijih parova, mozda i najjacih.
Watford-Fulham Klub Elton Johna u sredini donjeg dela tabele Prve divizije, Fulham igra promenljivo mada treba ocekivati njihovu pobedu.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Kupper

West Ham-Norwich Za mene jedan od najzanimljivijih parova, mozda i najjacih.
Hm moram priznati, vrlo zanimljiv mec....ce ga stavim na tiket.....dobra kvota...
Korisnikov avatar
By Kupper
TRAGEDIJA

Celzi-Skauntorp 3-1
Totenhem-Brajton 2-1
Mancester-Egziter 0-0
Kardif-Blekburn 1-1
Votford-Fulam 1-1
Derbi-Vigan 2-1
Birmingem-Lids 3-0
Carlton-Rocdejl 3-1
West Hem-Noric 1-0
Ipsvic-Bolton 1-3
Portsmaut-Gilingem 1-0
Nots Kaunti-Midlsboro 1-2
Oldam-Mancester Siti 1-0
Northempton-Sautempton 1-3

Ali Mancesteri nemaju pojmaaa....Zbunjenaaaa:kiss:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Mancester-Egziter 0-0
U pravu si bio za ovaj mec kupper. Iskreno ne znam sa kakvim timom je nastupio Manchester. Ako je sa nekim B timom podnecu nekako (mada mec nisam igrao) ali ako je bio u full sastavu prve postave onda.... :dropdead: :sekirica:
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by ParisH.
Nisam ja Zbunjena, nemoj da me vredjas!
:prst:
Korisnikov avatar
By Moa
Nego Zbunjena i Dusice, kao direktno zainteresovane da utakmicu Mancester-Totenhem da mi to, iz oba navijacka ugla:D, cujemo da li je gol bio ili ne.

Ladies ?
/me nije gledala bila kod devojke za vikend a ona jadna nema televizor :)
Kako je proslo?
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Dusica4

Ladies ?
/me nije gledala bila kod devojke za vikend a ona jadna nema televizor :)
Kako je proslo?
0-0. Video sam pre neki dan u pregledu Eurosporta. Gol, nema price.
Korisnikov avatar
By hightown
...moja drugarica zbunjenica rece mi da se ovde vode neki super sportski razgovori....
...pa rekoh da se pridruzim i da prosetam svoj avatar ovuda....
...dakle,pozdrav za sve zvezdase,a svim partizanovcima cestitam na dobrom ukusu....
ps.-naravno,sampion Premijer lige vec se zna,a kako bi drugacije kad u Celsiju igra onakav igrac,majstor,gospodin sa juga....
pps.jedan je Mateja Kezman
Korisnikov avatar
By Moa
Originally posted by hightown
...moja drugarica zbunjenica rece mi da se ovde vode neki super sportski razgovori....
...dakle,pozdrav za sve zvezdase,a svim partizanovcima cestitam na dobrom ukusu....
ps.-naravno,sampion Premijer lige vec se zna,a kako bi drugacije kad u Celsiju igra onakav igrac,majstor,gospodin sa juga....
ccccc kako mozes da navijas za Celzi i Kezmana girl,pa gde je on igrao u Jugi dok je bio?cccc :)
By Paris

Slika

:up: :up: :up:
..........
By Paris
Originally posted by Dusica4
ccccc kako mozes da navijas za Celzi i Kezmana girl,pa gde je on igrao u Jugi dok je bio?cccc :)
FK PARTIZAN:up:
Korisnikov avatar
By Kupper
Dusice, cuti, i Zvezdas navija za taj Celzi:bic: umesto da se lepo opameti i predje na Arsenal:D

Ali nastavljamo - Veceras i sutra polufinale Carling Kupa.

Veceras Liverpul-Votford (Elton John Club)
Sutra derbi Celzi-Mancester UTD

Radi se o prvim utakmicama !!!
Korisnikov avatar
By Moa
Prognoze?
Liverpul sigurno dobija u to nema nikakve dileme a Celzi - Mancester opasna utakmica ce da bude i Mancesteru je preko potrebna pobeda posle peha sa Totenhemom od 0-0.Mada ne verujem da ce dobiti priliku u ovom mecu,mislim da ce Celzi dobiti 1-0.
Korisnikov avatar
By Kupper
A ja bih voleo da ih Mancester zezne sa 0-2, na primer.
Korisnikov avatar
By Kupper
Prvo, tvoja drugarica Zbunjena je apsolutni CAR:up: :gol:
Drugo, Zvezdas, evo nama jos jednog muskarca (ups, sorry, nick te ne odaje pa me ispravi ako gresim) :hvala:
Trece, ako si decko imamo dobru tendenciju da osvetlamo obraz na SPORT forumu:roll:
Cetvrto, ako nisi, potpuni poraz:cupakosu:
Peto, neka ti je Kezman, neko mora i njega da voli:D
Sesto, dobrodosao/la na najbolje i najzdravije mesto na forumu:vogue:
I najvaznije sedmo - Viva la Zvezda:oskar:
Korisnikov avatar
By zboO
Prvo, tvoja drugarica Zbunjena je apsolutni CAR:up: :gol:
ahhhhh.... hvala kuppi, hvala :kiss:
Drugo, Zvezdas, evo nama jos jednog muskarca (ups, sorry, nick te ne odaje pa me ispravi ako gresim) :hvala:
greshish kuppi, greshish....u pitanju je devokica :D :D
I najvaznije sedmo - Viva la Zvezda :oskar:
viva la Zvezda

moj tip za derbi : chelzi-man.united ima da bidne neresheno (nadam se bar tome)
Korisnikov avatar
By Kupper
Ma, ce oderemo te naduvenke iz Londona. A Zvezdas, el da:wow: ?
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ocemo ocemo kupper ali ja necu biti vatrena navijac celzija iz prosotg razloga posto u mancesteru igra neko , meni mnogo drag.....tesko stvarno tesko.... :zacepi: :D
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ocemo ocemo kupper ali ja necu biti vatreni navijac celzija iz prosotg razloga posto u mancesteru igra neko , meni mnogo drag.....tesko stvarno tesko.... :zacepi: :D
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!